• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Valla ya kaynanaya da açacaksın bi telefon hayırdır hizmetçin mi var diye. Benim de ufak tefek enayiliklerim olmakla birlikte yaptığım en iyi şey biraz cazgır tarafımı göstermek oldu herhalde o yüzden çekinirler hep benden. Kaynım yok da görümcem 2 yıl değil 2 ay kalsa gönderirim net.
Bende çok iyi niyetli yaklaştım yıllarca ses etmedim son bir senedir en ufak şeyde olay çıkardım artık kimse ağzını açmıyor gayet memnunum bu durumdan. Keşke baştan beri böyle olsaydım

Valla ya kaynanaya da açacaksın bi telefon hayırdır hizmetçin mi var diye. Benim de ufak tefek enayiliklerim olmakla birlikte yaptığım en iyi şey biraz cazgır tarafımı göstermek oldu herhalde o yüzden çekinirler hep benden. Kaynım yok da görümcem 2 yıl değil 2 ay kalsa gönderirim net.
İşte bende sırf eşim arada kalmasın diye sustum

Hiç rahat hareket edemiyorum zaten duşa giticem onun gitmesini bekliyorum ona göre hayatımı şekillendiriyorum resmen onun senelik tatil zamanı yanlız kalabiliyoruz oda 3 hafta bizim buranın parası Türkiye’de değerli diye hiç sormadan benim ailemin evine gidip kalıyo pat diye bide benim annem hasta yani
Nerelisin

Sen de eşin de evlilik nasıl br şey çözemediniz henüz bence ☺️ Bebeğim Esra ezmecinin kitaplarını oku kendine bunu yapma. Eşin de bu saçmalığı kabullenmemesi gerektiğini anlasın ailesine karşı çıksın
Evet zaten ben eşime kendimde dedim biz evliliği anlayamadık ki biz 3 kişi evlendik sanki dedim

Ben de inanıyorum biliyorsun kuzum ah şu test yapma günlerimiz bir gelse 😍😍😍😍 @melegim can melisaa93 melisaa93 edahandro edahandro
Bi çanta dolusu test getirdim yanımda pazartesi başlıyorum nasipse. İnşallah şu grup arka arkaya pozitif pozitif diye haykırırızz. Bugün hep karnımı tuttum bebiş var gibi düşündüm. Güzel enerciiiiler yollamaya devam kızlar 💃💃🤰🐣

Back