- 26 Aralık 2015
- 12.092
- 19.772
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.881
Kız daha geçen yumurtladı bir iki gün oldu niye gebelik testi yaptın senKaç dk sonra çektin bu fotoyu? Sararmış testin olduğu bölge çünkü. Bu test her zaman kuruma çizgisi çıkartıyor zaten. İlk 10-15 dk da netleşiyor sonuç onu baz almak gerekiyor.
İnşallah canım Allah razı olsun ilk kez yaşıyorum böyle şeyler..ihtimal demezdim ama işte olacağı varsa hiçbir şey onu durduramaz..yeterli sağlıklı olsun hepibzie teşekkür ederimOhh çok şükür rahat bir nefes al şimdi geldi geçti kuzum ne güzel kalp atışını da duymuşsun neden oldu falan diye de hiç düşünüp araştırıp kendini boş yere üzme her şey yolunda şükür
Amin inşallahAmin inşallah hayırlısıylaRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
Allah iyiliğini versin ben de dedim noluyor boşa harcama yazık kız 4 gün kalasıya kadar bekleTest aldım kuzum deneyim dedim kuruma çizgisi filan yapar mı diye20 tane aldım bol bol yaparım 6 günden başlarım yapmaya ben artık
Kuzum toplu sipariş verdim aframın testlerinden aldım gelmiş deneyim dedim kuruma yapacak mı oda yaptı zaten
Yoook beklememAllah iyiliğini versin ben de dedim noluyor boşa harcama yazık kız 4 gün kalasıya kadar bekle
Kız yok hep gün aşırı değerlendirdim herkes her gün sabah akşam yapıyorKuzum senin içerisi panayır alanı gibi sperm dolu zaten maşallah iyi değerlendirdin bu ay o yüzden merak etme elbet bir tanesi ulaşacak o yumurtaya
Sen bebişlerine güven onlar senin emeklerini boşa çıkarmayacak merak etmeKız yok hep gün aşırı değerlendirdim herkes her gün sabah akşam yapıyor
Ay inşallah kuzum ağzından bal damlıyor tamamdır zaten nasipte varsa her türlü olur bekleyelim bakalımSen bebişlerine güven onlar senin emeklerini boşa çıkarmayacak merak etme
Ayy canım nasıl merak ettim kalktığımdan beri dua ediyordum. Çok şükür çok sevindim. Kalp atışını duymana da ayrıca mutlu oldum. Dinlen bol bol yorma kendini sağlıkla kucağına da alırsın inşallahKızlar selamün aleyküm kanamam çok oldu gece doktor normal bir durum değil ama olabiliyor dedi.7 de eve geldim zor uyudum bu gün sabah olmadı ama çok şükür suabluk bir sıkıntı yok inşallah.pihti geldi kanamam kırmızıydı önce lekenme olmuştu. Doktor bak sana güzel bi haber vericm dedi ve o müthiş sesi duyduk kızlar!! Kalp atışını
O kadar düşünmüştüm plan yapmistim ki acilde kötü bi şekilde öğrendim eşim duymadı olsun buna da şükür Rabbimden gelene razıyız. Çok dua ettim korku tansiyon panik atak yerini mutluluklar ve endişeye bıraktı.hepibize çok teşekkür ederim Allah bin kez razı olsun A AfratafracIADK @tweeetyyy @melisaa93 The Little Mermaid @melegim can @Pkolu_anneadayi etiket unuttuklarim varsa kusura bakmayın nolur
Gel bak anlaşma yapalım senle 4 kala yap bu ay ben 2 gün kalaya kadar beklemeyi hedefliyorumYoook beklemem6 günden sonra başlarım sabah testlerine ben bol bol aldım
Çok sevindim iyi olmana canım benimKızlar selamün aleyküm kanamam çok oldu gece doktor normal bir durum değil ama olabiliyor dedi.7 de eve geldim zor uyudum bu gün sabah olmadı ama çok şükür suabluk bir sıkıntı yok inşallah.pihti geldi kanamam kırmızıydı önce lekenme olmuştu. Doktor bak sana güzel bi haber vericm dedi ve o müthiş sesi duyduk kızlar!! Kalp atışını
O kadar düşünmüştüm plan yapmistim ki acilde kötü bi şekilde öğrendim eşim duymadı olsun buna da şükür Rabbimden gelene razıyız. Çok dua ettim korku tansiyon panik atak yerini mutluluklar ve endişeye bıraktı.hepibize çok teşekkür ederim Allah bin kez razı olsun A AfratafracIADK @tweeetyyy @melisaa93 The Little Mermaid @melegim can @Pkolu_anneadayi etiket unuttuklarim varsa kusura bakmayın nolur
Bende günde 6 7 bardak türk kahvesi içerdim şimdi günde 1 e indirdimÖncesine göre azalttım ama bırakamıyorum ya canım
Ooo maşallahhh sen benden fazla içiyomuşsun kalp krizi geçircen Allah göstermesin iyili azaltmışsınBende günde 6 7 bardak türk kahvesi içerdim şimdi günde 1 e indirdim
Sanırım benim de daha 7.gün bugün bu övülasyona göre alttaki çatlamam benim orda hesap yaptığım zaman baya erken test içinKaybetmek tabiki yok ama şöyle birsey var ben benim hesabima göre test yaptimA Afratafrac nin hsbuna gore zaten daha bugün 8. Gün
Aşkım olmayabilir pik ya içtiğimiz sıvı kaynaklı ya da o arayı kaçırmış ds olabiliriz ya da kullandığımız ilaçlar vs etkiliyor ben mesela bu ay klomen kullandım iki çizgiyi eşit gördüm normalde hep t çizgisi c den koyu çıkardı ama ben bu ay testi de farklı marka kullandım ondan da olabilir klomenden de oluyor diye yazanlar olmuş boşver sen değerlendir biz değerlendirelim Allah’a bırakalımAy benim ki de silinmiş ama pik görmedim baktım silik çıktı adam araba ya binmiş gidecek ti donderdim.. dur dur diom
Kalp çarpımtım vardı zaten ama çok zayıftım ne Zaman bıraktım kilo aldımOoo maşallahhh sen benden fazla içiyomuşsun kalp krizi geçircen Allah göstermesin iyili azaltmışsın
Ciddi misinBende günde 6 7 bardak türk kahvesi içerdim şimdi günde 1 e indirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?