2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Aşko bende ne durumlar var bilmiyorum gebelik olup olmadığını Cuma adet olursam doktora gidicem yada pazartesi aşılamaya başlıcam

Sende farklısın ama o çentikler atılacak belkıde olay sadece budur dimi ama
Bu ay sana bahsettıgım arkadasım da yumurta buyutucu hap vermiş doktor , inşallah peş peşe güzel haberlerinizi alırım
Evet aşkım ben aşırı farklıyım bu ay inşallah rabbime çok dua ediyorum hayırla sağlıkla inşallah arkadaşın da çok güzel haberler alır aminnnn

Offf aklım hep orada kuzum hep iyidir inşallah diye dualar ediyorum. Geçen biraz tansiyonum çıktı endişe ettim. İnşallah iyidir bebişlerimiz
Amin AllahBende öyleyim birde kaybım olunca ondan rahat edemedim hala.Taksiyonuma hiç baktırmıyorum ne durumda bilmiyorum bile.

Güzel canım bi sıkıntı yok
Canım merhaba hepinize ben döndüm aşılama yaptırdım olmadı eşimin değerleri biraz düşüktü üç aydır takviye alıyor. Bende bu ay olur diye düşünüyorum Allah izin verirse. Çok düşük değildi onun bende de pcos var. Bugün âdet in ondördüncü günü kan vermem gerekiyor du ferritin için verdim o ara estradiol de baktırdım 296 çıkmış yani sağlıklı bir yumurta mı ama lh 9 çıkmış daha yumurtlama olmadı demek galiba siz ne düşünüyorsunuz bilgisi olan var mi

Yok kuzum benim için hasta olcam sanki sabahtan beri ateşim 36.9 37.2 üşüyorum ne olur ne olmaz diye bişeyler içiyim dedim de yumurtlamadan sonraki 3 gün etkiler mi bişey içsem onun için sorduk canım
Ne olur ne olmaz diye ıhlamur iç papatya çayı hastalığına iyi gelmez pek çok geçmiş olsun

Eğer o gün yumurtlamanız olduysa ve estrqdiol değeriniz bu çıktıysa yumurtanızın kaliteli olduğunu gösteriyor

İnstgram da Bir gebenin günlüğü sayfasında anlatıyor bu estrqdiol değerini kuzum ordan gir bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…