2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Hııı anladım şimdi çatlamadan sonra yine yükselicek o zaman bugün devam yarın da devam o zaman anaaam yandık
Aynen aşko bu ay bütün tuşlara basacağız biz de ilk defa bu kadar yoğun üstüne düşmeye çalıştık. Anam ben ateş yükseliyor gibi olunca bırakırdım belki bundan kaybediyordum bilmiyorum ama kısmet tabi biraz da.

Evet kuzum 100 lük var sen kaçlık kullanıyorsun ?
Benimki 200 lük fazla benimki. Ben bi tek akşamları fitil yapacağım kuzum. Aslında ideali 300 mg olması lazım prospektüsü öyleydi sanki ama sabah akşam 100 lük alsan yeter genelde sabah akşam vermiş doktorlar

Kuzum günde iki alacaksın ve kesinlikle kendini zorla fitil al. Çünkü diğer türlü yan etkisi hem çokMuş, hem de fitil olarak etkisi daha iyiymiş
Aşkım sana bir şey soracağım benim elimde 200 mg lık Progestan var toplam 7 adet kaldı içmeli miyim sence çatlamadan sonra

Ben 16 günündeyim şuan baktım 16 gün başlayanlar varmış geç değil 100 lük var elimde kuzum günde kaç tane içiyim ? Bide fitil değil de ağızdan alıyorum olur mu ?
Canım yumurta çatladıktan sonra içiliyor genelde yoksa yumurtayı baskılar diye biliyorum ateşin yükseldiğinde başla bence

Aşkım sana bir şey soracağım benim elimde 200 mg lık Progestan var toplam 7 adet kaldı içmeli miyim sence çatlamadan sonra
Ah gülüm balım inan ben ilk kefa kullanıyorum. Biraz da kafama göre kullanıyorum. Sen daha önce kullandıysan ve kullanmak istiyorsan günde bir alabilirsin 200 lüğü, ben de gün de bir alacağım... Bi de 7 gün az olabilir. 10 gün kullanmak gerekiyor sanki ama tam da bilmiyorum

Evet bu ay çok fazla oldu inşallah nasip olur hepimize bu ay hepimiz fazla yoğunlaştı üstüne ama

Evet bu ay çok fazla oldu inşallah nasip olur hepimize bu ay hepimiz fazla yoğunlaştı üstüne ama

Ay evet işte kullandım ben günde bir tane 10 gün içip bırakıyordum 7 tane kalmış içinde neyse bakayım duruma göre ya sağ olasın kuzum

100 lük var o iş görür demi görmezse 200 lük alayım ? Sen kaçlık kullanıyorsun bebiş
Canım sanırım 100 lük veriyor doktorlar . Sabah akşam kullan diyorlar. (Ama prospektüsünde 300 mg sabah öğle akşam yazıyordu. Ama bence o çok ya. Bizim sonuçta bu hormonla ilgili eskiğimiz yok. Bence o hormon eksiği çıkanlarda öyle… tabi bunlar hep benim yorumum)

Yani sana 100lük yeter kuzum, sabah akşam kullanman yeter. Ben de şimdiki aklım olsa 100lük alırdım... 200ü bilmeden aldım canım.

Kizlar 8 haftalik düşük yapmistim acaba tıbbi genetige gidip tahlil versem mi pihtilasma var mi yada baska rahatsizlik diye sizce
Bence onlem amacli verin derim zaten alti ustu bir kan veriyorsunuz birsey cikma ins ama en azindan iciniz rahat eder. Tabiki bir dusukten sonra hep saglikli cocuk dunyaya getirende var ama problem cikanda.Cok gecmis olsjn insaallah tez vakitte saglikla nasip olir

Drlar progestani kese gorene kadar pek onermiyorlar biliyorsunuz degilmi dis gebelik halinde yumurtliklarin kaybedilmesine bile sebep olabilir

Tamam kuzum sağol

Ben freelynin erken testinden 2 tane aldım adete 3 gün var 2side negatif çıktı test mi yanliş acaba

Eklentiler

• IMG_20230820_153212_1.jpg
    128,6 KB · Görüntüleme: 52
İnşallah canım.
Çok umutsuzum.hic belirti de yok.
Önümüzdeki adet dönemi aşılamaya başlayacağız. Niyeyse onda da umudum yok.bir sorun olsa ustesine gideriz, değerleri normallestirmeye çalışırız. Ama böyle hiç sebep yokken olmaması boşa kürek çekiyor gibiyim.
Rabbim bir mucize göstersin.

Senin bat ne zaman ?
Ağrın sizin oldu mu klomenle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…