- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.061
Ben 16 günündeyim şuan baktım 16 gün başlayanlar varmış geç değil 100 lük var elimde kuzum günde kaç tane içiyim ? Bide fitil değil de ağızdan alıyorum olur mu ?Ben 3. Günümdeyim başladım ama benim daha 13. Günüm adetimin. Prospektüsünde adetin ikinci yarısı deniyor. Sen kaçıncı günündesin
Aa devlette tanıdığım birisi vardı daha az yattigni soylemistiDevlette tamamıni, özeli bilmiyorumcanim
Kuzum günde iki alacaksın ve kesinlikle kendini zorla fitil al. Çünkü diğer türlü yan etkisi hem çokMuş, hem de fitil olarak etkisi daha iyiymişBen 16 günündeyim şuan baktım 16 gün başlayanlar varmış geç değil 100 lük var elimde kuzum günde kaç tane içiyim ? Bide fitil değil de ağızdan alıyorum olur mu ?
Sen başla canım senin çok ideal şuan gün olarak. Bu ay tüm tuşlara basıyorum. Elinde var mı progestanBen 16 günündeyim şuan baktım 16 gün başlayanlar varmış geç değil 100 lük var elimde kuzum günde kaç tane içiyim ? Bide fitil değil de ağızdan alıyorum olur mu ?
Evet kuzum 100 lük var sen kaçlık kullanıyorsun ?Sen başla canım senin çok ideal şuan gün olarak. Bu ay tüm tuşlara basıyorum. Elinde var mı progestan
Bebişim aynı anda mı 2 tane 100lük atayım yoksa sabah akşam olarak 2 tane mi atayım fitil olarak o zaman ?Sen başla canım senin çok ideal şuan gün olarak. Bu ay tüm tuşlara basıyorum. Elinde var mı progestan
Yok bebişim sen nasıl biliyorsan öyle devam et. Ben bana ne söylediğini aktarmak istedimHeralde haline bırakınca sanırım garanti olsun diye 16-17. Günlerde başlatılıyor. Normalde anladığım kadarıyla çatlamadan sonra başlanıyor. Ay bilemedim daha bi tane içtim. Bir kaç gün daha mı beklesem acabası
Devlette çalışanların tamamı özelde çalışanlarından doğum öncesi yıl içindeki kazançlardan hesaplanıyor canım herkesin aynı olmuyor kazançları kimisi asgari ücret üstü alıyor kimi asgariAa devlette tanıdığım birisi vardı daha az yattigni soylemisti
Benim 2 arkadaşım doğum parası aldı canım maaş almadılar ekstra.Doğum parası çok küçük bir mebla diye hatırlıyorum canım maaş yatmazsa sıkıntı yatıyor diye biliyordum
Canim Normalde kac günde bir oluyordun 10. Gün yumurtlama olduysa 24. Gün regli tam günü oluyor acaba çörek otumu öne çekti yumurtlamayiA Afratafrac Canım benim regl erken geldi 20 ağustos sat 15 eylül bat bu ay yumurtlama 10. Gün oldu dongum 24 gün sürdü ilk defa bu kadar kısa sürdü bu normal mi kızlar @melisaa93 O _okyanusgolden-snitch
Canım bu artımed ise normal. çok erken yapınca bende de çıkmıyor bunda.Kızlar ovulasyon testim böyle Çıktı yanlış mi yaptım ki acaba ya bir çizgi daha çıkması lazım değilimiydi
Eşim az önce bı hesap sitesinden hesap yaptı da dediğin gibi bı kısmı çıktı aylık o da 3te 2sine falan denk geldiDevlette çalışanların tamamı özelde çalışanlarından doğum öncesi yıl içindeki kazançlardan hesaplanıyor canım herkesin aynı olmuyor kazançları kimisi asgari ücret üstü alıyor kimi asgari
Benim de bir tanıdığıma doğum ücreti verdiler de 300 lira gibi biseydi diye hatırlıyorumBenim 2 arkadaşım doğum parası aldı canım maaş almadılar ekstra.
Evet artı med canım yapmaya devam edeyim dimi cıkarır pik günüCanım bu artımed ise normal. çok erken yapınca bende de çıkmıyor bunda.
Hayır ya. O ayrı bir yardım parası. Bu benim dediğim çalışan kişiye devletin verdiği para.Benim de bir tanıdığıma doğum ücreti verdiler de 300 lira gibi biseydi diye hatırlıyorum
Cnm doğum parasını soruyorsanKızlar aklıma bişey takıldı merak ediyorum tecrübeli anneler vardır belki aranızda ya da etrafinizda bilenler vardır.
Özel sektörde hamilelik izninde maaş nasıl yatıyor bilginiz var mı
Evet canım 3/2 ne geliyor yani anâlik raporu alıyorsun sgk sana rapor ödemesi yapıyor bu rapor döneminde tabi işyerinde maaş alamıyorsun devlette çalışanda ise rapor ücreti verilmediği için onlar maaş alıyor bide analık raporu ödemesi alabilmek için rapor öncesi sigortalı 90 gün çalışman olması lazım 89 günün bile olsa bu durumda rapor ücreti de alamıyorsun bilgin olsunEşim az önce bı hesap sitesinden hesap yaptı da dediğin gibi bı kısmı çıktı aylık o da 3te 2sine falan denk geldi
Aa onu bilmiyorumHayır ya. O ayrı bir yardım parası. Bu benim dediğim çalışan kişiye devletin verdiği para.
Aa toplu mu yatıyor o para, kötüymüş o zamanCnm doğum parasını soruyorsan
32. Haftada doktor rapor yazıyor
O raporu işyerine goturuyorsun
İşyerı muhasebecilerıne verıyor, muhasebecı sgk sıstemine grıyor
8+8
16 hafta gectıkten sonra işbası yapıyorsun
Muhasebeci elemanın raporu dolmuştur dıye sgk sistemıne grıyor
15-20 gun sobra dogum paran ve sut paran ziraat bnkasına yatıyor
4 ay boyunca işywrınden maas almıyorsun raporlusun ve sgk primin ödenmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?