- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.641
Cnm kımyasallarımı buna bağlamadılar yani aslında detaylı konusulmadı dahaAa yok onu gormedim canim yaama şimdilerde zaten igne ya da kan sulandirici kullanmayan yok zaten nerdeyse. Onemli olan saglikla devam etmesi. Peki kimyasallarini ona baglayan doktor oldu mu? Yoksa onlar hic konusulmadi mi?
Hersey bebisler içinmelisaa93 e katılıyorum yumurtlama dönemi küslük yok direkt alttan alıyoruz gurur da yok barışıyoruz valla öyle yapıyorum ben
Anladım canım İnşAllah sağlıkla kavuşursun bebeğineCnm 2 farklı doktorda iğne kullanmalısın dedi
Evet benim ilk kızım korunmayı bıraktığımız ay olmuştu hemenYaaa kızın mı var senin Allah bağışlasın
Ne bileyim hayırlısı olsun. Yarın doktora gideceğim ona bi sorayım kana bakalım derse bakalım. İki üç gün geçsin bakalım ikimizde de
Süper canım gördüm testi5 gün kaldı canımm, 27si bat
Ay valla canım dayanamicam bugün soyliyim diyorum içimde tutamicamSüper canım gördüm testiBende uyuya kalmışım yarın sabah ki idrarle tekrar dene Akşamına da güzel bir süpriz
Bende ondan aldımFreely harika bir testmis gerçekten, strip testini hiç sevmemistim ama mavi testi harikaymış
En iyisini sen bilirsin canım söyle o zaman beraber yaşayın heyecanı bir an önceAy valla canım dayanamicam bugün soyliyim diyorum içimde tutamicam
Vallahi var kızzzz ayyy yolu açtın hadi bakim darısı bize inşallah. Saglıkşa ilerlesin inşallah kuzum. Ee tabi o malum soru gelsin belirti var mıydı kuzumKızlar yaptım yine ikinci pembe çizgi çıktıustteki kurudugu için mi açık renk yoksa koyulasiyor mu test bilmiyorum (üstteki oglen-altaki şimdi)
A Afratafracmelisaa93 @bitkin96 @edahandro melegim can @IADK @The Little Mermaid @beyons @Belisimm Linakiz @tweeetyyy fnd_50 ve heyecandan etiketlemeyo unuttuğum diğer kizcelerim
Böyle büyük bir performans beklemiyordum açıkçası benBende ondan aldım
Amiiin inşallah hepimiz hamiş olcaz bu topicteVallahi var kızzzz ayyy yolu açtın hadi bakim darısı bize inşallah. Saglıkşa ilerlesin inşallah kuzum. Ee tabi o malum soru gelsin belirti var mıydı kuzum
Aşkım hakettin yaşa sevincini doruklarına kadar. Sana bir soru soracağım yumurtlama dönemi gün aşırı mu ilişki oldu üst üste mi örnek verebilir misin ilişki tarihlerinleAaay böyle diyince de bir tuhaf olduummhepimiz hamiş cikcaz bu topicten çok heyecanlıyim yaa eşime soylicem gibi duramam yüzümde sapsik bı ifade var sürekli
Maşallah canm tebrik ederim
Güzel haberler ardarda geliyor
11-12-13-15 Ağustos ilişki oldu sonrasında kafamıza göre. Cok test yapamadım 11-12sinde ama 12si akşamı çok fena bir ağrım oldu kesik atiyorlarmis gibi yumurta çatladı herhalde dedim. 13u test yaptım %105 falandı pikti yani akşam silindi. O gün de hafif hafif ağrım oldu. Uygulama 14une çekti yumurtlamayı sonrasında belirtileri girince de sanırım 13yapmis ben de dün fark ettim yani üst üste oldu ilişki canimAşkım hakettin yaşa sevincini doruklarına kadar. Sana bir soru soracağım yumurtlama dönemi gün aşırı mu ilişki oldu üst üste mi örnek verebilir misin ilişki tarihlerinle
Görmemek mümkün mü güzelim el sallıyor
Koyulaşarak devam eder inşallah hayırlısiyla canımKızlar yaptım yine ikinci pembe çizgi çıktıustteki kurudugu için mi açık renk yoksa koyulasiyor mu test bilmiyorum (üstteki oglen-altaki şimdi)
A Afratafracmelisaa93 @bitkin96 @edahandro melegim can @IADK @The Little Mermaid @beyons @Belisimm Linakiz @tweeetyyy fnd_50 ve heyecandan etiketlemeyo unuttuğum diğer kizcelerim
Tabi kiiii hayırlı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?