2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar merhaba

7 gün önce muayene için doktora gitmiştim doktor kan testi de istemisti betam 2.80 cikmisti 3 gün önce erken gebelik testi yaptim negatifti. (adetim belli olmaz çok düzenli değil bazen gecikebiliyor) Bugün BAT günüm sizce tekrar test yapmaya gerek var mı ? Ama silik bile olsa çıkmadı hayali çizgi bile göremedim negatif yani. Tekrarına gerek var mı testin sizce ?

Ay ben de sana soracaktım canım naptın diye. Ben de adet olmadım daha :/ testi akşam yaptım fark eder miydi acaba? Normalde şu an ağrım olması lazımdı ama ağrı filan yok. Mide bulantım var o kadar. Merakla bekliyorum

Yok galiba canım ya ben direk kırmızı yada pembe görmeden inanamıcam bu test yanıltıyo çünkü başıma geldiği var canım çektiği için yaptım bidaha

15 ağustos (ovülasyon testi pik)
16 ağustos (ovülasyon 2. Çizgi silik çatlama oldu)
17 ağustos
Bu şekilde değerlendirebildim. Normalda adet tarihim 19 ağustostu ama sanırım geç yumurtladığım için sarkıcak, kafam çok karıştı bakalım ne olucak

Evde varsa ben olsam yapardım sanırım. Benim evde olsa yapmıştım şimdiye, olanı dün yaptım

Canım bende merakla bekliyorum ama yoktur diye düşünüyorum olsa erken gebelik testinde 3 gün çıkardı diyorum. Adet olmadim bugün henüz. Bence sabah yap cnm Benim ilk hamileligimde akşam yaptığım test negatifti sabah yaptığım silikti geceden sabaha durum böyle olmuştu kızım şimdi 8 yaşında

tamam inşallah , bu ay gebe kalıırmda gerek kalmaz :) bişey sorucam 24 mm yumurta cokmu büyük yani kiste mi dönüşüyor böyle büyüyen oldumu aranızda
Doktorun iğne vermesi mi canım? 24se çatlamak üzeredir. Kiste dönüştü demek için çok erken

Evde varsa ben olsam yapardım sanırım. Benim evde olsa yapmıştım şimdiye, olanı dün yaptım
Evet 1 tane var cnm. Ne bileyim 3 gün önce yaptigimda çıkmayınca bi de erken gebelik testiydi o yüzden çıkardı diyorum. Elimde 1 tane normal kaset test var yarın sabah yapayım o zaman. Yine boş çıkacak hevesim kırılacak diye korkuyorum

Yaaa kızın mı var senin Allah bağışlasın
Ne bileyim hayırlısı olsun. Yarın doktora gideceğim ona bi sorayım kana bakalım derse bakalım. İki üç gün geçsin bakalım ikimizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…