- 3 Şubat 2022
- 1.229
- 2.412
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.321
Birkaç gün değil canım, yarın tekrarla mutlaka heyacanla bekliyorumYa ilk 5 dk benimde öyleydi sonra baktim hayali bişey çıkmışkuruma mi ki dedim bikac gün sonra tekrar edicem bakalım eski testte 5 gün kala olanda tertemiz hayali filanda yoktu çünkü
Deprem mi oldu yine canımSağol bebeğim iyiyim çok şükür hissetmedim ben. Şiddetli de olmuş ama nasıl olduysa hissetmedim
Yaklaştıkça sabretmek zor oluyor vakit geçmiyorEvet evet innovita olunca guvenemedim ben de. Bir de kendime söz vermiştim bat beklicem diye, zaman azaldıkça hemen öğrenmek istiyorum
Ya sende mi Kayseridesin canım, bende KayserideyimEvet canım Kayseri’deyim ama ben hissetmedim tuhaf bir şekilde. Mesaj atanlardan öğrendim
Evet canım olmuşDeprem mi oldu yine canım
Evet canımYa sende mi Kayseridesin canım, bende Kayserideyim
Ay Allahım bunu ya üst üste depremler bitmiyoEvet canım olmuş
Öyle canım rabbim beterinden korusunAy Allahım bunu ya üst üste depremler bitmiyo
Amin inşallah canım kaç olmuşÖyle canım rabbim beterinden korusun
Çok şükür canımEvet canım Kayseri’deyim ama ben hissetmedim tuhaf bir şekilde. Mesaj atanlardan öğrendim
Yok kuzum çok şükür Sarız fazla hissetmiş merkez üssü oraymış ama, Kayseri merkezde pek hissedilmemişEvet canımSen hissettin mi depremi
İnşallah kuşumBirkaç gün değil canım, yarın tekrarla mutlaka heyacanla bekliyorum
Yaa dayanamadım freely yaptım 5 dkda pembe çok az çizgi vaar ama asla fotoda çıkmıyorYaklaştıkça sabretmek zor oluyor vakit geçmiyorAma sabır göstermek en güzeli
Aynen pembe görmeden ciddiye almam zaten kuzumBazılarında bende gördüm ama güvenmek için pembe görmeyi bekleyelim
Bitane daha yaptın mı yeniYaa dayanamadım freely yaptım 5 dkda pembe çok az çizgi vaar ama asla fotoda çıkmıyor
Sen at ben efektli yaparım kuzumYaa dayanamadım freely yaptım 5 dkda pembe çok az çizgi vaar ama asla fotoda çıkmıyor
Evet pik canımKızlar pik olmuş mu adetten sonra 16. Gün Eki Görüntüle 3290013
Sen gördüysen vardır o ayy Allahım hadi inşallahhYaa dayanamadım freely yaptım 5 dkda pembe çok az çizgi vaar ama asla fotoda çıkmıyor
Yaa freelyde pembe çok açık renk ama telefonumda belli olmuyorAynen pembe görmeden ciddiye almam zaten kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?