2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

İnşAllah tekrar sağlıkla nasip olur canım

Bebeğim bence bugün mola verin. Keşke ovulasyon yapsaydın. Bu kadar helak olmazdın. Pik görünce arka arkaya değerlendirme yetiyor. İstersen 1 dolu 1 boş da ilerleyebilrisin. Ya da 2 dolu 1 boş.
O testler beni daha çok helak etti aşkım bu ay böyle o yüzden. Gece zaten yola çıkacağız bugünü boş geçeyim içerde 3 çocuğuma yetecek sperm var zaten

Tamam pazartesi gidiyorum haklısın

Kız daha dur ne hemen ümidini kestin daha günün bile gelmemiş adet ağrısıyla o kadar benziyo ki hamilelik ağrısı ayırt etmek neredeyse imkansız
Testte negatif çıktı kuzum daha dönmez burdan ve aylardır vajinal enfeksiyondan kurtulamadım aynı antibiyotik ve fitilleri kullanmaktan çok sıkıldım enfeksiyon geçmediği için tüplerime de baktıramıyorum belki tüplerde tıkanıklık var bilinmezdeyim yani

Peki bu ilaçların enfeksiyonu geçirmediğini doktorlar görmüyomu iyi gelmiyorsa neden aynılarını verip duruyolar acayip bu doktorlar

Hemen kan mi vermek istiyorsun canım :)
Benim bir boş gebeliğim var o yüzden temkinli ilerliyorum
aslında doğru olan senin yaptığın ama gelde anlat işte boşu boşuna erken heycan yapıp heleki olumsuz sonuclanınca daha büyük hayal kırıklığı oluyor . Temkinli gitmek herzaman daha sağlıklı ama senin için şuan doğan güneş gözüküyor oyuzden :)

Tamam pazartesi gidiyorum haklısın
Ha şöyle. Korkunun ecele faydası var mı? Yok. Ancak erken teşhis çok önemli ne olursa olsun. Bizler güçlü anneler olmalıyız ki çocuklarımıza da örnek olalım. İçini ferah tut. Ağrı için gidiyorsun, eline de biş gelmemiş. Genelde ee mutlaka bişi gelir. Ama önlem amaçlı gidiyorsun.

Daha önce de 12. Günde öğrenip 15. Günde kan vermiştim su an testlerle artışı takip ettigim için içim rahatlıyor, kimyasal olursa gibi durumlardan ötürü adetin geçmesini bekliyorum:)

Tekrarlayan bir şey değil canım. İkinci kez aynı durumu yaşama ihtimalin, her kadında olduğu kadar Bir kere yaşadın diye her seferinde aynı şey olacak diye düşünme

Yaa çok sevindim begeğiiimm boyutları çok güzel o güne kadar 20yi geçer zaten. İnşAllah sağlıkla tutunurlar Pazar aşılamaya gitmeden tekrar yaz canım ekstra dua edelim
Evet yaa bide ikiz riski var dedi
Böyle riske can kurban
Tamam bitanem yazarım buraya inşallah

Çok haklısın işte evham yaptım genetik ailede olunca insan çekiniyo ama dediğin gibi ele gelen birley yok e olsada erken tedavi çok önemli en iyisi gitmek başka çareyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…