2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Perşembe ya da salı dr'uma yazcam sonuçlarımı canım 😍 sağlık ocağında yaptırcam testi o yüzden o Dr bı de aile dostu çok bişey söylemek istemiyorum açıkçası sonuç çıkınca dr'uma aticam onda zaten tüm bilgiler var duruma göre çağırır herhalde 😍
sendeki rahatlık bende olsa keske :)

Kuzum 19unda beta öğrendim 172 20sinde gittim doktora söyledim baktı. Tahminen 6 temmuzda da döllenme olduğunu düşünüyorum. Bence de iyi ki öğrendim 😂😂 tek tek aşama aşama anlatmıştı. Kimyasal değil dedi. Kese görünce dış değil dedi. Şimdi de sağlıklı mı diye bekliyoruz demişti o biraz uzun sürdü ben de
Progesteron kaç çıkmıştı ☺️

Tamam canım yapma o zaman☺️
Modum düştü kuzum birazda geçen ay ki sevincimden sonra hüsran çok kötüydü gerçekten 😭 bide aşılama olacak nasılsa diye bu ay sadece ilişki olan günleri yazdım normalde soğan kürü yapacaktım onu bile yapmadım valla 2 kilo bile almışım 😃. 90 olmuşum

Daha yeni okuyup geriden geliyorum canım görünce de yazmak istedim ben aldım bundan inan hiç kullanamadan çöpe atmak zorunda kaldım. Saf alkol var içinde tadı da kokusu da çok ağır
Aksuvitalin aldım bugün içmeye başladım canım zorlanmadım ama belki Mecit efendi öyledir

Bende aynı fitil kullanıyorum onun bi süre sonra fazlası geliyo.bakalım belki ağrı olmaması iyidir 🥰 okuduğum yorumlarda coğu kişide kasık sancısı bel ağrısı var ama ben hiç işlem olmamış gibiyim🤭 bence biz pazara kadar bekleyelim bosuna test stresine girmeyelim madem ağrımızda yok unutup normal hayata devam etmek en güzeli bence😅
evet canimm aynen öyle keske aklimizdan tamamen ciksa ama iste insan düsünmedende yapamiyor oldumu olmdimi diye 🥰 🥰

Kızlar resimdeki kadının üstteki elinin olduğu yer yani sağ göğüsümün kadının tuttu yerde ağrı var son adetimden sonra bu ağrı devam ediyo ama elime gelen birşeyde yok yürürken yatarken daha çok ağrıyo sebebi ne olabilir ya

Eklentiler

• IMG_2241.webp
    IMG_2241.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 46
Modum düştü kuzum birazda geçen ay ki sevincimden sonra hüsran çok kötüydü gerçekten 😭 bide aşılama olacak nasılsa diye bu ay sadece ilişki olan günleri yazdım normalde soğan kürü yapacaktım onu bile yapmadım valla 2 kilo bile almışım 😃. 90 olmuşum
Dikkat etmelisin canım gebelik öncesi biraz kilo vermek daha iyi olacaktır. Önce senin sağlığın için sonra sağlıklı gebelik için ☺️ Acaba aşılamayı 2 ay erteleyip biraz kilo vermek için spora mı gitsen ☺️ Hem daha enerjik olursun yumurtalıkların da daha iyi çalışır

Kızlar resimdeki kadının üstteki elinin olduğu yer yani sağ göğüsümün kadının tuttu yerde ağrı var son adetimden sonra bu ağrı devam ediyo ama elime gelen birşeyde yok yürürken yatarken daha çok ağrıyo sebebi ne olabilir ya
Bilemedim canım devam ederse bir doktora göster bence

Back
X