2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

ÇATLAMAYLA BUGUN ARASINDA 5 GÜN VAR . 5 GÜNDE TESTTE CIKMAZ DİYE BİLİYORUM

Onu da duydum kuzum denicem en kısa zamanda son bi doktoruma gideyim de aslında tatilde havuza girmem iyi olmadı muhtemelen tedaviye olumsuz etkisi oldu Suçumun da farkındayım aslında
Kızlar havuz bizlere çoooook zararlı ya. Aşırı zararlı. Bu arada baharat tüketiyorsan bir süre onları da tüketme.

Evet güzel ama hiç içimden gelmiyor birşey yapmak istemiyorum inan ki

Aaa öyle mi ben artıyor ama adet yaklasinca düşüyor değer gibi sanıyordum, saliya az kaldı şurada zaten bu arada sen ne zaman gideceksin dr'a canım
yok yok kimyasal olunca testlerde bariz belli oluyor. Bir türlü koyulaşmıor ve adet oluyorlar. Seninki öyle dğeil için rahat olsun.

Ben 4 Eylülde nasipse gideceğim ilk kez 6+6 oluyor o gün.

Çok haklısın işte evham yaptım genetik ailede olunca insan çekiniyo ama dediğin gibi ele gelen birley yok e olsada erken tedavi çok önemli en iyisi gitmek başka çareyok
Bak bende mesela ele gelen bir şeyler var doktora takip ettiriyorum. Kötü bir durum yok çok şükür. Regl olmaya yakın ağrısı artıyor iyice hissediliyor regl olunca kayboluyor Tahliller ultrasonlar her şey yapıldı. İhmal etmemek en güzeli. Hormonlardan kaynaklı bir durummuş

Kızlar havuz bizlere çoooook zararlı ya. Aşırı zararlı. Bu arada baharat tüketiyorsan bir süre onları da tüketme.
Evet kuzum ne yazık ki istediğin kadar dikkat et klor vajinanın florasını kötü etkiliyor Baharat çok severim ama dikkat edeyim enfeksiyondan kurtulabilsem hsg çektiricem belki tüplerimde bir sorun var onu da bilmiyorum ki

yok yok kimyasal olunca testlerde bariz belli oluyor. Bir türlü koyulaşmıor ve adet oluyorlar. Seninki öyle dğeil için rahat olsun.

Ben 4 Eylülde nasipse gideceğim ilk kez 6+6 oluyor o gün.
Aay çok az kaldı kalp atışı, kese herşeyi görürsün

Evet güzel ama hiç içimden gelmiyor birşey yapmak istemiyorum inan ki
Neden istemiyorsun önce bunu bulmalısın canım. Hayatında bazı taşları yerine oturtup ilerlemelisin. Yaşın çok genç şu an max 70 kilo olmalısın. Hayatın tadını çıkarmalısın Dışarı çık gez dolaş yürüyüş yap. Yediklerini salata meyve ağırlıklı yap inan çok etkisi olacak. Kilo verdikçe enerjin artacak

Akıntım biraz fazlalaştı heralde adet olurum bugün 1.gün mü saymalıyım öyle olursa pazartesi 4.günümde gitmiş olcam kötü oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…