- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.341
Yaa çok heyecanlandımm yarın ilk idrarla yapayımSen gördüysen vardır o ayy Allahım hadi inşallahh
Işıklı bi ortam da çek at ben renk tonlarıyla oynarım kuzum ayyy inşallah vardırYaa freelyde pembe çok açık renk ama telefonumda belli olmuyor
Bir günde bile çok farkeder şimdi çıktıysa yarın yada perşembe çok rahat belli olurYaa çok heyecanlandımm yarın ilk idrarla yapayım
Sanki çatlamış gibi git gide silikleşiyor. Ultrason olmasa yumurta çatlamış diyeceğiz22 mmm yumurta da albi ovulasyon testi koyulugu resmen ağam bizimle egleniyooooedahandro @melisaa93 fnd_50 @Niqu
tatlım gecmiş olsun rabbim beterinden korusunEvet canım olmuş
Siyah beyaz flashli flashsiz attım canimIşıklı bi ortam da çek at ben renk tonlarıyla oynarım kuzum ayyy inşallah vardır
Yaaa inşallah doğrudur testBir günde bile çok farkeder şimdi çıktıysa yarın yada perşembe çok rahat belli olur
Evet canım yaptım valla dayanamadımBitane daha yaptın mı yeni
Efekt yapmaya gerek yok ki gözüküyor hemen mı Çıktı ne zaman çektin kuzumSiyah beyaz flashli flashsiz attım canim
Bir şey dicem belli oluyor gördümSiyah beyaz flashli flashsiz attım canim
Ben görüyorum sanki hafiftennnEvet canım yaptım valla dayanamadım
Evet canım 5 dk içinde çıktı hemenEfekt yapmaya gerek yok ki gözüküyor hemen mı Çıktı ne zaman çektin kuzum
Siyah beyaz flashli flashsiz attım canim
Aaay tüylerim diken dikeeenBir şey dicem belli oluyor gördüm
Bence var kuzum yarın daha belirgin çıkıcakEvet canım 5 dk içinde çıktı hemen
Yaaa gözüküyor dimii ben net görüyorum da telefonla zor göründüBen görüyorum sanki hafiftennn
GörünüyorYaaa gözüküyor dimii ben net görüyorum da telefonla zor göründü
Kaç gün var bata kuzumYaaa daha belirgin olmuussAllah'ım inşallah sağlıkla ilerler
Kesimlikle aşkım katılıyorum yürektenBiz elimizden geleni yaptık bebeğim gerisi rabbimin takdiriolursa büyük ödül olmazsa vardır bir hayır deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?