- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.101
Bebişim oradaki bir kas ile alakalı da olabilir. Ancak eline gelmeyen fakat daha içeride olan bir şey ile de alakalı olabilir. Meme çok önemli. Bu konuda önemli bişi yoktur bence diyip geçiştirmek istemiyorum. Hemen doktora git görün.Kızlar resimdeki kadının üstteki elinin olduğu yer yani sağ göğüsümün kadının tuttu yerde ağrı var son adetimden sonra bu ağrı devam ediyo ama elime gelen birşeyde yok yürürken yatarken daha çok ağrıyo sebebi ne olabilir ya
İnşallah kuzumDemek ki beta baktırırken progesteronda baksın isteyeceğimİnşAllah nasip olursa
Yok kuzum regl belirtileri birebir yaniCiddi misin hiç mi yaşamadın
Korkuyorum amaBebişim oradaki bir kas ile alakalı da olabilir. Ancak eline gelmeyen fakat daha içeride olan bir şey ile de alakalı olabilir. Meme çok önemli. Bu konuda önemli bişi yoktur bence diyip geçiştirmek istemiyorum. Hemen doktora git görün.
Her kadın belli bir yaştan sonra 3 senede bir meme kontrolüne gitmeli doktora mutlaka.
Dualarım seninle kuzum
Teşekkür ederim canımDualarım seninle kuzum
Bebeğim bence bugün mola verin. Keşke ovulasyon yapsaydın. Bu kadar helak olmazdın. Pik görünce arka arkaya değerlendirme yetiyor. İstersen 1 dolu 1 boş da ilerleyebilrisin. Ya da 2 dolu 1 boş.Kız sana niye kızayımm aşk olsun geç saatte attım gözden kaçmıştır diye tekrar hatırlattım kendimi ortaya yazdım onuseni bulmuşken sorayım bari bugün de değerlendirme olsun mu sence 15.gündeyim son 3 gündür yapıyoruz tükendim
Hayırlısıyla güzel haberi al canımTeşekkür ederim canım
Hemen kan mi vermek istiyorsun canım :)sendeki rahatlık bende olsa keske :)
Ben aylardır yaşadığım ağrıların aynısını yaşadım ve hamile çıktım. Bence baya benziyo regl ağrılarına. Bu işler belil olmaz.Kızlar günaydınn benim regl ağrılarım başladı kesinlikle günü bile geçmeden regl olurum bu ay da olmadı yaniEn az 3 ay erteleme kararı aldım biraz beden sağlığıma kendime yönlenmek istiyorum kilo vereyim istiyorum iyi gelecek yaralarımı saracak
Üşütmüş olabilirsin ama yinede doktora gitmekte fayda varKaburgayla göğüsün birleştiği nokta canım
Ay hadi inşallah tutacak kuzum
Pazartesi aile doktoruna randevu alayım o zaman canım ama korkuyorumÜşütmüş olabilirsin ama yinede doktora gitmekte fayda var
Evet evet geçenki gittiğimde de ben tüm testleri yaptırayım sen doktoruna götürürsun diye yapmıştıOhhh ne güzel kuzum tanıdık. Gitmişken tüm testleri yaptır ne de olsa yapılacak
O zaman seni en çok mutlu eden şeyleri yap bugünBenim bugün modum düşük niye böyle oldum ki şimdi nazar oldu bana galiba.pof
YAni bu bir bahane değil. Eğer bir şey varsa erken önlem alınması gerekiyor ve erken teşhis yapılınca her şeyin tedavisi var. ancak korkuyorum diye gitmemezlik olmaz. Küçük çocuklar değiliz. Bak anne olmaya çalışıyoruz artık yetişkiniz, bu korkuları atmamız lazım ki bizler de çocuklarımıza örnek olalım. Bence kötü bişi yopktur ama gecikmeden git.Korkuyorum ama
Gayet iyi değerlendirmişin canım ama birkaç gün daha devam et benceKuzular hemen anlatıym listedeki ilişki günleri. Adetin 6.günü başladım değerlendirmeye. 9-10-12-13-14.günlerde oldu. Bugün 15.gündeyimyumurtlama geçen ay 13.günde bi önceki ay 15.günde oldu onu da ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?