- 8 Mayıs 2023
- 2.331
- 2.556
- 53
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.681
2 ay bende aynı bu belirtileri yaşadım ekstra göğüslerim damarlaştı mide bulantısı neler neler ama yine negatiftiKızlar nolur yardımcı olun yoksa bu belirtilerle kafayı yicem
Adetime 6 gün var.
Sabah kalktığımda kırmızıya yakın bi akıntım oldu. Acaba yerleşme kanamasımı dedim kan testi verdim ama çıkmadı malesef. Göğüslerim aşırı derecede ağrıyo ve çok sık idrara çıkıyorum. O pembe akıntı şuan kesildi. Ya niye hamile gb belirtilerim var ama kanda çıkmıyo neden yani
İnşAllah gerçekten her ay aynı şeyleri yaşamak ne kadar zor insan adet olucaksamda oluyim bitsin diyoCanım yerleşme kanamasıysa yeni yerleşmiş olmaz mı zaten hcg yerleşmeden sonra artıyor. Birkaç gün daha sabredip yine test yap bakalım inşallah pozitifi görürsün
Yok hayır diğer hamileliğimde de böyle pembemsi akıntı olurdu yerleşme kanaması olduğunu anlardım. Bundada olunca acabamı dedim testte çıkmayınca o zaman biye belirti yaşıyorum diye uyuz oluyorum2 ay bende aynı bu belirtileri yaşadım ekstra göğüslerim damarlaştı mide bulantısı neler neler ama yine negatifti
Haklısın canım benimde tek sinir olduğum nokta o bu kadar belirtiyi psikolojik yaşamamayız ama anlayamadım gerçektenYok hayır diğer hamileliğimde de böyle pembemsi akıntı olurdu yerleşme kanaması olduğunu anlardım. Bundada olunca acabamı dedim testte çıkmayınca o zaman biye belirti yaşıyorum diye uyuz oluyorum
Dicek bişey bulamıyorum gerçektenHaklısın canım benimde tek sinir olduğum nokta o bu kadar belirtiyi psikolojik yaşamamayız ama anlayamadım gerçekten
Senin randevun ne zaman kuzum?Mucizem4564 kuzum tebrik ederim darısı bana ve olmayanlara detaylıyı atlattın rahat ola bilirsin..benim randevuma hala var bu defa izinli diye doktor geç cağırmış çatlıcam meraktan
Bende çatlıyorum çok merak ediyorum senin bebişiMucizem4564 kuzum tebrik ederim darısı bana ve olmayanlara detaylıyı atlattın rahat ola bilirsin..benim randevuma hala var bu defa izinli diye doktor geç cağırmış çatlıcam meraktan
29 yaSenin randevun ne zaman kuzum?
Bişi kalmamış kizz
YaaaBende çatlıyorum çok merak ediyorum senin bebişi
En son 9 oldum ama yanımda hiç kolay diğildi beklemekBişi kalmamış kizz
Şaka yapıyorum zaten kuzum inan hiç birimiz bekleyemeyiz ben bil on kere gitmiştimEn son 9 oldum ama yanımda hiç kolay diğildi beklemek
Bu ay daha varmış ama gününe biraz bekle bakalımDicek bişey bulamıyorum gerçekten
Vallahi çok zor her gün aynı soruyu eşime veriyorum sence çocuk nasıl diyeŞaka yapıyorum zaten kuzum inan hiç birimiz bekleyemeyiz ben bil on kere gitmiştimbana test yapma dedi ben sipariş ettim işte stres diyor zaten en büyük etken yumurtan çatlayacak ise de ctlamaz bu şekilde yapma dio ma gelde bize sor yapma da nasil
HayırlısıBu ay daha varmış ama gününe biraz bekle bakalım
En iyisi canım o testler ben de oğlum da n önce bir kaybım var valla oğlum 4 aylık olana kadar gizli gizli teste devam etmiştim ama kendime sonra çok kızdımVallahi çok zor her gün aynı soruyu eşime veriyorum sence çocuk nasıl diyetest yapmak konusunda burda bilenler biliyor ilk dönemler beni bu testler çok yıpratdılar hem ovu hem gebelik testleri en sonda dedim kendime yeter uzak durucam testlerden
Büyüsün kuzum büyüsün nur topu gibi olsun öyle çatlasın sonra sende hamilesinTuttum bunu daBöyle de tekrarlayayım Yumurtam daha çatlamadı büyük ihtimal ama hanım ağa gibi devleşiyor şu an hissediyorum
Bende öyle mesela bende pcos yok ama stresten gecikmelerim oluyordu günde bazen 2 den fazla test yapıyordum kuruma çizgi çıkarıncada gidiyordum kan vermeye orda neqatif görünce geliyordum eve nefesim kesilene kadar ağlıyordum ve + hamile gibi belirtilerin hepsini yaşıyordum sonra anladımki bu gidişle çocuk hiç gelmez ve bıraktımEn iyisi canım o testler ben de oğlum da n önce bir kaybım var valla oğlum 4 aylık olana kadar gizli gizli teste devam etmiştim ama kendime sonra çok kızdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?