- 9 Mart 2022
- 8.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.981
Ya benim ovülasyon testim garip ilerledi o yüzden 2 hesap yapıyorum ilke göre Çarşamba günü adet günüm test negatif dünkü, eğer adet olmazsam 2. Hesap doğru DicemE dün ben eylüle kaldım diyordun. Madem erken niye yüreğimizi hoplatıyorsun kız sen
Canim sen bilirsin hayit macunu kullaniyorim birlikte çakşır otu suyuda kullanilirmi bor ters etkisi olur mu3 gün sonra yaparım 10.gün olmuş oluyor
Ben de öyle düşünüyorum canım ama çatlama 13u akşamı mi 14u sabah mi oldu emin olamiyorum bende daha önce 10. Gün çıkmamıştı3 gün sonra yaparım 10.gün olmuş oluyor
Kuzum duphastona doktorun mu dedi 13. gün başla diye? Genelde doktorlar 16. gün başlatıyorlar da merak ettim.Son durum bildiriyorum kızlarA
detimin 10. Günü yumurtladım.
Bugün 13. Gün : duphaston ve progestana başladım.
Haftaya pazartesi ayın 27sinde testlere başlayacağım. Sanırım hepimiz haftaya testlere başlıyoruz. Birlikte yumurtladık, inşallah hep birlikte görelim pozitifleri
İkiside yumurtaları uyaran bitkiler çok fazla uyarım olmaması adına sadece birtanesini kullanmanı tavsiye ederimCanim sen bilirsin hayit macunu kullaniyorim birlikte çakşır otu suyuda kullanilirmi bor ters etkisi olur mu
Ondan bende emin değilim hiç 13ü ve 14ü sabah çatlama ağrısıyla uyandım iki sabah arka arkaya acaba iki yumurtam vardı da arka arkaya mı çatladılarBen de öyle düşünüyorum canım ama çatlama 13u akşamı mi 14u sabah mi oldu emin olamiyorum bende daha önce 10. Gün çıkmamıştı
Hiç akşam sabah diye kafanı karıştırma çatlamadan sonra ilk günü 1. Gün olarak sayBen de öyle düşünüyorum canım ama çatlama 13u akşamı mi 14u sabah mi oldu emin olamiyorum bende daha önce 10. Gün çıkmamıştı
Hadi bakalım birinden biri tutar inşallah yaa. O zaman beklemedeyiz henüzYa benim ovülasyon testim garip ilerledi o yüzden 2 hesap yapıyorum ilke göre Çarşamba günü adet günüm test negatif dünkü, eğer adet olmazsam 2. Hesap doğru Dicem
Ben geçen ay o hakkımı kullandım daha zirvesi olamazdıHadi bakalım birinden biri tutar inşallah yaa. O zaman beklemedeyiz henüzkendi adıma Bu ay negatifi görürsem minnoş yüreğim sanırım bunu kaldıramayacak
Canım prospektüsünü okudum ikisinindeKuzum duphastona doktorun mu dedi 13. gün başla diye? Genelde doktorlar 16. gün başlatıyorlar da merak ettim.
Ben de her ay alıştım sanıyorum. Negatifi görünce her ay hüngür şangır ağlıyorum. Gerçi çok şükür temmuz ve ağustosta sayenizde hiç ağlamadımBen geçen ay o hakkımı kullandım daha zirvesi olamazdıoy yüzden bünyem negatife çok alıştı
Rica ederim sormak istediğin bişey olursa özelden de sorabilirsinHmm ben gebe kalırsam riskli gebelik grubuna giricem artk o yüzden onu söylediler belki de. Anladım canım biraz daha araştırayım ben bakalım. Teşekkür ederim
Bende geçen ay ilk defa çok içten ağladım dokunmuş içime yaniBen de her ay alıştım sanıyorum. Negatifi görünce her ay hüngür şangır ağlıyorum. Gerçi çok şükür temmuz ve ağustosta sayenizde hiç ağlamadımgüç topladım hep.
Kaç günün varTestlere başlamış bulunmaktayım
6 bu awox erken gebelik testiKaç günün var
Evet hamileyim ben zaten hissediyorumAynı günlerde yumurtladık senle de, bu ay hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı günlerde yumurtladıktamam sen yap kuzum, inşallah sen pozitifi görünce benden senden gaza gelir yaparım ve pozitifleri göreceğiz
Haydi boş şanslar kuzum. Kaçıncı gün bugün yumurtlamadan sonraTestlere başlamış bulunmaktayım
Onu bılmıyorum rast gele yaptık hiç bişeyi takip etmedim canım ama adete 6 gün var ondan eminimHaydi boş şanslar kuzum. Kaçıncı gün bugün yumurtlamadan sonra
Hamileyiz evet hepimiz hamileyiizz. Bebişlerimiz karnımızda. Sıkı sıkı tutunmaya çalışıyorlar. Ah yavrum tutun tutun annecimmEvet hamileyim ben zaten hissediyorumsende hamilesin hamileyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?