2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Çıkacak başka yere işte tatile gidip gelecek sonra ayrılacak Allah’ın izniyle bende artık onun odasını hiç temizlemiyorum kendi yaparsa yapıyo

Ben de 4 Eylül tarihinde gideceğim nasipse ilk defa. 6+6 yapıyor tam o gün.

Olmazsa da bir dahaki aya olur gider kızına sarılırsın

Ay sizin evde hiç mi özel anlarınız olmayacak. Sen hiç mi rahat kıyafetlerle evinde dolanmayacaksın. Ne kadar düşüncesizler
İşte düşünemiyo yalıda küçük değil 31 yaşında koca adam yani hadi küçük desem aklınyetmiyo diyen

İnsan vücudu çok acayip gerçekten, ne zaman zamanıysa o zaman oluyor demek ki… Tabii yazarım mutlaka ya güzel haberi ya da regl oldum diye

Bazen eşimle tatil günleri denk geliyo e insan yalnız kalmak istiyo haliyle ama evden çıkmıyor bile kafayı yicek gibi oluyorum bazen
Ben annem bile evde bizimle kalıyorken bi kaç gün sonra artık eşimle yanlız kalmayı istiyorum. Allah sabır versin canım bence tepkini koymaya devam et

Çıkacak başka yere işte tatile gidip gelecek sonra ayrılacak Allah’ın izniyle bende artık onun odasını hiç temizlemiyorum kendi yaparsa yapıyo
2 yıl olmuş vallahi iyi sabır göstermişin canım. Sende eşin için katlanıyorsun ama onlarda sabır sınamasınlar Kendi kızlarının böyle bir durumu yaşamalarına müsade edeceklerini hiç sanmıyorum

Eşinin ailesi inançlı insanlar mı bilmiyorum ama hadis-i şerif var “kayın ölümdür” diye… hiç uygun değil bu durum umarım en kısa zamanda kurtulursun

Lekelenmen neden olmuş kuzum? Korkulacak bir şey miymiş? 5 haftayı geçirip öyle gideyim diyorum ben de. Keseyi görebilme ümidiyle
Korkulacak bişey değil dedi ama doktor insan yine de çok tedirgin oluyor. İlaç verdi onu kullanıyorum. Bende senin gibi düşünüyordum gitmişken keseyi de göreyim diye. İnşallah senin tedirgin olacağın bişey olmaz 5. Hafta da gidersin

Anladım canım. Bakalım yaşayıp göreceğiz, ikimize de hayırlı olsun diyelim

Bende hiç müsade etçeklerini sanmıyorum napiyim sırf eşim üzülmesin diye dayandım bunca zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…