- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.581
Amin bebeğim bende heyecanla bekliyorum artık test günlerinin gelmesiniEvet taa Eylül'deydi bat tarihim sayenizde inofolic kullandım Allah razı olsun hepinizdenamiin inşallah canım senden de güzel haberi alacağız inşallah
Aaaa ben işteHahahahhahha bu kalmıştı yapmadığımız
İnanıyorum ben bu topicteki pozitiflikle gelecek, pozitiflerAmin bebeğim bende heyecanla bekliyorum artık test günlerinin gelmesini
Test yaptın mi sen aşkooCanım bir doktora mi gorunsen acaba
Bende çok inanıyorumİnanıyorum ben bu topicteki pozitiflikle gelecek, pozitifler
Canım doktora gittin mi ya gördüm şimdi çok geçmiş olsun neyden olmus acabaKaşınıyor kaşındıkça atlıyor başka yerlere deyine ensemde çıktı az önce doktor yolu göründü
Canım, maşallahKızlar yaptım yine ikinci pembe çizgi çıktıustteki kurudugu için mi açık renk yoksa koyulasiyor mu test bilmiyorum (üstteki oglen-altaki şimdi)
A Afratafracmelisaa93 @bitkin96 edahandro @melegim can IADK @The Little Mermaid @beyons @Belisimm @Linakiz @tweeetyyy fnd_50 ve heyecandan etiketlemeyo unuttuğum diğer kizcelerim
Eveet etiketledim hatta seni deeTest yaptın mi sen aşkoo
bugün alttan alayım bari yarın yaklaşmam :):) bugün değerlendireyim de sonrasında aralıklı değerlendirsekte olur. yumurtam çatladı zaten :)O yüzden alttan alıp tartışmadan eve gidince güzelce ilgilen canım sonrasında da yaklaş o da karşılık verecektir. Asla tripli olma
Gerçekten pozitiflik çok etkiliyor bence yaBende çok inanıyorumzaten test yapmaya gerek yok hamileyim kafasındayım
Ay kız evet gördüm gördümSiyah beyaz flashli flashsiz attım canim
Amin canım çok teşekkür ederimmCanım, maşallahyarın daha koyu olacak. Belirgin görünüyor. Sağlıkla gelsin inşallah. Hayırlı olsun
Az önce yine yaptım canimm, seni de etiketledim diye hatırlıyorum ama emin de değilim elim ayağım titriyorduAy kız evet gördüm gördümsabaha netleşsin inşallah sabah da etiketle canım mutlaka
Bende aynı durumdayım galiba cuma regl olcam bekliyorum ağrı ara sıra gelip gidiyorBenim adet günüme yarın itibariyle 3 gün kaldı merakla bekliyorum hiç bir belirtim yok böyle olan var mı???? önceden belim ağrırdı şimdi iki gün önce ağrıdı bitti karnım şiş olurdu sanki kuş gibi hafif göğüslerim şişerdi hiç bir şey yok
Geçmiş olsun canım yaa. Stres tetikliyor bence. Vücut dışa atıyor. Rabbim tez zamanda şifa versinKaşınıyor kaşındıkça atlıyor başka yerlere deyine ensemde çıktı az önce doktor yolu göründü
Hayırlı olsun canım koyulaşmışKızlar yaptım yine ikinci pembe çizgi çıktıustteki kurudugu için mi açık renk yoksa koyulasiyor mu test bilmiyorum (üstteki oglen-altaki şimdi)
A Afratafracmelisaa93 @bitkin96 edahandro @melegim can IADK @The Little Mermaid @beyons @Belisimm @Linakiz @tweeetyyy fnd_50 ve heyecandan etiketlemeyo unuttuğum diğer kizcelerim
Aynen canım bugünü kaçırmayın elinden geleni yapbugün alttan alayım bari yarın yaklaşmam :):) bugün değerlendireyim de sonrasında aralıklı değerlendirsekte olur. yumurtam çatladı zaten :)
Amiin canım benim inşallahHayırlı olsun canım koyulaşmışdarısı başımıza
Ya bayağı belli be aşkım valla aşırı sevindim aşırı şimdi gördüm hamilesinKızlar yaptım yine ikinci pembe çizgi çıktıustteki kurudugu için mi açık renk yoksa koyulasiyor mu test bilmiyorum (üstteki oglen-altaki şimdi)
Hepinizi gebe bırakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?