- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.741
Senden iyi kayınvalide mi bulcam kızımaAynen öyle ya ama biz deneriz yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden iyi kayınvalide mi bulcam kızımaAynen öyle ya ama biz deneriz yine
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 22 ay sonra gelen mucize hiç dikkat etmedik ne ilişkiye ne yumurtlamaya. Pcosum zaten eşimde de sperm sayısında azlık vardıÇok net bu gözün aydın canım hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Aynen kız neler neler yapıcam gelnimeSenden iyi kayınvalide mi bulcam kızıma
Gerçekten öyle son zamanlarda hep böyle dedim vaktini kendi biliyor dedimBurda demek olar hepsi uzun zaman bekliyor canım..demek bebişin şimdi vakti gelmiş
Tamam o zaman sende gel Mart grupunaher kesi ora toplucamGerçekten öyle son zamanlarda hep böyle dedim vaktini kendi biliyor dedim
İnşAllah canım çok şükür nasip olmuş Kan verecek misin? Zaten epey olmuş reglin geçeli doktora git keseyi görebilirsin benceBinlerce kez şükürler olsun rabbime hiç beklemiyordum pozitif çıkacağını rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı gebeliktir
Özele gidip kan vermeyi düşünüyorum araç bulabilirsem eşim işte. Bugün döngünün 38.günündeyim ama yumurtlama ne zaman hiç bilmiyorumİnşAllah canım çok şükür nasip olmuş Kan verecek misin? Zaten epey olmuş reglin geçeli doktora git keseyi görebilirsin bence
Yaa açtın mı grup İnşAllah bende gelebilirim orayaTamam o zaman sende gel Mart grupunaher kesi ora toplucam
Rabb'im ol deyince olmuş işte. Ben 1 yıldır istiyorum pcosluyum eşimin de ileri hareket yavaş. Darısı bize olsun inşallah. Çok sevindimİnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 22 ay sonra gelen mucize hiç dikkat etmedik ne ilişkiye ne yumurtlamaya. Pcosum zaten eşimde de sperm sayısında azlık vardı
Sizde mi gebesinizTamam o zaman sende gel Mart grupunaher kesi ora toplucam
Yok kuzum ben açmadım ama var yani sadece çok az kişi var.İn şa Allah canım İn şa AllahYaa açtın mı grup İnşAllah bende gelebilirim oraya
Aynen günün belli değilse kan sonucuna göre hareket edersin Sürpriz yapacak mısın eşineÖzele gidip kan vermeyi düşünüyorum araç bulabilirsem eşim işte. Bugün döngünün 38.günündeyim ama yumurtlama ne zaman hiç bilmiyorum
Evet çok şükürSizde mi gebesiniz
İnşallah en kısa zamanda hayırla nasip etsin rabbim. Ben evlendiğimden beri hiç düzenli adet olmadım. Klomen tedavisi gördüm fayda görmedim. Eşim varikoseldi ameliyat oldu Ekim ayında. En son 4 ay önce test vermişti değerler daha düzelmemişti. Ve ne ilişki yaşadık adam akıllı nede yatıp yatakta bekledim. Hep kalkıp duşa girdim hiç olacak diye düşünmedim. Ama gerçekten rabbim ol deyince oluyormuş hiç beklemezken oldu. Göğüslerim agrıyordu adet olcam dedim her ay aynı çünkü çevrem de adet olacaksın dedi. Bu sabah bi yapayım dedim lazere gidicektim negatif çıkarsaRabb'im ol deyince olmuş işte. Ben 1 yıldır istiyorum pcosluyum eşimin de ileri hareket yavaş. Darısı bize olsun inşallah. Çok sevindim
Eveet yapmak istiyorum ama ne yaparım bilmiyorum oda çok bekledi 2 yıl olacak ağustostaAynen günün belli değilse kan sonucuna göre hareket edersin Sürpriz yapacak mısın eşine
Cesaret derken iğneyi vurmakta değil, benim eşim de Dr. iğneyi o da yapabilir demek istediğim yumurta olgun olmuş veya olmamış bilemediğimiz için cesaret edemem..Ben zaten sağlıkçıyım o yüzden iğne de sıkıntı yok sadece gittiğim doktor çalıştığım hastane de değil o yüzden
Çok şükür rabbime son regl tarihiniz ne pekiEvet çok şükür
3 haziran bende canım..sende?Çok şükür rabbime son regl tarihiniz ne peki
günaydın canım benim bende hiç bir belirti yok piki gördüğümden itibaren bugün 10. günüm ama aklım şuna takıldı. çoğu kişi çatlamayı baz alarak hesaplıyor doğrusu nedir sizce kızlarGünaydın bebekler siz de durumlar nedir, var mı bir belirti,
@iremgns sed2 Bbyab @UstaOzlem @Merveeee57
Benim de 2 Haziran3 haziran bende canım..sende?