2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 57
  • image.jpg
    image.jpg
    191,6 KB · Görüntüleme: 49
  • image.jpg
    image.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 48
yumurtlama zamanı kavga etmek olağan bir şeye dönüşüyor heralde ya. dün gece çatlama oldu bari bugün akşam değerlendiririz diyordum ki tartıştık. sinir oldum bu ay bitti sanırım artık eylüle kaldım :KK43:
melisaa93 melisaa93 e katılıyorum yumurtlama dönemi küslük yok direkt alttan alıyoruz gurur da yok barışıyoruz valla öyle yapıyorum ben🤣🤣

Kızlar yaptım yine ikinci pembe çizgi çıktı 😍 ustteki kurudugu için mi açık renk yoksa koyulasiyor mu test bilmiyorum (üstteki oglen-altaki şimdi)
A Afratafrac melisaa93 melisaa93 Zumruduanka96 Zumruduanka96 @edahandro @melegim can @IADK @The Little Mermaid @beyons L A L L A L @Linakiz @tweeetyyy fnd_50 fnd_50 ve heyecandan etiketlemeyo unuttuğum diğer kizcelerim🌸
Yaaa nasıl sevindim anlatamam. Maşallah 🧿🧿🧿🧿 Darısı diğer arkadaşlarımızın da başına inşallah. Yarın sabah daha da koyu çıkar 🥰

Ya ben dayanamayıp yaptım erken gebelik testi ama negatif ☹️ bat yarın. Olsa çıkardı dimi?
Bende 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif cıktı benimde BAT bugün 22 ağustos. Henüz adet olmadım ana genelde adetim düzensiz. Belki geç gebelik olmuştur belirtileriniz vs varsa bi kaç gün sonra tekrar deneyin testi

Çookkk hafif var gibi bide ben fotoğraf çekebilsem düzgün
Peki ortası beyaz iki yanı pembe gibi mi yoksa tek bir pembelik mi var çünkü freelynin strip testi de ortasını beyaz çizgi yapıyordu kenarlar daha pembe gibi kalınca sanki pozitifmis gibi gözüküyordu ama ortası beyaz olduğu için negatifti

Back