- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.041
Ovulasyon yaptım kuzum dur atayım pikten sonra 2 gün bugün 2 tane yaptım yok gibi duruyor ama yarın bir daha yaparım canım belim kasıklarım çok ağrıyor ama 2 gündür çatlama ağrısı bu kadar uzun sürer miBaşka bir yumurtanda mı var kız yoksa çatlıcak
Ben de takip etmeyecektim de bu ay ilk defa inofolic kullandım ne zaman yumurtlayacagimi bilmediğim için test yaptım ama pik de tatile denk geldi tam göremedim yani test yapamayincaTestle takip etseydim bende keşke böyle kafam çorba gibi oldu
13 gün sürüyor 27si regl o zaman doğru saymisim14.günden saymaya başlıcaksın akşamı çatlamış çünkü
27si regl oluyor o halde14. günü 1. gün diye say canım
Pikten sonra silikleşince çatlama olmuş oluyor canım. Döllenme için de çatlamadan sonraki gün 1. gün diye saymaya başlıyorsun.Kizllarr şimdi benim bu poz. Ikinci yumurtlama olduğuna eminiz ki kendimi söyle teselli ediyorum hamd olsun ki yumurta çatlamış kiste dönmemiş ikinci sorum benim dün kü pik bugün ki yani en alttaki catlama doye sayıyorum doğru mudurL A L A Afratafrac @yenibirhayal
Sen çörekotu bal tarçın yaptığın için öyle oldu sanırım canım, 21-35 gün arası regl normal diye aklımda kalmış benimA Afratafrac Canım benim regl erken geldi 20 ağustos sat 15 eylül bat bu ay yumurtlama 10. Gün oldu dongum 24 gün sürdü ilk defa bu kadar kısa sürdü bu normal mi kızlarmelisaa93 O _okyanus golden-snitch
Valla onu bilmiyorum doktorum bana da buradaki bir kaç arkadaşa da 16. gün başlattı. Ne zaman yumurtladığımı da bilmiyorduk 16. gün başlatırken.Aslında hemen başlamak lazım sanırım ama ben de 10. Gün çatlama şoku olduğu içino kadar da erken başlayamadım. Bakalım değişk bi çalışma yapıyorum
Evet adet tarihimiz aynı13 gün sürüyor 27si regl o zaman doğru saymisim
Benim bildiğim maaş yatmıyor. Devlet doğum parası ödüyor toplu olarak sana diye biliyorum.Kızlar aklıma bişey takıldı merak ediyorum tecrübeli anneler vardır belki aranızda ya da etrafinizda bilenler vardır.
Özel sektörde hamilelik izninde maaş nasıl yatıyor bilginiz var mı
Canım özelde de, devlette de aynı.Kızlar aklıma bişey takıldı merak ediyorum tecrübeli anneler vardır belki aranızda ya da etrafinizda bilenler vardır.
Özel sektörde hamilelik izninde maaş nasıl yatıyor bilginiz var mı
Heralde haline bırakınca sanırım garanti olsun diye 16-17. Günlerde başlatılıyor. Normalde anladığım kadarıyla çatlamadan sonra başlanıyor. Ay bilemedim daha bi tane içtim. Bir kaç gün daha mı beklesem acabasıValla onu bilmiyorum doktorum bana da buradaki bir kaç arkadaşa da 16. gün başlattı. Ne zaman yumurtladığımı da bilmiyorduk 16. gün başlatırken.
Maaşını tamamen mi alabiliyorum yoksa 2/3unu alabiliyorsun diye duymustumCanım özelde de, devlette de aynı.
16 hafta izinli oluyorsun ve maaş alabiliryorsun.
Ben 3. Günümdeyim başladım ama benim daha 13. Günüm adetimin. Prospektüsünde adetin ikinci yarısı deniyor. Sen kaçıncı günündesinKızlar çatlamanın 2 günündeyim bugün protestona başlasam mı acaba ? 100 lük var evde kullansam mı bilemedim tutunması için yardımcı olsun istiyorum
Doğum parası çok küçük bir mebla diye hatırlıyorum canım maaş yatmazsa sıkıntı yatıyor diye biliyordumBenim bildiğim maaş yatmıyor. Devlet doğum parası ödüyor toplu olarak sana diye biliyorum.
Devlette tamamıni, özeli bilmiyorumcanimMaaşını tamamen mi alabiliyorum yoksa 2/3unu alabiliyorsun diye duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?