2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

2 ay bende aynı bu belirtileri yaşadım ekstra göğüslerim damarlaştı mide bulantısı neler neler ama yine negatifti

Canım yerleşme kanamasıysa yeni yerleşmiş olmaz mı zaten hcg yerleşmeden sonra artıyor. Birkaç gün daha sabredip yine test yap bakalım inşallah pozitifi görürsün
İnşAllah gerçekten her ay aynı şeyleri yaşamak ne kadar zor insan adet olucaksamda oluyim bitsin diyo

2 ay bende aynı bu belirtileri yaşadım ekstra göğüslerim damarlaştı mide bulantısı neler neler ama yine negatifti
Yok hayır diğer hamileliğimde de böyle pembemsi akıntı olurdu yerleşme kanaması olduğunu anlardım. Bundada olunca acabamı dedim testte çıkmayınca o zaman biye belirti yaşıyorum diye uyuz oluyorum

Yok hayır diğer hamileliğimde de böyle pembemsi akıntı olurdu yerleşme kanaması olduğunu anlardım. Bundada olunca acabamı dedim testte çıkmayınca o zaman biye belirti yaşıyorum diye uyuz oluyorum
Haklısın canım benimde tek sinir olduğum nokta o bu kadar belirtiyi psikolojik yaşamamayız ama anlayamadım gerçekten

Bana da dedi ki adet gününe kadar devam et adet günü adet olmazsan test yap çıkmazsa duphaston iç olunca gel nasıl dayancam dayiiiii diyemedim

En son 9 oldum ama yanımda hiç kolay diğildi beklemek
Şaka yapıyorum zaten kuzum inan hiç birimiz bekleyemeyiz ben bil on kere gitmiştim bana test yapma dedi ben sipariş ettim işte stres diyor zaten en büyük etken yumurtan çatlayacak ise de ctlamaz bu şekilde yapma dio ma gelde bize sor yapma da nasil

Vallahi çok zor her gün aynı soruyu eşime veriyorum sence çocuk nasıl diyetest yapmak konusunda burda bilenler biliyor ilk dönemler beni bu testler çok yıpratdılar hem ovu hem gebelik testleri en sonda dedim kendime yeter uzak durucam testlerden

En iyisi canım o testler ben de oğlum da n önce bir kaybım var valla oğlum 4 aylık olana kadar gizli gizli teste devam etmiştim ama kendime sonra çok kızdım

En iyisi canım o testler ben de oğlum da n önce bir kaybım var valla oğlum 4 aylık olana kadar gizli gizli teste devam etmiştim ama kendime sonra çok kızdım
Bende öyle mesela bende pcos yok ama stresten gecikmelerim oluyordu günde bazen 2 den fazla test yapıyordum kuruma çizgi çıkarıncada gidiyordum kan vermeye orda neqatif görünce geliyordum eve nefesim kesilene kadar ağlıyordum ve + hamile gibi belirtilerin hepsini yaşıyordum sonra anladımki bu gidişle çocuk hiç gelmez ve bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…