- 4 Kasım 2017
- 1.943
- 570
- 123
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.621
Ay ben de sana soracaktım canım naptın diye. Ben de adet olmadım daha :/ testi akşam yaptım fark eder miydi acaba? Normalde şu an ağrım olması lazımdı ama ağrı filan yok. Mide bulantım var o kadar. Merakla bekliyorumBende 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif cıktı benimde BAT bugün 22 ağustos. Henüz adet olmadım ana genelde adetim düzensiz. Belki geç gebelik olmuştur belirtileriniz vs varsa bi kaç gün sonra tekrar deneyin testi
Yok galiba canım ya ben direk kırmızı yada pembe görmeden inanamıcam bu test yanıltıyo çünkü başıma geldiği var canım çektiği için yaptım bidahaPeki ortası beyaz iki yanı pembe gibi mi yoksa tek bir pembelik mi var çünkü freelynin strip testi de ortasını beyaz çizgi yapıyordu kenarlar daha pembe gibi kalınca sanki pozitifmis gibi gözüküyordu ama ortası beyaz olduğu için negatifti
15 ağustos (ovülasyon testi pik)Kızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Test yapacak olan bugün? Ya da hamile olan?Regl olan güncel sat ve bat tarihini hamile olan ise hamileyim diyerek özelden bana mesaj atmasını rica edeceğim. Mesajlar arasında göremeyebilirim etiketlensem bile.
@ozgeeeee1 @destinesiaa @dyvs @Aylin19 B blackberry26 @banukhurb @yasemin9191 @Sunshine597 @Sipser @Perlitik @badeli61 @D073737 @Sunshine1 @morumtirak @ucanpayanda @outoffit H herseyguzelolacak6hermionegranger- @fiyonaprensesolan @Dunyamelekoldu @beyons @Damlafzt @medusaa @ELIF7007 @esen-ruzqar @Aysegul Alav @gunduzcicek @Belisimm
Evde varsa ben olsam yapardım sanırım. Benim evde olsa yapmıştım şimdiye, olanı dün yaptımKızlar merhaba
7 gün önce muayene için doktora gitmiştim doktor kan testi de istemisti betam 2.80 cikmisti 3 gün önce erken gebelik testi yaptim negatifti. (adetim belli olmaz çok düzenli değil bazen gecikebiliyor) Bugün BAT günüm sizce tekrar test yapmaya gerek var mı ? Ama silik bile olsa çıkmadı hayali çizgi bile göremedim negatif yani. Tekrarına gerek var mı testin sizce ?
Yok kızzz valla üzülmicem inofolic başlıcam ondan aldımÜzşlmeni istemem kuzum biraz daha sabret Dicem ama kendimden biliyorum
Test perileri gelince ben de innovitaya sarılıyorum direktYok galiba canım ya ben direk kırmızı yada pembe görmeden inanamıcam bu test yanıltıyo çünkü başıma geldiği var canım çektiği için yaptım bidaha
Daha dün aldım beştane 4 tane gitti bileTest perileri gelince ben de innovitaya sarılıyorum direkt
Amiiiinyaaa cok güldüm bu mesaja
Hakikaten ya hepimiz yasadik bunu resmenYuce Rabbim gör halimizi
Hahaha canım seni 4te durduran ne olduDaha dün aldım beştane 4 tane gitti bilebu adam beni boşamazsa iyidir
Şuan ki 4 daha durduğumu söyleyemem şeytanlar dürtüyoHahaha canım seni 4te durduran ne oldu
Canım bende merakla bekliyorum ama yoktur diye düşünüyorum olsa erken gebelik testinde 3 gün çıkardı diyorum. Adet olmadim bugün henüz. Bence sabah yap cnm Benim ilk hamileligimde akşam yaptığım test negatifti sabah yaptığım silikti geceden sabaha durum böyle olmuştu kızım şimdi 8 yaşındaAy ben de sana soracaktım canım naptın diye. Ben de adet olmadım daha :/ testi akşam yaptım fark eder miydi acaba? Normalde şu an ağrım olması lazımdı ama ağrı filan yok. Mide bulantım var o kadar. Merakla bekliyorum
Bebik is loadingKızlar yaptım yine ikinci pembe çizgi çıktıustteki kurudugu için mi açık renk yoksa koyulasiyor mu test bilmiyorum (üstteki oglen-altaki şimdi)
A Afratafracmelisaa93 Zumruduanka96 edahandro @melegim can @IADK @The Little Mermaid @beyons @Belisimm @Linakiz @tweeetyyy @fnd_50 ve heyecandan etiketlemeyo unuttuğum diğer kizcelerim
Cnm 2 farklı doktorda iğne kullanmalısın dediDoktorun ne dedi canım sonuçlara
Doktorun iğne vermesi mi canım? 24se çatlamak üzeredir. Kiste dönüştü demek için çok erkentamam inşallah , bu ay gebe kalıırmda gerek kalmaz :) bişey sorucam 24 mm yumurta cokmu büyük yani kiste mi dönüşüyor böyle büyüyen oldumu aranızda
Evet 1 tane var cnm. Ne bileyim 3 gün önce yaptigimda çıkmayınca bi de erken gebelik testiydi o yüzden çıkardı diyorum. Elimde 1 tane normal kaset test var yarın sabah yapayım o zaman. Yine boş çıkacak hevesim kırılacak diye korkuyorumEvde varsa ben olsam yapardım sanırım. Benim evde olsa yapmıştım şimdiye, olanı dün yaptım
Bugün biter o zaman onlarŞuan ki 4 daha durduğumu söyleyemem şeytanlar dürtüyo
Yaaa çok heyecanlıyımmmBebik is loadinggeliyor geliyor. Yarın netleşecek çok belli
Yaaa kızın mı var senin Allah bağışlasınCanım bende merakla bekliyorum ama yoktur diye düşünüyorum olsa erken gebelik testinde 3 gün çıkardı diyorum. Adet olmadim bugün henüz. Bence sabah yap cnm Benim ilk hamileligimde akşam yaptığım test negatifti sabah yaptığım silikti geceden sabaha durum böyle olmuştu kızım şimdi 8 yaşında
İnşallah bitmezBugün biter o zaman onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?