- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.081
Göğsün mü ağrıyor kaburgan mı?Geçer sandım ağrı hafifliyo gibi ha diyorum geçti ama yok bu kaç gün sonra yine aynı ya
hic birsey yok canimm günlük hayatinda nasil davraniyosan öyle devam et.. cünki öbür türlü kendini cok stresse sokarsin rahat olmaya caliskızlar günaydın , pazartesi çatlatma iğnesi oldum perşembe günüde doktora gittim çatlamışmı dıye baktırmak için şükür çatlaşmış . dikkat etmem gereken birşey varmı herşey tecrubeyle sabittir. o yuzden soruyorum :)
Kaburgayla göğüsün birleştiği nokta canımGöğsün mü ağrıyor kaburgan mı?
Öyle gerçekten benimde aklımda hep o ama inşallah pozitifleri görürüzevet canimm aynen öyle keske aklimizdan tamamen ciksa ama iste insan düsünmedende yapamiyor oldumu olmdimi diye
Bebeğim bence güzel değerlendiriyorsun. Benim asrtık gözümden kaçıyo her şeyi okuyamıyorum soriBana niye cevap vermediniz yahu
Ciddi misin hiç mi yaşamadınVallahi ben de yaşamadım kuzum test yapmasam anlamazdım vallahi
Güzel gidiyorsun aşkooooooo yumurtlama zamanını bilmiyorsan bir ili gün boşlukla tekrar üst üste değerlendirmeler yapabilirsinKızlar benim değerlendirmeler bu şekilde bugün dahil sizce nasıl gidiyor sıklığı iyi mi yumurtlama ne zaman bilmiyorum tabi son iki ayda 13 ve 15.günlerdeydi
Laboquik var canım da pazartesi yapayım garanti olsun.Yaa sende de freely varsa yarın çıkabilir belki
Ya ben anlamadımki
Kuzular hemen anlatıym listedeki ilişki günleri. Adetin 6.günü başladım değerlendirmeye. 9-10-12-13-14.günlerde oldu. Bugün 15.gündeyimBen baktım da tam anlamadım listedeki tüm günler mi ilişki oldu
Beşinci gün benim de hiç belirtim yoktu canım. Belirti de aramamak lazım da işte içimiz rahat etmiyorBende hiç belirti yok canım. İkinci yumurtaya göre bugün beşinci gün. Dpo 5 yani. Zaman hiç geçmiyor hiçgünler geçtikçe korkuyorum ama
Senin az kalmış sayılır amagüzel sonuç alacağız inşallah
Kız sana niye kızayımm aşk olsun geç saatte attım gözden kaçmıştır diye tekrar hatırlattım kendimi ortaya yazdım onuBebeğim bence güzel değerlendiriyorsun. Benim asrtık gözümden kaçıyo her şeyi okuyamıyorum sorikızmayın bana hamileyim ben
Aşkım geçen ay 13.gündü ondan önceki ay 15.gündü yumurtlama. Bugün 15’teyim bi ara vereyim mi sence?Güzel gidiyorsun aşkooooooo yumurtlama zamanını bilmiyorsan bir ili gün boşlukla tekrar üst üste değerlendirmeler yapabilirsin
Hislerim kayboldu resmen kuzuNiye şimdiden umutsuzluğa kapıldın kibence sen hamilesin
Maşallah kuzum çok gğzel ilerliyorKızlar günaydın tablolarını gördüm hepinizin umarım en kısa zamanda ateşleriniz tavan yapıcak bende bugün bi hareketlenme var gibi 36.8 gördümmelisaa93 fnd_50 melegim can
Olabilir hadi şifa olsun vesile olsun inşallahAksuvitalin aldım bugün içmeye başladım canım zorlanmadım ama belki Mecit efendi öyledir
Kız daha dur ne hemen ümidini kestin daha günün bile gelmemiş adet ağrısıyla o kadar benziyo ki hamilelik ağrısı ayırt etmek neredeyse imkansızKızlar günaydınn benim regl ağrılarım başladı kesinlikle günü bile geçmeden regl olurum bu ay da olmadı yaniEn az 3 ay erteleme kararı aldım biraz beden sağlığıma kendime yönlenmek istiyorum kilo vereyim istiyorum iyi gelecek yaralarımı saracak
Sonucun çıktı mı peki? İnşallah çok yüksek HCG dirBen bat geçmeden verdim kanı2 gün vardı kaset testlerde de çift çizgi görünce kafayı yemeden vereyim artık dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?