- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.121
İnşAllah tekrar sağlıkla nasip olur canımBende sürecimi anlatayim 7 yaşında oğlum var çok şükür 2021 19 temmuz da hamile olduğumu gördüm çok sevindim herşey çok güzel gidiyordu ikili tarama testi güzeldi di kızım olacakti kıyafetler aldım sonra 13 haftalıkken kanam başladı iğneler ilaçlar fayda etmedi 16 haftalık oldu suyum geldi az sonra 17 haftalık oldu yarı suyum geldi ilaçla normal doğum oldu sonra kürtaj oldum2022 Haziran ayında beri deniyoruz olmuyor prolaktin yüksek çıktı ilaç aldım düştü temmuz da gebelik yaşatım testler pozitif gösterdi adetim 4 gün geçti adet oldum. Bakalım bu ay nasıl olacak
O testler beni daha çok helak etti aşkım bu ay böyle o yüzden. Gece zaten yola çıkacağız bugünü boş geçeyim içerde 3 çocuğuma yetecek sperm var zatenBebeğim bence bugün mola verin. Keşke ovulasyon yapsaydın. Bu kadar helak olmazdın. Pik görünce arka arkaya değerlendirme yetiyor. İstersen 1 dolu 1 boş da ilerleyebilrisin. Ya da 2 dolu 1 boş.
Tamam pazartesi gidiyorum haklısınYAni bu bir bahane değil. Eğer bir şey varsa erken önlem alınması gerekiyor ve erken teşhis yapılınca her şeyin tedavisi var. ancak korkuyorum diye gitmemezlik olmaz. Küçük çocuklar değiliz. Bak anne olmaya çalışıyoruz artık yetişkiniz, bu korkuları atmamız lazım ki bizler de çocuklarımıza örnek olalım. Bence kötü bişi yopktur ama gecikmeden git.
Çıktı canım geçen hafta cuma vermiştim 2263 le öğrendim bata 2 kalaSonucun çıktı mı peki? İnşallah çok yüksek HCG dir
Testte negatif çıktı kuzum daha dönmez burdan ve aylardır vajinal enfeksiyondan kurtulamadım aynı antibiyotik ve fitilleri kullanmaktan çok sıkıldım enfeksiyon geçmediği için tüplerime de baktıramıyorum belki tüplerde tıkanıklık var bilinmezdeyim yaniKız daha dur ne hemen ümidini kestin daha günün bile gelmemiş adet ağrısıyla o kadar benziyo ki hamilelik ağrısı ayırt etmek neredeyse imkansız
Ohhh ne güzel doktor yaEvet evet geçenki gittiğimde de ben tüm testleri yaptırayım sen doktoruna götürürsun diye yapmıştı
Aaa n’oluyo bugün sizeHislerim kayboldu resmen kuzu
Ama testte negatif çıktı kuzum zaten 2 gün kaldı bata burdan dönmezBen aylardır yaşadığım ağrıların aynısını yaşadım ve hamile çıktım. Bence baya benziyo regl ağrılarına. Bu işler belil olmaz.
Sağol kuzucum teşekkür ederm bugünü boş geçerim yarın ve pazar da değerlendirip kapatırım bence konuyuGayet iyi değerlendirmişin canım ama birkaç gün daha devam et bence
Peki bu ilaçların enfeksiyonu geçirmediğini doktorlar görmüyomu iyi gelmiyorsa neden aynılarını verip duruyolar acayip bu doktorlarTestte negatif çıktı kuzum daha dönmez burdan ve aylardır vajinal enfeksiyondan kurtulamadım aynı antibiyotik ve fitilleri kullanmaktan çok sıkıldım enfeksiyon geçmediği için tüplerime de baktıramıyorum belki tüplerde tıkanıklık var bilinmezdeyim yani
aslında doğru olan senin yaptığın ama gelde anlat işte boşu boşuna erken heycan yapıp heleki olumsuz sonuclanınca daha büyük hayal kırıklığı oluyor . Temkinli gitmek herzaman daha sağlıklı ama senin için şuan doğan güneş gözüküyor oyuzden :)Hemen kan mi vermek istiyorsun canım :)
Benim bir boş gebeliğim var o yüzden temkinli ilerliyorum
Ha şöyle. Korkunun ecele faydası var mı? Yok. Ancak erken teşhis çok önemli ne olursa olsun. Bizler güçlü anneler olmalıyız ki çocuklarımıza da örnek olalım. İçini ferah tut. Ağrı için gidiyorsun, eline de biş gelmemiş. Genelde ee mutlaka bişi gelir. Ama önlem amaçlı gidiyorsun.Tamam pazartesi gidiyorum haklısın
Yaa
kız ikiz olmasın değerin müko çünkü :)Çıktı canım geçen hafta cuma vermiştim 2263 le öğrendim bata 2 kalabu hafta da kadın doğuma gittm keseyi gördük şükür
İyi degilim endişe kaygı hepsi biraradaAaa n’oluyo bugün sizeheyecanlı istekli pozitif ruhunuza ne olduuu siz test günü yaklaşınca negatif görme korkusu yaşıyorsunuz. Görürsek görelim dünyanın sonu değil ya tekrar deneriz fnd_50
İnşallah insallahhhhAy hadi inşallah tutacak kuzum
Daha önce de 12. Günde öğrenip 15. Günde kan vermiştim su an testlerle artışı takip ettigim için içim rahatlıyor, kimyasal olursa gibi durumlardan ötürü adetin geçmesini bekliyorum:)aslında doğru olan senin yaptığın ama gelde anlat işte boşu boşuna erken heycan yapıp heleki olumsuz sonuclanınca daha büyük hayal kırıklığı oluyor . Temkinli gitmek herzaman daha sağlıklı ama senin için şuan doğan güneş gözüküyor oyuzden :)
Tekrarlayan bir şey değil canım. İkinci kez aynı durumu yaşama ihtimalin, her kadında olduğu kadarHerkese selam bir şey sormak istiyorum çok gerginim çünkü. Daha önce boş gebelikten kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim henüz keseyi bile görmedik ama korkuyorum boş gebelik olur mu diye. Tekrarlayan bir şey mi bilgisi olan var mı
Evet yaa bide ikiz riski var dediYaaçok sevindim begeğiiimm boyutları çok güzel o güne kadar 20yi geçer zaten. İnşAllah sağlıkla tutunurlar Pazar aşılamaya gitmeden tekrar yaz canım ekstra dua edelim
Çok haklısın işte evham yaptım genetik ailede olunca insan çekiniyo ama dediğin gibi ele gelen birley yok e olsada erken tedavi çok önemli en iyisi gitmek başka çareyokHa şöyle. Korkunun ecele faydası var mı? Yok. Ancak erken teşhis çok önemli ne olursa olsun. Bizler güçlü anneler olmalıyız ki çocuklarımıza da örnek olalım. İçini ferah tut. Ağrı için gidiyorsun, eline de biş gelmemiş. Genelde ee mutlaka bişi gelir. Ama önlem amaçlı gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?