- 1 Nisan 2022
- 12.514
- 15.398
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.761
5 hafta 1 günlükBenim de 2 Haziran
Ben hep bıraktım bu 4 ayda afra. Bu sefer adete kadar devam her gün. Bence gün aşırı biraz riskliSakın pik gördüm diye değerlendirmeyi bırakmayın. Doktorum pikten sonra 1 hafta değerlendirmeye devam dedi. O testler bazen yanıltıcı olabiliyor.
Bu ay öyleyim bakalım olursa olur olmazsa nasipNeden dediğin için bence bebeğimAkışa bırak kendini o zaman olacak inanıyorum
sağlık ocağı için pazartesiyi beklemem gerekiyor devlette de yaptıramam herhalde. Akşam özele giderim diyorum kanda görmeden inanamıcam gibi5 hafta 1 günlükkan ne zaman vericen?
Ben bu gün yine tekrar kan vericem özelde sende ver merak etdim senisağlık ocağı için pazartesiyi beklemem gerekiyor devlette de yaptıramam herhalde. Akşam özele giderim diyorum kanda görmeden inanamıcam gibi
İnşallah akşam vericem muhakkak yazarım uygulama 5+2 gösteriyorBen bu gün yine tekrar kan vericem özelde sende ver merak etdim seni
İlk kaç degerle öğrendiniz sizBen bu gün yine tekrar kan vericem özelde sende ver merak etdim seni
İlk 797 bende sonra 1965 şimdi bilmiyorum kaç olucakİlk kaç degerle öğrendiniz siz
Acaba benim kaç cıkıcakİlk 797 bende sonra 1965 şimdi bilmiyorum kaç olucak
Kaset koyu çıkmış ben 500 sanıyorum olurAcaba benim kaç cıkıcaksizce kaç çıkar kaset testte baya koyu cıktı ya yüksek midir
Amin inşallah canım benimYaa hiç okuyup psikolojini bozmaSağlıkla büyüyecek annesi
Size özel bir şeyler varsa birlikte yapmaktan hoşlandığınız o ana üçüncü bir kişi dahil etmiş gibi hazırlık yaparsınEveet yapmak istiyorum ama ne yaparım bilmiyorum oda çok bekledi 2 yıl olacak ağustosta
Offf bende hemşire kuzenim var ona sorup duruyorum herşeyi yazık kendi de hamile 20 güne doğumu var ama benle uğraşıyor o haldeAyyy ben senin sabrından istiyorumİşte bende bazen belirti olmuyor diyorum acaba kan değeri inmişmi..bana kalsa var ya hep kan vererim
Bir rahat olamadık benimde bu gün o kadarda belirtim yokOfff bende hemşire kuzenim var ona sorup duruyorum herşeyi yazık kendi de hamile 20 güne doğumu var ama benle uğraşıyor o halde
Aynısı bende de oldu ya dün koyulasmaya başlamıştı bugün t çizgisi yok gibi bişeyOvulasyon testi bir ara o kadar koyulaştı ki bugun yarın yumurtlama görürüm diye düşündüm durdum. Sonra hop birden silikleşmeye başladı. Kaç gündür yapıyorum t çizgisi hiç görünmüyor bile. Bir şey anlamadım bu işten.
Yaa gerçekten mi darısı başımıza inşallahKaset koyu çıkmış ben 500 sanıyorum olurilk önemli diğilki artış önemli..7 değerle öğrenen arkadaşım haftaya doğum yapıcak
Olabilir aslında düşünüyorum bakalım bi kan vereyim deSize özel bir şeyler varsa birlikte yapmaktan hoşlandığınız o ana üçüncü bir kişi dahil etmiş gibi hazırlık yaparsın
O kişi bendim sanırım
Evet doktorum dedi onu da. yumurta büyüyor ve Çatlamaya yakın Epifiz bezi uyarılıyor. Epifiz bezi aracılığı ile Lh hormonumuz artıyor ve Pik dediğimiz şeyi görüyoruz. Ovulasyon testinde silikleşince çatlamış oluyor yani yumurtlamış oluyoruz ya da kiste dönüşüyor ve yumurtlayamıyoruz.
Sen bence içini ferah tut, bu durum herkes bu şekilde değilmiş zaten, doktor bile arada olabiliyor dedi. Senin yumurtan güzel büyümüş.
İnşallah dediğin gibi çatlamıştır yavrum. Hoş bana çatlama sorunun yok demişti femara kullanırken hiç iğne falan da vermedi. Olmadı dediğin gibi bir dolu bir boş ilerleyeceük de canımız çıktı yahu bu sıcaklarda artıkHee birde şey var. Silikleşince hemen çatlama olmayabiliyormuş o çok önemli dedi doktorum. O yüzden pik gördükten sonrs 1 hafta deneme önemli 1 dolu 1 boş.
Ben almıyorum artık en uzak eczaneye bile gittim artık onlarda üzülüyor halimize en iyisi netten almakAynen öyle evime yakın 4 eczane var hepsi de tanıyor artık utanıyorumbuna netten alıcam testleri