- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.161
Kendi kendimizin terapisti olmalıyız. İyi hissetmiyorsan sana kendini iyi hissettirecek şeyler yap. Mesela şu an yatağa uzan, aç şu videoyu, gözlerini kapat dinle. Rahatlatacak seniİyi degilim endişe kaygı hepsi birarada
ÇATLAMAYLA BUGUN ARASINDA 5 GÜN VAR . 5 GÜNDE TESTTE CIKMAZ DİYE BİLİYORUMKizlar bişey sorcam adetime 7 gün var sabah gebelik testi negatif çıktı neyse 20 sinde yumurtam çatladı silik oldu ama en altta yaptım az önce koyulaşma olmuş bu iyi ni haber olabilirmi acaba böyle olan oldumu hiç
Kızlar havuz bizlere çoooook zararlı ya. Aşırı zararlı. Bu arada baharat tüketiyorsan bir süre onları da tüketme.Onu da duydum kuzum denicem en kısa zamanda son bi doktoruma gideyim de aslında tatilde havuza girmem iyi olmadı muhtemelen tedaviye olumsuz etkisi olduSuçumun da farkındayım aslında
Aaah ahEvet yaa bide ikiz riski var dedi
Böyle riske can kurban
Tamam bitanem yazarım buraya inşallah
Evet güzel ama hiç içimden gelmiyor birşey yapmak istemiyorum inan kiDikkat etmelisin canım gebelik öncesi biraz kilo vermek daha iyi olacaktır. Önce senin sağlığın için sonra sağlıklı gebelik içinAcaba aşılamayı 2 ay erteleyip biraz kilo vermek için spora mı gitsen Hem daha enerjik olursun yumurtalıkların da daha iyi çalışır
Bende öyle düşünmüştüm serin serin ben şimdi bu havuza nasıl girmeyeyim diye düşünmüştüm ama keşke düşünmeseydimTatile gidipte havuza girmemekte olmazdı ama yabelkide geçti enfeksiyon doktora gidince belli olcak
yok yok kimyasal olunca testlerde bariz belli oluyor. Bir türlü koyulaşmıor ve adet oluyorlar. Seninki öyle dğeil için rahat olsun.Aaa öyle mi ben artıyor ama adet yaklasinca düşüyor değer gibi sanıyordum, saliya az kaldı şurada zatenbu arada sen ne zaman gideceksin dr'a canım
Anladım teşekkür ederim öyle kötülük gördükçe gebelik belirtisi olan çok olmista heycan yaptim bende dayanma gücü kalmayıncaÇATLAMAYLA BUGUN ARASINDA 5 GÜN VAR . 5 GÜNDE TESTTE CIKMAZ DİYE BİLİYORUM
Bak bende mesela ele gelen bir şeyler var doktora takip ettiriyorum. Kötü bir durum yok çok şükür. Regl olmaya yakın ağrısı artıyor iyice hissediliyor regl olunca kayboluyorÇok haklısın işte evham yaptım genetik ailede olunca insan çekiniyo ama dediğin gibi ele gelen birley yok e olsada erken tedavi çok önemli en iyisi gitmek başka çareyok
Döllenen yumurta daha ilk kez 6. gün rahme ulaşıyor. En erken 8-9. günlerde çıkabiliyor ama o da kişiden kişiye değişiyor beta artışına göre.ÇATLAMAYLA BUGUN ARASINDA 5 GÜN VAR . 5 GÜNDE TESTTE CIKMAZ DİYE BİLİYORUM
Evet kuzum ne yazık ki istediğin kadar dikkat et klor vajinanın florasını kötü etkiliyorKızlar havuz bizlere çoooook zararlı ya. Aşırı zararlı. Bu arada baharat tüketiyorsan bir süre onları da tüketme.
Koyulaşma olabiliyor bazen canım. Çok koyu pik olursa gebelik olabiliyorKizlar bişey sorcam adetime 7 gün var sabah gebelik testi negatif çıktı neyse 20 sinde yumurtam çatladı silik oldu ama en altta yaptım az önce koyulaşma olmuş bu iyi ni haber olabilirmi acaba böyle olan oldumu hiç
Cami duvarına işemişinOnu da duydum kuzum denicem en kısa zamanda son bi doktoruma gideyim de aslında tatilde havuza girmem iyi olmadı muhtemelen tedaviye olumsuz etkisi olduSuçumun da farkındayım aslında
Aay çok az kaldıyok yok kimyasal olunca testlerde bariz belli oluyor. Bir türlü koyulaşmıor ve adet oluyorlar. Seninki öyle dğeil için rahat olsun.
Ben 4 Eylülde nasipse gideceğim ilk kez 6+6 oluyor o gün.
Neden istemiyorsun önce bunu bulmalısın canım. Hayatında bazı taşları yerine oturtup ilerlemelisin. Yaşın çok genç şu an max 70 kilo olmalısın. Hayatın tadını çıkarmalısınEvet güzel ama hiç içimden gelmiyor birşey yapmak istemiyorum inan ki
Keşke o kısımda denizi tercih etseydinBende öyle düşünmüştüm serin serin ben şimdi bu havuza nasıl girmeyeyim diye düşünmüştüm ama keşke düşünmeseydim
Akıntım biraz fazlalaştı heralde adet olurum bugün 1.gün mü saymalıyımNeden istemiyorsun önce bunu bulmalısın canım. Hayatında bazı taşları yerine oturtup ilerlemelisin. Yaşın çok genç şu an max 70 kilo olmalısın. Hayatın tadını çıkarmalısınDışarı çık gez dolaş yürüyüş yap. Yediklerini salata meyve ağırlıklı yap inan çok etkisi olacak. Kilo verdikçe enerjin artacak
Kullanan herkes faydasını gördü canım ya hamile kaldı yada yumurtlamasını erkene çektikızla ınofolic kesin kullanmalımıyım
18 ci güne kadar 1 boş 1 dolu devam etKuzular hemen anlatıym listedeki ilişki günleri. Adetin 6.günü başladım değerlendirmeye. 9-10-12-13-14.günlerde oldu. Bugün 15.gündeyimyumurtlama geçen ay 13.günde bi önceki ay 15.günde oldu onu da ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?