2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Aa yok onu gormedim canim ya😳 ama şimdilerde zaten igne ya da kan sulandirici kullanmayan yok zaten nerdeyse. Onemli olan saglikla devam etmesi. Peki kimyasallarini ona baglayan doktor oldu mu? Yoksa onlar hic konusulmadi mi?
Cnm kımyasallarımı buna bağlamadılar yani aslında detaylı konusulmadı daha
Bnım tek sordugum bn bu sekılde bu haftaya kdr nasıl geldım?
Net bi cvp yok tabi, bılemıyorlar..

Bnım doktorum istanbılda, sonuçlar zaten yeni çık tı. Watsaptan attım, oksapar ve coraspin basla dedi okdr, detaylı konusamadık,
Bn yazlıktayım, burda dun gttıgım doktor
Sadece iğne coraspine grek yok dedi, coraspini ne yapsam bılmıyorum savascii savascii ??sanada sorim cnm

Yaaa kızın mı var senin Allah bağışlasın 😍
Ne bileyim hayırlısı olsun. Yarın doktora gideceğim ona bi sorayım kana bakalım derse bakalım. İki üç gün geçsin bakalım ikimizde de
Evet benim ilk kızım korunmayı bıraktığımız ay olmuştu hemen 😊 Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin. Şimdi ikinci için 8 aydır deniyoruz ama olmadı geçen hafta vajinal muayene oldum normal hersey sıkıntı yok smear filan verdim bi de kan testi istemişti orda betam 2.80 çıkınca biraz heyecanlandım yoksa ben hiç test filan yapmıyordum artık 8 ay oldu deneyeli niye olmuyor diye kendimi strese soktugum için normal yaşantıma devam ediyordum. 2-3 güne netlesir cnm da zaman geçerse 😄 sende haber et beni etiketle merak ederim 😊

Kızlar yaptım yine ikinci pembe çizgi çıktı 😍 ustteki kurudugu için mi açık renk yoksa koyulasiyor mu test bilmiyorum (üstteki oglen-altaki şimdi)
A Afratafrac melisaa93 melisaa93 @bitkin96 @edahandro melegim can melegim can @IADK @The Little Mermaid @beyons @Belisimm Linakiz Linakiz @tweeetyyy fnd_50 fnd_50 ve heyecandan etiketlemeyo unuttuğum diğer kizcelerim🌸
Vallahi var kızzzz ayyy yolu açtın hadi bakim darısı bize inşallah. Saglıkşa ilerlesin inşallah kuzum. Ee tabi o malum soru gelsin belirti var mıydı kuzum 😍😍😍😍

Vallahi var kızzzz ayyy yolu açtın hadi bakim darısı bize inşallah. Saglıkşa ilerlesin inşallah kuzum. Ee tabi o malum soru gelsin belirti var mıydı kuzum 😍😍😍😍
Amiiin inşallah hepimiz hamiş olcaz bu topicte 😍
Geçtiğimiz hafta ağzımda aft çıktı bağışıklık düşünce olabiliyormuş, sık idrara cikiyorum dünden beri( bende rahim tersliği var o yüzden baskı yapıyor sanırım ama hamilelik için çok erken bir belirti bence 🙄) bir kaç gündür acayip uykum var gozumu açamıyorum pazar günü koltukta uyuyakaldim asla uyanamadim dün mola vereyim dedim sızmışım koltukta, göğüslerimde şişlik ve hafif ağrı var ama geçen ay da olmuştu o yüzden onu onemsemedim 😊 bir de kasik ağrılarım oldu hatta kızlar burada ikinci kez yumurtladim diyince acaba mi diye ovu yapmıştım sağlı sollu daha çok sol kasigimda ağrı oldu

Bende sipariş veriyim diyorum test ilk defa vericem ve eşimin iş yerine vermem gerekiyor adresi , Kapalı geliyor dimi anlaşılmaz test olduğu 😅 aldığınız siteleri bana atarmısınız 😊 eşimden önce başkasının eline geçebiliyor çünkü kargo

Aaay böyle diyince de bir tuhaf olduumm😍😍 hepimiz hamiş cikcaz bu topicten😍🥰 çok heyecanlıyim yaa eşime soylicem gibi duramam yüzümde sapsik bı ifade var sürekli 😂😂
Aşkım hakettin yaşa sevincini doruklarına kadar. Sana bir soru soracağım yumurtlama dönemi gün aşırı mu ilişki oldu üst üste mi örnek verebilir misin ilişki tarihlerinle

7030339B-F326-4487-A900-C67FAE470696.jpeg

Kızlar siz de görüyor musunuz 🥹 A Afratafrac reglim 24ü

Aşkım hakettin yaşa sevincini doruklarına kadar. Sana bir soru soracağım yumurtlama dönemi gün aşırı mu ilişki oldu üst üste mi örnek verebilir misin ilişki tarihlerinle
11-12-13-15 Ağustos ilişki oldu sonrasında kafamıza göre. Cok test yapamadım 11-12sinde ama 12si akşamı çok fena bir ağrım oldu kesik atiyorlarmis gibi yumurta çatladı herhalde dedim. 13u test yaptım %105 falandı pikti yani akşam silindi. O gün de hafif hafif ağrım oldu. Uygulama 14une çekti yumurtlamayı sonrasında belirtileri girince de sanırım 13yapmis ben de dün fark ettim yani üst üste oldu ilişki canim

Back