- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.141
doğru diyorsun unutmaya çalısıyorum ama olmuyor :) peki yememde içmemde ekstra takviye vs ne yapmak lazımhic birsey yok canimm günlük hayatinda nasil davraniyosan öyle devam et.. cünki öbür türlü kendini cok stresse sokarsin rahat olmaya calis
Beklemek, belirsizlik daha yorucu en iyisi doktora gitmekKorkuyorum ama
Evet yaa vajinal kültür testimde enfeksiyon da çıkmıyor bakteri üremedi yazıyor doktorumun söylediğine göre vajinanın ph dengesinin bozulmasından kaynaklı enfeksiyonmuş ama kaç aydır geçmedi bir türlü bence kronikleştiPeki bu ilaçların enfeksiyonu geçirmediğini doktorlar görmüyomu iyi gelmiyorsa neden aynılarını verip duruyolar acayip bu doktorlar
Hayırlısı olsun canım geçsin bitsin başla değerlendirmeyeBen regl oldum arkadaşlar
Pazartesi doktordayım inşallahBeklemek, belirsizlik daha yorucu en iyisi doktora gitmek
Sen yumurtlama gününü tam bilmiyordun diye hatırlıyorum. Burada tam bat günü öğrenen de çok oldu öyle. Nasip kısmet tabi. Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran. Bazen ara evrmek çok iyi geliyor. Kışın 3 ay denedik olmadı sonra hormonlarım bozulduğu için doktor zorunlu ara verdirtti denemelerimize. O zorunlu ara sonrası ilk deneme Temmuz ayında oldu ikinci deneme Ağustos ayında oldu ve çok şükür tuttu. Ama sürece bakınca 1 senedir denemeler, ilaçlar, tedaviler derken geçti. Doktorun bana verdirdiği o zorunlu ara bana çok iyi geldi ayrıca. Bakış açım değişti. Müdahale edemiyorsak çok da üzülmemek lazım, çünkü her şeyin hayırlısı olsun.Ama testte negatif çıktı kuzum zaten 2 gün kaldı bata burdan dönmez
Bu nioli yağı çok iyi diye duymuştum ben enfeksiyona iyi geliyormuşEvet yaa vajinal kültür testimde enfeksiyon da çıkmıyor bakteri üremedi yazıyor doktorumun söylediğine göre vajinanın ph dengesinin bozulmasından kaynaklı enfeksiyonmuş ama kaç aydır geçmedi bir türlü bence kronikleştiSoğan suyu denesem mi acaba ama hormonlarımı bozarsam diye korkuyorum bu seferde
Evet kuzum inşallah hep böyle devam ederOoo yükselişe geçmiş
Senin yerleşme kaçıncı gün oldu acabaÇıktı canım geçen hafta cuma vermiştim 2263 le öğrendim bata 2 kalabu hafta da kadın doğuma gittm keseyi gördük şükür
Bebişim için rahat olsun. Kimyasalda hep aynı tonda çıkıyor silikçe. Seninki her gün artıyo. At kafandan o düşünceyi.Daha önce de 12. Günde öğrenip 15. Günde kan vermiştim su an testlerle artışı takip ettigim için içim rahatlıyor, kimyasal olursa gibi durumlardan ötürü adetin geçmesini bekliyorum:)
Kuzum iç çamaşırı giymeden dolaş evde. Gece yatarken falan özellikle hiç giyme bir süre. Hava alsın o bölgen. Ayrıca kuru tutmaya çalış banyo ve wc den sonra mutlaka.Evet yaa vajinal kültür testimde enfeksiyon da çıkmıyor bakteri üremedi yazıyor doktorumun söylediğine göre vajinanın ph dengesinin bozulmasından kaynaklı enfeksiyonmuş ama kaç aydır geçmedi bir türlü bence kronikleştiSoğan suyu denesem mi acaba ama hormonlarımı bozarsam diye korkuyorum bu seferde
Aynen kuzum her duamda hayırlısını isterim hayırlısı değilse hiç olmasın derim. Ara vermek bana iyi gelecek ama burdayım topiği bırakmıyorumSen yumurtlama gününü tam bilmiyordun diye hatırlıyorum. Burada tam bat günü öğrenen de çok oldu öyle. Nasip kısmet tabi. Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran. Bazen ara evrmek çok iyi geliyor. Kışın 3 ay denedik olmadı sonra hormonlarım bozulduğu için doktor zorunlu ara verdirtti denemelerimize. O zorunlu ara sonrası ilk deneme Temmuz ayında oldu ikinci deneme Ağustos ayında oldu ve çok şükür tuttu. Ama sürece bakınca 1 senedir denemeler, ilaçlar, tedaviler derken geçti. Doktorun bana verdirdiği o zorunlu ara bana çok iyi geldi ayrıca. Bakış açım değişti. Müdahale edemiyorsak çok da üzülmemek lazım, çünkü her şeyin hayırlısı olsun.
Onu da duydum kuzum denicem en kısa zamanda son bi doktoruma gideyim de aslında tatilde havuza girmem iyi olmadı muhtemelen tedaviye olumsuz etkisi olduBu nioli yağı çok iyi diye duymuştum ben enfeksiyona iyi geliyormuş
Aaa öyle mi ben artıyor ama adet yaklasinca düşüyor değer gibi sanıyordum, saliya az kaldı şurada zatenBebişim için rahat olsun. Kimyasalda hep aynı tonda çıkıyor silikçe. Seninki her gün artıyo. At kafandan o düşünceyi.
İnsan zaten bıkıyor bir süre sonraSağol kuzucum teşekkür ederm bugünü boş geçerim yarın ve pazar da değerlendirip kapatırım bence konuyu
Tatile gidipte havuza girmemekte olmazdı ama yaOnu da duydum kuzum denicem en kısa zamanda son bi doktoruma gideyim de aslında tatilde havuza girmem iyi olmadı muhtemelen tedaviye olumsuz etkisi olduSuçumun da farkındayım aslında
Canım ben de aynı korkulari yaşıyorum daha önce kürtaj oldum boş gebelikten ve şu an hamileyim, ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum sürekli insan bı kere yaşayınca hep öyle olacakmis gibi geliyorHerkese selam bir şey sormak istiyorum çok gerginim çünkü. Daha önce boş gebelikten kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim henüz keseyi bile görmedik ama korkuyorum boş gebelik olur mu diye. Tekrarlayan bir şey mi bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?