2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Peki bu ilaçların enfeksiyonu geçirmediğini doktorlar görmüyomu iyi gelmiyorsa neden aynılarını verip duruyolar acayip bu doktorlar
Evet yaa vajinal kültür testimde enfeksiyon da çıkmıyor bakteri üremedi yazıyor doktorumun söylediğine göre vajinanın ph dengesinin bozulmasından kaynaklı enfeksiyonmuş ama kaç aydır geçmedi bir türlü bence kronikleşti Soğan suyu denesem mi acaba ama hormonlarımı bozarsam diye korkuyorum bu seferde

Ama testte negatif çıktı kuzum zaten 2 gün kaldı bata burdan dönmez
Sen yumurtlama gününü tam bilmiyordun diye hatırlıyorum. Burada tam bat günü öğrenen de çok oldu öyle. Nasip kısmet tabi. Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran. Bazen ara evrmek çok iyi geliyor. Kışın 3 ay denedik olmadı sonra hormonlarım bozulduğu için doktor zorunlu ara verdirtti denemelerimize. O zorunlu ara sonrası ilk deneme Temmuz ayında oldu ikinci deneme Ağustos ayında oldu ve çok şükür tuttu. Ama sürece bakınca 1 senedir denemeler, ilaçlar, tedaviler derken geçti. Doktorun bana verdirdiği o zorunlu ara bana çok iyi geldi ayrıca. Bakış açım değişti. Müdahale edemiyorsak çok da üzülmemek lazım, çünkü her şeyin hayırlısı olsun.

Bu nioli yağı çok iyi diye duymuştum ben enfeksiyona iyi geliyormuş

Daha önce de 12. Günde öğrenip 15. Günde kan vermiştim su an testlerle artışı takip ettigim için içim rahatlıyor, kimyasal olursa gibi durumlardan ötürü adetin geçmesini bekliyorum:)
Bebişim için rahat olsun. Kimyasalda hep aynı tonda çıkıyor silikçe. Seninki her gün artıyo. At kafandan o düşünceyi.

Kuzum iç çamaşırı giymeden dolaş evde. Gece yatarken falan özellikle hiç giyme bir süre. Hava alsın o bölgen. Ayrıca kuru tutmaya çalış banyo ve wc den sonra mutlaka.

Aynen kuzum her duamda hayırlısını isterim hayırlısı değilse hiç olmasın derim. Ara vermek bana iyi gelecek ama burdayım topiği bırakmıyorum Herkesin güzel haberlerini alıcaz inşallah kendim içinde bugün olmaz ama elbet bir gün olur moral bozmak yok

Kizlar bişey sorcam adetime 7 gün var sabah gebelik testi negatif çıktı neyse 20 sinde yumurtam çatladı silik oldu ama en altta yaptım az önce koyulaşma olmuş bu iyi ni haber olabilirmi acaba böyle olan oldumu hiç

Eklentiler

• IMG20230825112028.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 46
Onu da duydum kuzum denicem en kısa zamanda son bi doktoruma gideyim de aslında tatilde havuza girmem iyi olmadı muhtemelen tedaviye olumsuz etkisi oldu Suçumun da farkındayım aslında
Tatile gidipte havuza girmemekte olmazdı ama ya belkide geçti enfeksiyon doktora gidince belli olcak

Canım ben de aynı korkulari yaşıyorum daha önce kürtaj oldum boş gebelikten ve şu an hamileyim, ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum sürekli insan bı kere yaşayınca hep öyle olacakmis gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…