- Konu Sahibi Afratafrac
- #25.461
Allahın en büyük rızkı olur bizim için. Eşim işten ayrılınca çok üzüldüm çünküGeçen ayda test yok diye delirttin beni bu ayda İnşAllah ilaç gibi gelir bebiş haberi size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahın en büyük rızkı olur bizim için. Eşim işten ayrılınca çok üzüldüm çünküGeçen ayda test yok diye delirttin beni bu ayda İnşAllah ilaç gibi gelir bebiş haberi size
Yarım saate çıkar canım. Kese görünmedi ultrasonda bakalım kan sonucu ne olacak.Kaçta çıkarmış canım
Birkere daha istiahareye yatmıştım Allahım göster diye sabah adet kanı gördüm hahahaha Aminnnn cümlemizzz görelim hayırlı zamandaaaYaa ne güzel rüya görmüşün İnşAllah pozitifi görürsün bu ay
Sana gülmüyor genelde böyle diyenler hep testim yok diyorlarYok ben böyle sancı hatırlamıyorum. Belimde kopuyor. Kız sen ne gülüyon bana zaten derdim başımdan aşkın
Karından mı baktı canım? İnşAllah güzel bir artış görürüz bebeğim dualarım seninleYarın saate çıkar canım. Kese görünmedi ultrasonda bakalım kan sonucu ne olacak.
Bak canım böyle regle 4 .5 gün kaldiAt bakalım kuzum ben artık ateşe takılmıcam afratafra da 36.3 ile ögrendi hamileligini
Ne güzel rüyaymış canım. Ne olacaksa en güzeli, en hayırlısı olsun. Bazen hayat daha zor olabiliyor her şey üst üste geliyor ama her karanlığın arkasından da mutlaka gün doğuyor. Ben hep buna inanıyorum, ve kötü günlerin geçeceği anı düşünüp motive ediyorum kendimi. İnşallah senin de sıkıntıların arkanda kalırDün gece yatarken istihareye yattım Allahım göster bana dedim kocaman kalabalık içindeyim teyzemler herkes var. Kuran okuyor eniştem. Sonra gebelik testleri gördüm. Birini seçtim pozitifti belki yarın belki yarından da yakın bilemiyorum çok yoruldum ama bu ay Allah biliyor. Eşimide üzmek istemiyorum yordum seni diyor evet diyorum temizliği yapsada yemekten anlamıyorum işten gelip mutfak derken götüm yeri saat 10 da görüyor. Daha valiz eksikler hiçbirşey hazır değil. Gerçi sıkışığız diye alamayacağız ama öylede olsun istemiyorum. 3 ay düzenli ovu yaptım ya 13 ya 14 ya da 15 de pikti. O yüzden ya 1 gün ya gününde ya da 1 gün sonra adet oluyorum. Cumartesi pazar ya da pazartesi bat. Pazartesi olmazsam mecbur test yapıcam gebelik varsa salı izinliyim doktora gitmem gerekir perşembe yolcuyuz
devam edecez mecbur bu yoldan dönmek yokHayırlısı ne ise o oluyor bebeğim. Belli olmaz belki geç tutundu belki gelecek ay nasip olacak vazgeçmeden devam
bende de durumlar aynı kuşum bende yapmadım artık ateşte yükselme yok benimde 4 5 güne gelir körolasıcabu kadar olur benimde aklımdan geçiyordun acaba tekrar test yaptımı diye :)
yapmadım canm ama bu sabah hafif bir leke geldi az ağrımda var büyük ihtimalle 4 5 güne adet gelir
sende durumlar ne tatlım
Bugün bir dua öğrendim. Rabbim başıma gelen musibetin ecrini ver demek gerekirmiş. İnşAllah yaşadığımız her zorluğun mükafatını alacağızNe güzel rüyaymış canım. Ne olacaksa en güzeli, en hayırlısı olsun. Bazen hayat daha zor olabiliyor her şey üst üste geliyor ama her karanlığın arkasından da mutlaka gün doğuyor. Ben hep buna inanıyorum, ve kötü günlerin geçeceği anı düşünüp motive ediyorum kendimi. İnşallah senin de sıkıntıların arkanda kalır
Şuan bi sıkıntı yok stabil gidiyor kuzum. Ama insan istiyor ki bebiş yerleştiginde ateş şöyle bir çakılsın geriBak canım böyle regle 4 .5 gün kaldi
Aynen öyle bu çakşır kökü suyu baya etkiliymiş ondan devamdevam edecez mecbur bu yoldan dönmek yok
Maşallah çok güzel çıkmış canım bi rahat nefes alabilirsinKızlar günaydın ilk idrarla yaptım prodoctor ve fortune kaset test.. bu fortunemarka testi kullanan bilen var mı acaba
Ay dimi ya rönesans tablosu gibi bir ateş tablon olur bu ay yerleşmeyi de görürsekŞuan bi sıkıntı yok stabil gidiyor kuzum. Ama insan istiyor ki bebiş yerleştiginde ateş şöyle bir çakılsın geri
Yükselsin insanın böyle bir hayali olablir mi getçekten hayalim oldu yerleşme düşüşü
Bişi dicem beniim ateşim 36.4 - 36.5 hep bu civarda, daha da yükselmedi. Kimisi 37 dereceleri görüyor ya hani, o bende olmadı.bende de durumlar aynı kuşum bende yapmadım artık ateşte yükselme yok benimde 4 5 güne gelir körolasıca
Ne kadar güzel. Ben doğru dua etmeyi çok önemsiyorum. Bu da çok hoşuma gitti çok sağol.Bugün bir dua öğrendim. Rabbim başıma gelen musibetin ecrini ver demek gerekirmiş. İnşAllah yaşadığımız her zorluğun mükafatını alacağız
bende her ay onu görecem umudu var ama hep stabil son günlerde gıdım gıdım düşüşle regl geliyor alıştıkŞuan bi sıkıntı yok stabil gidiyor kuzum. Ama insan istiyor ki bebiş yerleştiginde ateş şöyle bir çakılsın geri
Yükselsin insanın böyle bir hayali olablir mi getçekten hayalim oldu yerleşme düşüşü
Evet canım karından baktı. Küçük bişey var gibi ama net değil dedi gölge gibiydi zaten. Gölgeli testlerden gölgeli ultrasona 5000 olmadan kese görünmüyor dediKarından mı baktı canım? İnşAllah güzel bir artış görürüz bebeğim dualarım seninle
bide onu mu denesek denemediğim şey kalmadı bu ara annemde tutturmuş kaplıcalara gidelimAynen öyle bu çakşır kökü suyu baya etkiliymiş ondan devam
şimdi genede öyle demeyelim kendilerine :)) madem gebelik yok gelsinde hayırlısyla yeni aylar yeni denemeler olsunbende de durumlar aynı kuşum bende yapmadım artık ateşte yükselme yok benimde 4 5 güne gelir körolasıca