- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.181
Söylediklerimi kulak arkası etsende senin için söylüyorum bebeğim İnşAllah ciddiye alırsınAkıntım biraz fazlalaştı heralde adet olurum bugün 1.gün mü saymalıyımöyle olursa pazartesi 4.günümde gitmiş olcam kötü oldu bu
İnşallah bebeğim.Aay çok az kaldıkalp atışı, kese herşeyi görürsün
Neyse ki önümüzdeki 1 yıl havuz yokKeşke o kısımda denizi tercih etseydin
Ya ben ilk siz Türkiye türklerinde gördüm böyle bişi bilio musun? Bİizim burda hamilelikde 0 belirti max adet belirtisi oluyo. Hani şu idrara sık çıkma mide bulantısı felan o bebek büyüdükten sonra oluo en az 2-3aylıkken bulanti baslar. Bence sizde bilgi kirliligi çok fazla yaCiddi misin hiç mi yaşamadın
Kulak ardı etmiyorum kuzum kendimdeki problemleri yapmam gerekeni bende biliyorum beni düşünmen beni çok mutlu etti ama heves kalmadı içimde yani yemediğin dikkat ettiğin halde bazen bu insülin direnci yüzünden gitmiyor kilolar insülin direnci olanlar beni iyi anlarSöylediklerimi kulak arkası etsende senin için söylüyorum bebeğim İnşAllah ciddiye alırsınBugün aktif kanaman başlarsa bugüne bir dersin.pazartesi 4.gün olması problem değil
Ya ben ilk siz Türkiye türklerinde gördüm böyle bişi bilio musun? Bİizim burda hamilelikde 0 belirti max adet belirtisi oluyo. Hani şu idrara sık çıkma mide bulantısı felan o bebek büyüdükten sonra oluo en az 2-3aylıkken bulanti baslar. Bence sizde bilgi kirliligi çok fazla ya
pazartesi iğne oldum perşembede doktora gittim çatlaşmış şuan kullanmak için geçmi kaldım :/Kullanan herkes faydasını gördü canım ya hamile kaldı yada yumurtlamasını erkene çekti
Benimki aynı senin dediğin gibi söküldü valla bugünAynen bugün gelir benimkisi yakındır
Sen benim belirtisiz hamişimsin zatenİnşallah kuzum ama ne bilim ilk yumurtaya göre 7 gün olduen ufak bir belirti yaşamıyorum
Tabiki öyleNeyse ki önümüzdeki 1 yıl havuz yokİnşallah şu ara verdiğim süreçte de geçer enfeksiyonum da bende önüme bakabilirim artık. Hormon testi falan bile yaptırmadım daha 5-6 kg aldım hem onları geri vereyim hamişlikte daha da yük olmasın bana dimi ama
Doktora gittin mi peki insülin direnci için ilaç kullanabilirsinKulak ardı etmiyorum kuzum kendimdeki problemleri yapmam gerekeni bende biliyorum beni düşünmen beni çok mutlu etti ama heves kalmadı içimde yani yemediğin dikkat ettiğin halde bazen bu insülin direnci yüzünden gitmiyor kilolar insülin direnci olanlar beni iyi anlaroradaki abla 2.3 günü demişti ondan kuzum
Uydurmuyoruz ya canımYa ben ilk siz Türkiye türklerinde gördüm böyle bişi bilio musun? Bİizim burda hamilelikde 0 belirti max adet belirtisi oluyo. Hani şu idrara sık çıkma mide bulantısı felan o bebek büyüdükten sonra oluo en az 2-3aylıkken bulanti baslar. Bence sizde bilgi kirliligi çok fazla ya
Tamam canımmelegim can melisaa93 edahandro maaaavi
Kızlar test yaptığınızda beni de etiketler misiniz? Sizi merak ediyorum gün içinde giriyorum ama çok sayfa birikmiş oluyor güzel haberlerinizi bekliyorum, unutursanız da sorun değil listeden bakarım
Evet canım bu ay geçti artık. İnşAllah hamile kalırsın gerek kalmaz ama regl olursan başla hemenpazartesi iğne oldum perşembede doktora gittim çatlaşmış şuan kullanmak için geçmi kaldım :/
İnsülin direncim vardı ve yendim çok şükür. Hepsinin başında ekmek makarna gibi tüm karbonhidratları kesmek gerekiyor. Sadece patates tarzı doğal yiyeceklerden almak gerekiyor. Şeker ve tatlı klesinlikle olmamalı. Ayrıca hareket aşırı önemli. Çok kısa sürede yener ve kilo vermeye başlarsın.Kulak ardı etmiyorum kuzum kendimdeki problemleri yapmam gerekeni bende biliyorum beni düşünmen beni çok mutlu etti ama heves kalmadı içimde yani yemediğin dikkat ettiğin halde bazen bu insülin direnci yüzünden gitmiyor kilolar insülin direnci olanlar beni iyi anlaroradaki abla 2.3 günü demişti ondan kuzum
Tamam canımmelegim can melisaa93 edahandro maaaavi
Kızlar test yaptığınızda beni de etiketler misiniz? Sizi merak ediyorum gün içinde giriyorum ama çok sayfa birikmiş oluyor güzel haberlerinizi bekliyorum, unutursanız da sorun değil listeden bakarım
Rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla tertemiz çıksın testleriniz canım benimKızlar dua istiyorum sizden annemden lösemi den şüpheleniyorlar bugün testte gönderiyorlar 3 de doktorumuz var lütfen öyle bi hastalığı olmasın anneannemi de o yüzden annem 12 yaşındayken kaybetmiş zaten morelim çok kötü kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?