2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

hic birsey yok canimm günlük hayatinda nasil davraniyosan öyle devam et.. cünki öbür türlü kendini cok stresse sokarsin rahat olmaya calis

evet canimm aynen öyle keske aklimizdan tamamen ciksa ama iste insan düsünmedende yapamiyor oldumu olmdimi diye
Öyle gerçekten benimde aklımda hep o ama inşallah pozitifleri görürüz dikkat ettiğin birşey var mı peki doktor bana bişey demedi ama ben 3 gün pek kalkmamaya çalıştım şimdi normal hayatıma geri döndüm

Kızlar benim değerlendirmeler bu şekilde bugün dahil sizce nasıl gidiyor sıklığı iyi mi yumurtlama ne zaman bilmiyorum tabi son iki ayda 13 ve 15.günlerdeydi
Güzel gidiyorsun aşkooooooo yumurtlama zamanını bilmiyorsan bir ili gün boşlukla tekrar üst üste değerlendirmeler yapabilirsin

Beşinci gün benim de hiç belirtim yoktu canım. Belirti de aramamak lazım da işte içimiz rahat etmiyor şimdikiler bile belirti değil de bakma işte öyle yoruyorum. En erken belirti adet gecikmesi diyorlar bir bildikleri vardır heralde doktorların hakkımızda hayırlısı olsun kuzum

Bende sürecimi anlatayim 7 yaşında oğlum var çok şükür 2021 19 temmuz da hamile olduğumu gördüm çok sevindim herşey çok güzel gidiyordu ikili tarama testi güzeldi di kızım olacakti kıyafetler aldım sonra 13 haftalıkken kanam başladı iğneler ilaçlar fayda etmedi 16 haftalık oldu suyum geldi az sonra 17 haftalık oldu yarı suyum geldi ilaçla normal doğum oldu sonra kürtaj oldum 2022 Haziran ayında beri deniyoruz olmuyor prolaktin yüksek çıktı ilaç aldım düştü temmuz da gebelik yaşatım testler pozitif gösterdi adetim 4 gün geçti adet oldum. Bakalım bu ay nasıl olacak

Bebeğim bence güzel değerlendiriyorsun. Benim asrtık gözümden kaçıyo her şeyi okuyamıyorum sori kızmayın bana hamileyim ben
Kız sana niye kızayımm aşk olsun geç saatte attım gözden kaçmıştır diye tekrar hatırlattım kendimi ortaya yazdım onu seni bulmuşken sorayım bari bugün de değerlendirme olsun mu sence 15.gündeyim son 3 gündür yapıyoruz tükendim

Kız daha dur ne hemen ümidini kestin daha günün bile gelmemiş adet ağrısıyla o kadar benziyo ki hamilelik ağrısı ayırt etmek neredeyse imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…