- 16 Ağustos 2022
- 553
- 384
- 33
- 31
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.741
Baktım da kaç olursa sağlıklı olduğunu söylememiş Ebru ablaİnstgram da Bir gebenin günlüğü sayfasında anlatıyor bu estrqdiol değerini kuzum ordan gir bak
Ayyyy inşallah Allahım çok amin gidelim ama burdan da gitmeyelim bura benim yuvam gibi olduEveet ben de bu ay bu topicten çok fazla güzel haber alacağımızı düşünüyorumhep beraber anneler grubuna gidelim inşallah
Var kuzum yaptı sağlıklılar ikiside gayet iki hafta falan olmuştur
Sizin değeriniz kaliteli olduğunu gösteriyorBaktım da kaç olursa sağlıklı olduğunu söylememiş Ebru abla
Hadi inşallah teşekkür ederim..sperm morfoloji düşük olan var mı acabaSizin değeriniz kaliteli olduğunu gösteriyor
Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah vay beeee aşkında bir hamile kalmayıvergör zaman akıp gidiyorVar kuzum yaptı sağlıklılar ikiside gayet iki hafta falan olmuştur
Şuan sırtımdan belime ağrı girdi ama tabi kendimi dinleyip duruyorumMerhaba bende aynı sizin gibiyim
32 haftalık oldum kankam baksana banaaaYaaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah vay beeee aşkında bir hamile kalmayıvergör zaman akıp gidiyor
Merhaba canım adetli iken bakıldıysa estradiol yüksek çıkmış canım. Doktorundan bilgi alırsan daha iyi olur canım.klomen felan kullandıysan kist yaptıysa o zamanda yüksek çıkarmışCanım merhaba hepinize ben döndüm aşılama yaptırdım olmadı eşimin değerleri biraz düşüktü üç aydır takviye alıyor. Bende bu ay olur diye düşünüyorum Allah izin verirse. Çok düşük değildi onun bende de pcos var. Bugün âdet in ondördüncü günü kan vermem gerekiyor du ferritin için verdim o ara estradiol de baktırdım 296 çıkmış yani sağlıklı bir yumurta mı ama lh 9 çıkmış daha yumurtlama olmadı demek galiba siz ne düşünüyorsunuz bilgisi olan var mi
Amin amin aminnnnnnnEvet aşkım ben aşırı farklıyım bu ay inşallah rabbime çok dua ediyorum hayırla sağlıklainşallah arkadaşın da çok güzel haberler alır aminnnn
En sevdiğim seriBurada aklım kalıyor burayı okumaktan kitabımı okuyamıyorum
Vallahi hamile kalmanı hatırlıyorum bol hastalıklı zamanlardan32 haftalık oldum kankam baksana banaaa
3 gün var inşallah olmaz tabiiMerhaba adetinize kaç gün var inşallah alırız güzel haberleri birbirimizin
İnanırmısın hala hastayım , bol hasta hamıle kaldım öyle de gidiyor gerçekten ozellıkle son iki aydır asla iyileşemedim şuan yakalandıgım meredin korona oldugunu dusunuyorum hattaVallahi hamile kalmanı hatırlıyorum bol hastalıklı zamanlardan
Tabi canım çoktann belli oldu oğullarım oluyor inşallahİnşallah güzel sonuçlar için seni etiketlerim canımsende durumlar nasıl nasıl gidiyor cinsiyet belli oldu mu
Benimde kaşık ağrılarım var gelip gidiyor ama adete çok benziyor bilemedim belimde ağrıyor ama geçiyor sonra , mesela bazı kişiler sağ kasıkta batma şeklinde ağrı demiş benim öyle değil sadece bir ağrı oluyor adet öncesi gibi sonra gidiyor , başım hafif ağrıyor ama erken kalkıyorum belki ondandır bilemiyorum kafam çok karışıkŞuan sırtımdan belime ağrı girdi ama tabi kendimi dinleyip duruyorumadet görecek gibiyim
Yok kuzum içmedim bişeyAğrı kesici içme sakın yumurtlama dönemi
Sağol kuzumNe olur ne olmaz diye ıhlamur iç papatya çayı hastalığına iyi gelmez pek çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?