2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

sendeki rahatlık bende olsa keske :)

Progesteron kaç çıkmıştı

Tamam canım yapma o zaman
Modum düştü kuzum birazda geçen ay ki sevincimden sonra hüsran çok kötüydü gerçekten bide aşılama olacak nasılsa diye bu ay sadece ilişki olan günleri yazdım normalde soğan kürü yapacaktım onu bile yapmadım valla 2 kilo bile almışım . 90 olmuşum

Daha yeni okuyup geriden geliyorum canım görünce de yazmak istedim ben aldım bundan inan hiç kullanamadan çöpe atmak zorunda kaldım. Saf alkol var içinde tadı da kokusu da çok ağır
Aksuvitalin aldım bugün içmeye başladım canım zorlanmadım ama belki Mecit efendi öyledir

evet canimm aynen öyle keske aklimizdan tamamen ciksa ama iste insan düsünmedende yapamiyor oldumu olmdimi diye

Kızlar resimdeki kadının üstteki elinin olduğu yer yani sağ göğüsümün kadının tuttu yerde ağrı var son adetimden sonra bu ağrı devam ediyo ama elime gelen birşeyde yok yürürken yatarken daha çok ağrıyo sebebi ne olabilir ya

Eklentiler

• IMG_2241.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 45
Dikkat etmelisin canım gebelik öncesi biraz kilo vermek daha iyi olacaktır. Önce senin sağlığın için sonra sağlıklı gebelik için Acaba aşılamayı 2 ay erteleyip biraz kilo vermek için spora mı gitsen Hem daha enerjik olursun yumurtalıkların da daha iyi çalışır

Bilemedim canım devam ederse bir doktora göster bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…