- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #25.681
Akşam 6 da tekrar bakıcam o zaman atarım sana kuzum sen söylersin bu markayı sen kullanmıştın sanırım dimiPik değil hala. İki çizgi ya aynı renk olacak ya da T çizgisi daha koyu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam 6 da tekrar bakıcam o zaman atarım sana kuzum sen söylersin bu markayı sen kullanmıştın sanırım dimiPik değil hala. İki çizgi ya aynı renk olacak ya da T çizgisi daha koyu.
adanayı dogurtuyor adam çatır çatır. Medline güzel hastane canım doktorlarıda iyidirGüzelyalı’ya kimyasalımda gittim ya tiksinti geldi ordan, Muzaffer Şengül’ü de duydum Adana’nın yarısını doğurtmuş herhalde
Medline’daki Sevgi Sarı’dan aldım ben de bu kez dedim sana bi sorayım
Ateşim 3 gündür stabil ama 36.20 normal mi kuzum bu teste göreGeliyoooo geliyor yakın kuzum
Hadi inşallahakşama tamamen pik olur bebeğim
Canım gece 4de yaptım. Koyulaşmıştı. Çatlamamıştı daha. Akşam yapacağım bir de.edahandro yaptınmi test canisi
Benimkide çok yorgundu yatagını açtım yatırdım çokmzoruma gitti galiba ben sabaha kadar yatamadımHahahah ben çatlama günü eşimin yuzune baktım sadece ağzımı bile açmadım, bana hiiic öyle bakma dedi direkt dedim tamam ya 3 gün yaptık zaten içerisi kalabalıktır
Evet canım laboquick güzel ben sevdim. Akşam haberini bekliyorum o haldeAkşam 6 da tekrar bakıcam o zaman atarım sana kuzum sen söylersin bu markayı sen kullanmıştın sanırım dimi
Üüüüçç yumurtaaaa ve boyutları şahane 2-4 güne yumurtlarsın canım. Gün aşırı değerlendirin mutlakaCanlar 3 yumurta var çok güzel gayet boyutları dedi. Ben sormasam ne kada olduğunu söylemicek. Kaç milim dedim 18, 19, 20 milimlerde dedi. Dedim hocam çatlatma iğnesi yapacak mısınız. Dedi ben gerek görmüyorum boşuna ilaç yüklemesi ona gerek yok dedi. E dedim kiste dönüşürse dedim o risk klomen kullanırken hep var dedi. Ama gerek yok bu işi yapan zaten klomen dedi. Dedim Progestan ya da duphaston verecek misiniz dedim. O dedi gebe kaldıktan sonra tedaviye gerek varsa veriyorum şimdi gerek yok dedi folik asit kullanmaya devam dedi bu yani melegim can @melisaa93 @Papatyamaviss A Afratafrac @TASUU @Tikabasa @tweeetyyy edahandro @imagination forever @IADK heyecandan etiketlemeyi unuttuğum canlar olabilir kusuruma bakmayın
Eğer akşam pik olursa bugünden itibaren değerlendirmeye başlıyorsunuz. İLişki sonrası dediğim şeyleri yapmayı unutma. Biz pikten itibaren 4 gün üst üste değerlendirdik. Ama eşinin de durumuna bağlı 1 dolu 1 boş da gidebilirsiniz.Hadi inşallah
Niye bilmiyorum ama ben de çok ikiz hissediyorumBebısm bılmıyorum ama ne dedıyse uygulardım ben bırde delıler gıbı sık ılıskııkız mınnoslar gelecek bence ben oyle hıssedıyorum Eki Görüntüle 3287836
Umarım kiste dönüşmez umarım ikiz üçüz Allah ne verdiyseÜüüüçç yumurtaaaa ve boyutları şahane 2-4 güne yumurtlarsın canım. Gün aşırı değerlendirin mutlaka
Dibe düşmüş işte çatlayacak sonra yükselir ateşin normal canımAteşim 3 gündür stabil ama 36.20 normal mi kuzum bu teste göre
Kuzum ne diyorsun çatlatma iğnesi gerek görmemesine Progestan ve duphaston da aynı şekildeAllahın izni ile bu ay olacak modunu düşürdügün yanına kar kalacak
Ben de aynı durumu yaşıyorum. Ateşim çok saçma sapan bu ay. Normalde en geç 17. gün yumurtlardım. Ama bu ay lh testleri de boştu ateş de. İşin garip tarafı son günlerde sağ yumurtalıkta sancı var. Umarım yumurtlamışımdır.Testlerde pik göremedin mi sen de ? bu ay neden böyle oldu 3-4 kişi olduk sanırım böyle olan. Umarım güzel sonuçlarla dönersin doktordan
Beni örnek al kuzum bak ikisde çatladı birisi tutsa yeter. Duphaston al dedim ya kuzum çatlamayı görünce bir hafta iç zararı olmaz. Keseyi görünce gerek görürse progeteron verir zaten. Olacak ben inanıyorum. Yumurtalarınada yorum yaptım galiba arada kaynadı görmedin ben ikiz bebek bekliyorum senden bu yumurtalaraKuzum ne diyorsun çatlatma iğnesi gerek görmemesine Progestan ve duphaston da aynı şekilde
Çatlamış canım yumurtan ateşin yükselmişBen de aynı durumu yaşıyorum. Ateşim çok saçma sapan bu ay. Normalde en geç 17. gün yumurtlardım. Ama bu ay lh testleri de boştu ateş de. İşin garip tarafı son günlerde sağ yumurtalıkta sancı var. Umarım yumurtlamışımdır.
Birden tavan yapacak 3 günün var kuzum acele etmeKızlar ovu testlerim hep böyle çok silik çıkıyor. Anlamadım gitti. Ultrasonda görmesem inanmıcam yani bugün 14. Gün.