- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.081
Devlet dogum parası şuan 30.000Doğum parası çok küçük bir mebla diye hatırlıyorum canım maaş yatmazsa sıkıntı yatıyor diye biliyordum
Anladım canım, özelde olduğum için ise dönünce alacagim o parayı, 4 ay maassiz oluyorum aslındaEvet canım 3/2 ne geliyor yani anâlik raporu alıyorsun sgk sana rapor ödemesi yapıyor bu rapor döneminde tabi işyerinde maaş alamıyorsun devlette çalışanda ise rapor ücreti verilmediği için onlar maaş alıyor bide analık raporu ödemesi alabilmek için rapor öncesi sigortalı 90 gün çalışman olması lazım 89 günün bile olsa bu durumda rapor ücreti de alamıyorsun bilgin olsun
O yardim canım herkese veriliyor onun sigorta ile bagi yok onu aile bakanlığına bağlı sosyal hizmetler veriyorBenim de bir tanıdığıma doğum ücreti verdiler de 300 lira gibi biseydi diye hatırlıyorum
Aynen toplu yatıyorAa toplu mu yatıyor o para, kötüymüş o zaman
Devlet dogum parası şuan 30.000
40.000 cıvarı
İnrerntten bak cnm
Hesaplayablırsın bile, ıntermtte hesaplama şeysi var
Yani 4 ay için bana 40000 civarı mi yatirmis olacak, yoksa maaşım üzerinden mi hesaplanacakAynen toplu yatıyor
Bnım zamanımda öyleydı smdı değişmediyse
İşbası yaptıktan 20 gun sonra yatmstı bnım param
Ben de seni etiketlemiştim. Nasılsın ne durumdasın ne yaptın diye merak ettim sesin çıkmayınca. Canım bu ay klomen tedavisine başlamıştık. Doktor adetin 5. Günü sabah akşam içeceksin bitince 4 gün sonra geleceksin dedi. Kullandım bittikten 4 gün sonra gittim 3 yumurtamın oluştuğunu söyledi 18-19-20 milimlerde dedi. Artık sık ilişki dedi. Değerlendirme günlerindeyiz canım
Anladım, doğum parasi diyince o sandım korktumO yardim canım herkese veriliyor onun sigorta ile bagi yok onu aile bakanlığına bağlı sosyal hizmetler veriyor
İyi olmana çok sevindim canım Allah senden de razı olsunİnşallah kızlar hepinizden Rabbim bin kere razı olsun ..benim için ettiğiniz duaların daha güzeli inşallah sizi karşılarhepinize çok teşekkür ederim A Afratafrac @edahandro @tweeetyyy fnd_50 @IADK @Karusel melegim can @
Evet canım öyle oldu bu ayda corek otunu caksirda alacam kullanacam afratafranin kullandığı gibi hergün değilde iki gün de bir seklindeCanim Normalde kac günde bir oluyordun 10. Gün yumurtlama olduysa 24. Gün regli tam günü oluyor acaba çörek otumu öne çekti yumurtlamayi
Yok deme öyle umutsuzluk yok karamsarlık yok daha dur yeni girdin bekleme sürecine. Ateş tablon ne durumdaSonucu güzel olacak inanıyorum ben kuzum. Bende günlerim geçtikçe acaba yine mi olmadı demeye başlıyorum kuzum
Çatlatma iğnesi yapmadı yani canim.Ben de seni etiketlemiştim. Nasılsın ne durumdasın ne yaptın diye merak ettim sesin çıkmayınca. Canım bu ay klomen tedavisine başlamıştık. Doktor adetin 5. Günü sabah akşam içeceksin bitince 4 gün sonra geleceksin dedi. Kullandım bittikten 4 gün sonra gittim 3 yumurtamın oluştuğunu söyledi 18-19-20 milimlerde dedi. Artık sık ilişki dedi. Değerlendirme günlerindeyiz canım
Bugün de değerlendirme yapıcam kuzum zaten ama ovu testim silikAşkım değerlendir sana demiştim sende de birden fazla yumurta olmuş benceeeee değil mimelegim can
Canım yapmadı gerek duymuyorum ben hemen ona boşuna ilaç yüklemesi dedi. Kist olursa diye sordum. O risk klomen kullanıldığı müddetçe hep var dedi. Ben de yumurtaların çatladığını az buçuk ateş takibi ile de anlayabiliyorum ay inşallah çok sağ ol kuzum dualarımız kabul olsun inşallah sen de pozitifleri görürsün test yaparsan beni mutlaka etiketle kuzumÇatlatma iğnesi yapmadı yani canim.
Hadi hayırlı olsun. Gobusun bebisle dolsun.
Benim adet gecikmesinin 6. Günü
Ama rahim filminden dolayı yumurtam geç catlamisti. Yumurta catlamasinin da 8. Günü.
Bakalım Çarşamba gunune kadar gelmezse test yaparım. Normalde benim yumurtlamanın 10. Günü regl geliyordu.
Çatlamış işte benim de öyle aynı gidiyoruz bak atayım benim tabloyuBugün de değerlendirme yapıcam kuzum zaten ama ovu testim silik
Evet canım aynıyız muhtemelen yarın ateş kaç olması gerekiyor peki benimÇatlamış işte benim de öyle aynı gidiyoruz bak atayım benim tabloyu
Canım kaç olması gerekiyor diye bir şey yok çatlama olayının bitmesine bağlı olarak yükselebilir. Çatlama bugün olacak görünüyor mutlaka bugün değerlendirin. Biz de değerlendiricez inşallah hatta bence yarın da değerlendirinEvet canım aynıyız muhtemelen yarın ateş kaç olması gerekiyor peki benim
Kuzum 200 lük mü kullanıyorsun sen günde kaş defa ?Sen başla canım senin çok ideal şuan gün olarak. Bu ay tüm tuşlara basıyorum. Elinde var mı progestan
Hııı anladım şimdi çatlamadan sonra yine yükselicek o zaman bugün devam yarın da devam o zaman anaaam yandıkCanım kaç olması gerekiyor diye bir şey yok çatlama olayının bitmesine bağlı olarak yükselebilir. Çatlama bugün olacak görünüyor mutlaka bugün değerlendirin. Biz de değerlendiricez inşallah hatta bence yarın da değerlendirin
Bn ortalama soyledım cnm şuan bılmıyorum kaç para oldu dogum parasıYani 4 ay için bana 40000 civarı mi yatirmis olacak, yoksa maaşım üzerinden mi hesaplanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?