2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bebişim oradaki bir kas ile alakalı da olabilir. Ancak eline gelmeyen fakat daha içeride olan bir şey ile de alakalı olabilir. Meme çok önemli. Bu konuda önemli bişi yoktur bence diyip geçiştirmek istemiyorum. Hemen doktora git görün.

Her kadın belli bir yaştan sonra 3 senede bir meme kontrolüne gitmeli doktora mutlaka.

Herkese selam bir şey sormak istiyorum çok gerginim çünkü. Daha önce boş gebelikten kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim henüz keseyi bile görmedik ama korkuyorum boş gebelik olur mu diye. Tekrarlayan bir şey mi bilgisi olan var mı

Korkuyorum ama

Bebeğim bence bugün mola verin. Keşke ovulasyon yapsaydın. Bu kadar helak olmazdın. Pik görünce arka arkaya değerlendirme yetiyor. İstersen 1 dolu 1 boş da ilerleyebilrisin. Ya da 2 dolu 1 boş.

Ben aylardır yaşadığım ağrıların aynısını yaşadım ve hamile çıktım. Bence baya benziyo regl ağrılarına. Bu işler belil olmaz.

YAni bu bir bahane değil. Eğer bir şey varsa erken önlem alınması gerekiyor ve erken teşhis yapılınca her şeyin tedavisi var. ancak korkuyorum diye gitmemezlik olmaz. Küçük çocuklar değiliz. Bak anne olmaya çalışıyoruz artık yetişkiniz, bu korkuları atmamız lazım ki bizler de çocuklarımıza örnek olalım. Bence kötü bişi yopktur ama gecikmeden git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…