- Konu Sahibi Afratafrac
- #25.441
YokBelki hamilesin canımTabi senin testin yoktur kesin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YokBelki hamilesin canımTabi senin testin yoktur kesin
![]()
Testlerde pik göremedin mi sen de ?Benim hiç yok pik görüntüsü bekleyecek ya. O kadar silik ki kurudukça çıkıyor hiç öyle olmazdı sebebini merak ediyorum bir gitseydim doktora umarım ters bir şey yoktur kasıklarımda da bir gariplik hissediyorum
İnşallah kuzum o kadar unutmuşum ki bugün aynaya bakınca adet sivilcemin çıkmadığını farkettim. O çıkmadıysa bu ağrıda neİnşallah hamilelik belirtisidir kuzum. Ben göğüsle ilgili yorum yapamıyorum. Benim göğüslerim hep ağrıyor. Adet olduğumda ağrısı gider yumurtlamada yine başlardı ağrımaya. Bu kadar sıkıntının üstüne sana ilaç gibi gelir inşallah. Güzel bir hediye olur kısmetiyle, bereketiyle gelsin![]()
Evet kuzum eşim 5 de işten geliyor bugün ve yarını degelendirip noktayı koyacam artık inşallahşimdi gördüm tablonu gayet güzel sonunda catladı bugunu de degerlendirip dinlenmeye gecebilirsin artık![]()
Sen testlerde pozitifi gör de inşallah bunu sonra düşünürsünİnşallah kuzum o kadar unutmuşum ki bugün aynaya bakınca adet sivilcemin çıkmadığını farkettim. O çıkmadıysa bu ağrıda negünüm olsa kan geldi dicem öyle bi ağrı
ee ben haftaya bugün yolcuyum hamileysem Antalyadaki doktoramı gitcem napcam
![]()
hadi hayırlısı bakalım ben catlamanın 9 günü test yaptım tabiki negatif artık yapmadım zaten ateşte bi yükselme yok hep 36.60 36,50 şeklinde gidiyor sanırım bu ay yıne olmadıEvet kuzum eşim 5 de işten geliyor bugün ve yarını degelendirip noktayı koyacam artık inşallah![]()
At bakalım kuzum ben artık ateşe takılmıcam afratafra da 36.3 ile ögrendi hamileliginihadi hayırlısı bakalım ben catlamanın 9 günü test yaptım tabiki negatif artık yapmadım zaten ateşte bi yükselme yok hep 36.60 36,50 şeklinde gidiyor sanırım bu ay yıne olmadı
Dün gece yatarken istihareye yattımSen testlerde pozitifi gör de inşallah bunu sonra düşünürsün![]()
Bence her şey yolundaBenim hiç yok pik görüntüsü bekleyecek ya. O kadar silik ki kurudukça çıkıyor hiç öyle olmazdı sebebini merak ediyorum bir gitseydim doktora umarım ters bir şey yoktur kasıklarımda da bir gariplik hissediyorum
İnşAllah sağlıkla olur canımBende dün histeroskopi oldum kızlar bu ay değerlendirme yapabilecek miyim boşa mı gidecek ya bilen cevaplarsa cok sevınırımagrım vardı doktora sormayı unuttum. Çizik de atmış rahime 1-2 aya etkisi gecer bu surede gebelık olması lazım dedı
Kaçta çıkarmış canımVerdim canım, sonucu bekliyorum.
Hadi hayırlı olsunGeliyor çünkü düşüşe gececek sonra çaglamaya hazırlanacak. Ayyy ölçtüm sonunda o kadar acıya çatladı olduda bitti maşallah oldum yani![]()
Amin kuzum inşalalh hep beraber bebişlenelimHadi hayırlı olsunİnşAllah bebiş geliyor
Sağol birtanem. Valla inşallah bebiştendir senin de. Bende öyle davul gibi olmadı. Hatta kimisi damarlandı falan diyor ya hani, bende o da olmadı. Hala sönüklerSağlıkla kucağına al afracımm. Hamile olanlara sormak istiyorum adetimden önce böyle olmazdı göğüslerim yanıyor. 1 hafta önce başladı dokunamıyorum sudyeni çıkardığımda bile sızlardı şimdide davul gibi. Daha bata 3 gün var erken adet olmam ki ben![]()
Geçen ayda test yok diye delirttin beni bu aydaYokben böyle sancı hatırlamıyorum. Belimde kopuyor. Kız sen ne gülüyon bana zaten derdim başımdan aşkın
![]()
Hayırlısı ne ise o oluyor bebeğim. Belli olmaz belki geç tutundu belki gelecek ay nasip olacakhadi hayırlısı bakalım ben catlamanın 9 günü test yaptım tabiki negatif artık yapmadım zaten ateşte bi yükselme yok hep 36.60 36,50 şeklinde gidiyor sanırım bu ay yıne olmadı
Yaa ne güzel rüya görmüşünDün gece yatarken istihareye yattımAllahım göster bana dedim
kocaman kalabalık içindeyim teyzemler herkes var. Kuran okuyor eniştem. Sonra gebelik testleri gördüm. Birini seçtim pozitifti
belki yarın belki yarından da yakın bilemiyorum çok yoruldum ama bu ay Allah biliyor. Eşimide üzmek istemiyorum yordum seni diyor evet diyorum
temizliği yapsada yemekten anlamıyorum işten gelip mutfak derken götüm yeri saat 10 da görüyor. Daha valiz eksikler hiçbirşey hazır değil. Gerçi sıkışığız diye alamayacağız ama öylede olsun istemiyorum. 3 ay düzenli ovu yaptım ya 13 ya 14 ya da 15 de pikti. O yüzden ya 1 gün ya gününde ya da 1 gün sonra adet oluyorum. Cumartesi pazar ya da pazartesi bat. Pazartesi olmazsam mecbur test yapıcam gebelik varsa salı izinliyim doktora gitmem gerekir perşembe yolcuyuz
![]()
bu kadar olur benimde aklımdan geçiyordun acaba tekrar test yaptımı diye :)