2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar bu 11 . Gün ama çok çok silik çıkıyor hayla devam etmelimiyim test yapmay

Eklentiler

• 28B64E0C-3965-49CF-98F0-1B7C90ADC954.jpeg
    28B64E0C-3965-49CF-98F0-1B7C90ADC954.jpeg
    136,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı. Bebişlerin ikiside sağlıklı çıktılar çok şükür ama rahim ağzında yumuşama düzleşme var dedi. Takip edicez açılma olabilir dedi konu hakkında bilgisi fikri olan varmı?
melisaa93 melisaa93 @Niqu @melegim can @Papatyamaviss @Safransari Tikabasa Tikabasa @fnd_50 stresden etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar❤️
Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün bebişlerin🥰 rahim ağzı yumuşamasında tam net bilgim yok. Ama belki doktorun gerekli görürse ilerleyen zamanlarda serklaj yapabilir açılma olmaması için, inşallah gerek kalmaz🙏🏻

17 Ağustos - 2 kez
18 Ağustos - 1 kez
21 Ağustos - 2 kez 🦋

Selam kızlar. Bu ay çok fazla değerlendiremedik. Sadece 3 gün fırsatımız oldu. Bat'a 12 gün var.

Önümüzdeki 2 gün de değerlendiremicez.. yumurtlama dönemi de geçmiş olcak. Sonra tekrar devam etsem mi 10 gün kala 🙏 Yormama gerek varmı acaba eşimi 😊
Geç yumurtlama yaşamıyorsan gerek yok bence ☺️

Kızlar adetime 2-3 gün var sağ kalça kemiğimde ara ara yoklayan bir ağrı var göğüslerimde çok hassaslaştı beyaz süte benzer iki kez yoğun akıntımda geldi bazen de kasıklarıma bıçak saplıyorlarmış gibi ağrı vuruyor sizce gebelik olabilir yaşayan var mı?

Kızlar ilk testi bugün yaptım. Reglime 2 kala 24 Ağustos batim. Diğeri 5 gün kala olanda çıkmadı. Bu üstteki kuruma cizgisi olabilir mi belli belirsiz var gibi gören var mı?
Eki Görüntüle 3289926
Kuzum ancak koyulaşma takip edebilirsin veya 2 gün sonra kan verebilirsin. Bu test kuruma çizgisi çıkartıyo mu bilmiyorum ama varsa bebi ve çok yeniyse sabah ilk yaptığın testte ancak çıkar diğerlerinde o kadar hormon yoğunluğu olmadığı için çıkmayabilir

Kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı. Bebişlerin ikiside sağlıklı çıktılar çok şükür ama rahim ağzında yumuşama düzleşme var dedi. Takip edicez açılma olabilir dedi konu hakkında bilgisi fikri olan varmı?
melisaa93 melisaa93 @Niqu @melegim can @Papatyamaviss @Safransari Tikabasa Tikabasa @fnd_50 stresden etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar❤️
MaşaAllah bebeklerine 😍 sağlıkla kavuşursunuz İnşAllah 🤲🏻 Benim kuzenin eşinde açılma olmuş 20.hafta gibi dikiş atmışlar iyi gidiyor şu an gebeliği. Çok ayakta kalma yorma kendini canım.

Kuzum ancak koyulaşma takip edebilirsin veya 2 gün sonra kan verebilirsin. Bu test kuruma çizgisi çıkartıyo mu bilmiyorum ama varsa bebi ve çok yeniyse sabah ilk yaptığın testte ancak çıkar diğerlerinde o kadar hormon yoğunluğu olmadığı için çıkmayabilir
Y yenibirhayal Bunu sabah 10 da yaptım böyle silikti bat günü tekrar yapicam varsa cikar inşallah 🙂

Bizim de 12-14-16-17 oldu. 15 de yumurtanın biri, 17 de de diğeri çatladı yani inşallah. E artık yakalasın şu sperm de zahmet olacak ama elimizle mi tutup koyalım artık napalım😁😁😁😁😁 tövbe tövbe şaka yapıyorum en iyisini Rabbim bilir. Benim de bu saydıklarımın öncesi var. İlk kez bu ay iyi değerlendirdik bence. Bugğn 19. Gün bugün olur dün boş geçtik. Sonra Allah Kerim
Biz elimizden geleni yaptık bebeğim gerisi rabbimin takdiri 😍 olursa büyük ödül olmazsa vardır bir hayır deriz 🥰

Yaaaa Tikabasa Tikabasa canim inanir misin cok az giriyorum normalde foruma. Konusmalarin azina bakabiliyorum. Ama tam simdi sana bakiodum hatta yazacaktim. Kontrolden ciktiginda atmis oldugun mesaji okuyunca cok sevindim. Her sey yolundaymis cok sukur. 10 haftalik olmus bile minnos🥰🥰 riskli donemlerde bitiyor senin icin tadini cikarma vakti. Insallah saglikla alirsin kucagina😊😊

Ben de napayim kuzum aynı devam.. bu ay sana söz verdigim uzere saldim. Hic bisey de kullanmiyorum. Takip de yapmiyorum. Sadece haftasonu kizlardan bi gaza gelip ovu testine bakayim dedim. Onda da piki gördüm 🤣Ama ona bile ugrasmiyorum valla iliski olsun olmasin. Akisinda nasil olcaksa olsun dedim. Hayirlisi Rabbimden artik. Hayirli saglikli olcaksa olsun. Olmazsa da cok sukur bir evladim var diyorum 😊

Back