- 30 Mart 2023
- 557
- 357
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.781
A Afratafrac demişti diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltsin. LH hormonu düşebilirmiş düşünce de vücut tekrar yükseltmek için çabalarmış. O yüzden adet görene kadar teste devam etmek gerekiyormuş. Açıkcası silikmesi çok Moral motivasyonu düşürüyor. Ben yumurtlama masajını bıraktım silikleşmeye başladı sanırım. Tekrar başlayacağım mesaja. Sen de yap istersenAynısı bende de oldu ya dün koyulasmaya başlamıştı bugün t çizgisi yok gibi bişey
Aynen öyle vallahiBen almıyorum artık en uzak eczaneye bile gittim artık onlarda üzülüyor halimize en iyisi netten almak
Ayy tüh testim yok diyodum dün çamaşırları yerleştirirken eşimin pijama çekmecesini bi açtım altlarda gebelik testleri buldum hahxhshxha adam sinsice stok yapmış bana öyle sevindim ki hahahahahaAynen öyle vallahihem toplu geliyor elinin altında bir sürü oluyor. Ama o zamana da manyak gibi test yapıyoruz
Ayyy süper olmuşAyy tüh testim yok diyodum dün çamaşırları yerleştirirken eşimin pijama çekmecesini bi açtım altlarda gebelik testleri buldum hahxhshxha adam sinsice stok yapmış bana öyle sevindim ki hahahahaha
Yok yok ders aldık artık çok yapmıyoruz bende toplu almıştım daha 4 tane testim var bu ay tüketirimAynen öyle vallahihem toplu geliyor elinin altında bir sürü oluyor. Ama o zamana da manyak gibi test yapıyoruz
Tamam canım ben de başlayayım, testi bırakmayayim o zamanA Afratafrac demişti diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltsin. LH hormonu düşebilirmiş düşünce de vücut tekrar yükseltmek için çabalarmış. O yüzden adet görene kadar teste devam etmek gerekiyormuş. Açıkcası silikmesi çok Moral motivasyonu düşürüyor. Ben yumurtlama masajını bıraktım silikleşmeye başladı sanırım. Tekrar başlayacağım mesaja. Sen de yap istersen
Fenalardayım canım yatak odası mutfak lavabo arası gidip geliyorumÇok şükür canım ya büyüdüler vallabide sağlıkla gelsinlerde inşallah sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor canım
Niqu belki bebişin erkektir bizde kız çok istiyorduk ama oğluşlar biz geliyoruz dediler rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
melisaa93 yaaaa kuzucum bu arada sana karşı hissiyatım neden bilmiyorum ama hamile kalırsan kız olacak yönünde
Hadi güzel haberlerle inşallahTamam canım ben de başlayayım, testi bırakmayayim o zamanzaten 2 güne bir şeklinde devam ediyoruz testi biraz da ne zaman yumurtladim adeti bileyim diye yapıyorum
Bir de silik çıkarınca eldeki testler hızla tükeniyorYok yok ders aldık artık çok yapmıyoruz bende toplu almıştım daha 4 tane testim var bu ay tüketirim
Ultrason gelsinde bak
Anne ne hissederse o oluyor benceBende aslında
Bide fazla alıncaBir de silik çıkarınca eldeki testler hızla tükeniyor
Linkini atabilir misim canımBide fazla alıncasmdi netten aldım 20li albi. İnşallah T1 olandan gelir baya da uyguna geldi 94 TL'ye aldım 20 adet
Canim link atmayı bilmiyorum foto atayım iki adet ekleyince biraz indirim oldu dediğim fiyata geldiLinkini atabilir misim canım
Evet öyle diyorlar geneldeAnne ne hissederse o oluyor bencebende hep kız istiyorum ama erkek olacak öyle hissediyorum diyordum
Tamam canım teşekkür ederimCanim link atmayı bilmiyorum foto atayım iki adet ekleyince biraz indirim oldu dediğim fiyata geldi
Canım benim saglıklı olsunda ne acılar çektin evlat sahini olabilmek için anneligi tatdıgında anlıcaksın bende erkek istiyorum ama niye bi sor çünkü iki tane dünyalar tatlısı kızım var. Eger kızım olmamış olsa kız istersim şanşlı annelerin ilk benekleri kız olurmuş. Ve korkma canım bu devirde kızıda yetiştirmek zor erkegide önemli olan senin nasıl yetiştirdigin. Ve iki kız annesi olarak bana sorarsan erkek evlat yetiştirmek daha zor kızı evde tutabiliyorsun ama erkegi belli bir süreden sonra tutamıyorsun. Çok şahit oldum çok şükür 15 yaşında ergen bi kızım var ve çok güzel anlaşıyoruz sınırlarını belirlersen herşey daha kolay olur benim çizgilerim var kız da olsa erkekde olsa bu degişmicek eşitciligi seviyorumBende aslında
Ne zaman gideceksinEvet öyle diyorlar geneldeDeğerlerim güzel çıksın bu gün