- 24 Temmuz 2023
- 361
- 322
- 18
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.061
Ooo yükselişe geçmişKızlar günaydın tablolarını gördüm hepinizin umarım en kısa zamanda ateşleriniz tavan yapıcak bende bugün bi hareketlenme var gibi 36.8 gördümmelisaa93 fnd_50 @melegim can
sendeki rahatlık bende olsa keske :)Perşembe ya da salı dr'uma yazcam sonuçlarımı canımsağlık ocağında yaptırcam testi o yüzden o Dr bı de aile dostu çok bişey söylemek istemiyorum açıkçası sonuç çıkınca dr'uma aticam onda zaten tüm bilgiler var duruma göre çağırır herhalde
Ben baktım da tam anlamadım listedeki tüm günler mi ilişki olduBana niye cevap vermediniz yahu
Progesteron kaç çıkmıştıKuzum 19unda beta öğrendim 172 20sinde gittim doktora söyledim baktı. Tahminen 6 temmuzda da döllenme olduğunu düşünüyorum. Bence de iyi ki öğrendimtek tek aşama aşama anlatmıştı. Kimyasal değil dedi. Kese görünce dış değil dedi. Şimdi de sağlıklı mı diye bekliyoruz demişti o biraz uzun sürdü ben de
kan testine beni dee etiketlersinnnGünaydın kizlaaaar
Dün akşam 9 buçuk gibi uyumuşumyine erkenden kalktım
Kurudugu için sağlıklı kontrol edilemiyor diye dunkunu de ekledim
Bunu demiyorum bebeğim kimyasal olup olmadığını progesteron bakıp anladı demiştin ya onu sormak istedimBak kuzum burada anlatmış bunu şimdi gördüm ama
Ya ben anlamadımkiKızlar benim değerlendirmeler bu şekilde bugün dahil sizce nasıl gidiyor sıklığı iyi mi yumurtlama ne zaman bilmiyorum tabi son iki ayda 13 ve 15.günlerdeydi
Tamam canım yapma o zamanAşkım elimde sadece innovita var oda geçen ay yalancı çıkarmıştı başka testim yok yapasım da yok
İnşallah kuzum ama ne bilim ilk yumurtaya göre 7 gün olduKuzum çok erken daha sen içini ferah tut
Modum düştü kuzum birazda geçen ay ki sevincimden sonra hüsran çok kötüydü gerçektenTamam canım yapma o zaman
Aksuvitalin aldım bugün içmeye başladım canım zorlanmadım ama belki Mecit efendi öyledirDaha yeni okuyup geriden geliyorum canım görünce de yazmak istedim ben aldım bundan inan hiç kullanamadan çöpe atmak zorunda kaldım. Saf alkol var içinde tadı da kokusu da çok ağır
evet canimm aynen öyle keske aklimizdan tamamen ciksa ama iste insan düsünmedende yapamiyor oldumu olmdimi diyeBende aynı fitil kullanıyorum onun bi süre sonra fazlası geliyo.bakalım belki ağrı olmaması iyidirokuduğum yorumlarda coğu kişide kasık sancısı bel ağrısı var ama ben hiç işlem olmamış gibiyim bence biz pazara kadar bekleyelim bosuna test stresine girmeyelim madem ağrımızda yok unutup normal hayata devam etmek en güzeli bence
19.4 çıkmıştı kuzum oooo çok güzel kimyasal kesinlikle değil demiştiProgesteron kaç çıkmıştı
Dikkat etmelisin canım gebelik öncesi biraz kilo vermek daha iyi olacaktır. Önce senin sağlığın için sonra sağlıklı gebelik içinModum düştü kuzum birazda geçen ay ki sevincimden sonra hüsran çok kötüydü gerçektenbide aşılama olacak nasılsa diye bu ay sadece ilişki olan günleri yazdım normalde soğan kürü yapacaktım onu bile yapmadım valla 2 kilo bile almışım . 90 olmuşum
Vallahi ben de yaşamadım kuzum test yapmasam anlamazdım vallahiİnşallah kuzum ama ne bilim ilk yumurtaya göre 7 gün olduen ufak bir belirti yaşamıyorum
Bilemedim canım devam ederse bir doktora göster benceKızlar resimdeki kadının üstteki elinin olduğu yer yani sağ göğüsümün kadının tuttu yerde ağrı var son adetimden sonra bu ağrı devam ediyo ama elime gelen birşeyde yok yürürken yatarken daha çok ağrıyo sebebi ne olabilir ya
Demek ki beta baktırırken progesteronda baksın isteyeceğim19.4 çıkmıştı kuzum oooo çok güzel kimyasal kesinlikle değil demişti
Geçer sandım ağrı hafifliyo gibi ha diyorum geçti ama yok bu kaç gün sonra yine aynı yaBilemedim canım devam ederse bir doktora göster bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?