• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Vallahi çok saçma bir durum. Ne desen haklısın. Yurtdışında tek başına yapamıyorsa dönsün Türkiye’ye anası baksın. Sen mi doğurdun da bir de sana bakımını yıkmışlar. Kocaman adam kendi hayatını kuramamış şu yaşında. İlla evlenmesine gerek yok tek başına da yaşayabilir. Sen hamile kalınca ne olacak acaba?
Çıkacak başka yere işte tatile gidip gelecek sonra ayrılacak Allah’ın izniyle bende artık onun odasını hiç temizlemiyorum kendi yaparsa yapıyo

Canım bende yeni hamileyim. Bat günü kan vermiştim bende. Ama kahverengi lekenmem olduğu için doktora gittim. Normalde 6. Hafta da gitmeyi planlıyordum. Bence önce testlerle takip et. Sonra kan verirsin. Sana şu zaman git bu zaman git diyemem için nasıl rahat edecekse öyle yap.
Ben de 4 Eylül tarihinde gideceğim nasipse ilk defa. 6+6 yapıyor tam o gün.

Evet 1 tane var cnm. Ne bileyim 3 gün önce yaptigimda çıkmayınca bi de erken gebelik testiydi o yüzden çıkardı diyorum. Elimde 1 tane normal kaset test var yarın sabah yapayım o zaman. Yine boş çıkacak hevesim kırılacak diye korkuyorum

Olmazsa da bir dahaki aya olur gider kızına sarılırsın 🩷

Evet benim ilk kızım korunmayı bıraktığımız ay olmuştu hemen 😊 Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin. Şimdi ikinci için 8 aydır deniyoruz ama olmadı geçen hafta vajinal muayene oldum normal hersey sıkıntı yok smear filan verdim bi de kan testi istemişti orda betam 2.80 çıkınca biraz heyecanlandım yoksa ben hiç test filan yapmıyordum artık 8 ay oldu deneyeli niye olmuyor diye kendimi strese soktugum için normal yaşantıma devam ediyordum. 2-3 güne netlesir cnm da zaman geçerse 😄 sende haber et beni etiketle merak ederim 😊

İnsan vücudu çok acayip gerçekten, ne zaman zamanıysa o zaman oluyor demek ki… Tabii yazarım mutlaka ya güzel haberi ya da regl oldum diye 🥹

Bazen eşimle tatil günleri denk geliyo e insan yalnız kalmak istiyo haliyle ama evden çıkmıyor bile kafayı yicek gibi oluyorum bazen
Ben annem bile evde bizimle kalıyorken bi kaç gün sonra artık eşimle yanlız kalmayı istiyorum. Allah sabır versin canım bence tepkini koymaya devam et

Çıkacak başka yere işte tatile gidip gelecek sonra ayrılacak Allah’ın izniyle bende artık onun odasını hiç temizlemiyorum kendi yaparsa yapıyo
2 yıl olmuş vallahi iyi sabır göstermişin canım. Sende eşin için katlanıyorsun ama onlarda sabır sınamasınlar ☺️ Kendi kızlarının böyle bir durumu yaşamalarına müsade edeceklerini hiç sanmıyorum

Hiç soran olmadı aslında biliyomusun ben çok ani evlendim eşimi çok seviyorum e yurt dışındayız kimseleri yok abisi ayrılmasın yalnız kalmasın diye bi ara muhabbet açıldı baya kavga oldu eşimin ailesi tarafında 2 ay evliyken ayrılma noktasına böle gelmiştik ama eşimle ikimiz istediğimiz için değil ailesi sen benim oğlumu atıyon dedi eşim ailesine karşı çıktı falan filan çok uzun yani bende hoşnut değilim bakalım ayırılıcam başka eve diyo ama bekliyorum dedim ben ona zaten sen tabi evlenmesin temizlik oluyo yemek oluyo çamaşır yıkanıyor bi yanına yatacak karı eksik dedim
Eşinin ailesi inançlı insanlar mı bilmiyorum ama hadis-i şerif var “kayın ölümdür” diye… hiç uygun değil bu durum umarım en kısa zamanda kurtulursun

Lekelenmen neden olmuş kuzum? Korkulacak bir şey miymiş? 5 haftayı geçirip öyle gideyim diyorum ben de. Keseyi görebilme ümidiyle 🥰
Korkulacak bişey değil dedi ama doktor insan yine de çok tedirgin oluyor. İlaç verdi onu kullanıyorum. Bende senin gibi düşünüyordum gitmişken keseyi de göreyim diye. İnşallah senin tedirgin olacağın bişey olmaz 5. Hafta da gidersin

Korkulacak bişey değil dedi ama doktor insan yine de çok tedirgin oluyor. İlaç verdi onu kullanıyorum. Bende senin gibi düşünüyordum gitmişken keseyi de göreyim diye. İnşallah senin tedirgin olacağın bişey olmaz 5. Hafta da gidersin
Anladım canım. Bakalım yaşayıp göreceğiz, ikimize de hayırlı olsun diyelim 🥰

2 yıl olmuş vallahi iyi sabır göstermişin canım. Sende eşin için katlanıyorsun ama onlarda sabır sınamasınlar ☺️ Kendi kızlarının böyle bir durumu yaşamalarına müsade edeceklerini hiç sanmıyorum
Bende hiç müsade etçeklerini sanmıyorum napiyim sırf eşim üzülmesin diye dayandım bunca zaman

Back