- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #25.401
Kuzum bu arada bişi dicem. Benim doktorum şöyle yapmıştı. BEni muayne etti ve hormon için yarın 3. günü gel demişti direkt kan ver. Şimdi sekretere git işlemini yapsın demişti. Öyle bişi de yapabilirsin istersen. Muayne ol, kanı tam 3. günü ver. O da olabilir.Yarına buldum canım
Ben yine uykusuzlar kulübüBu saat oldu uyuyamıyorum yaaauyuyor mu herkes
Tebrik ederim canımKızlar günaydın ilk idrarla yaptım prodoctor ve fortune kaset test..bu fortunemarka testi kullanan bilen var mı acaba
Yapmıştım canım ama hep aynı marka kullanınca ve bata günler vardı çok güvenememiştim. Yarın bat günüm bugün dayanamadım başka marka ile tekrarladımTebrik ederim canım. Daha önce test yapmış mıydın bilmiyorum ama.
Maşallah birtanem, akıllarda soru işaretine yer bırakmıyor testlerYapmıştım canım ama hep aynı marka kullanınca ve bata günler vardı çok güvenememiştim. Yarın bat günüm bugün dayanamadım başka marka ile tekrarladım
Hayırlı olsun canım benim sağlıcakla gelsinKızlar günaydın ilk idrarla yaptım prodoctor ve fortune kaset test..bu fortunemarka testi kullanan bilen var mı acaba
Kız maşallah ne kadar belirgin Hayırlı Uğurlu OlsunKızlar günaydın ilk idrarla yaptım prodoctor ve fortune kaset test..bu fortunemarka testi kullanan bilen var mı acaba
Ne güzel bunu duymak çok teşekkür ederm içim rahatladı bir nebzeMaşallah birtanem, akıllarda soru işaretine yer bırakmıyor testler
Amin kuzum çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım benim sağlıcakla gelsin
İlk defa bu kadar belirgin çıktı ve hemen çıktı ben de çok şaşırdım teşekkür ederim canımKız maşallah ne kadar belirgin Hayırlı Uğurlu Olsunsağlıkla gelsin
Hayırlı haberler alacaksın inşallah inanıyorum.Gunaydın kızlar
Bnim genetik test sonuçlarım nihayet çıkmış
Eşim cuma gunu gidip alacak
Bugun tam 2 ay bitti testi vereli
Sonuçları atarım burrayada, doktorumada atacağım
fnd_50 melisaa93 kızlar nasılsınız, bazen kaçırıyorum haberlerınizi
A Afratafrac cnm testlerın çok guzel
Sağol canım. Okudum ama bişey olursa da niye gitmedim demeyeyim istedim. Sağolasın canım. İnşallah tecrübeleceğin günler yakındırBebişim ben tecrübeli değilim ama burda çoğu kişide okudum gördüm kahverengi ve açık pembe sıkıntı değil, kırmızı sıkıntı. Stres yapma sakın doktoruna görün içini rahatlat
Çok şükür birtanem. Birazdan 2. kanı vermeye gideceğim. Sonra artık test falan yapmam. Koyulaşması iyi gitti. İnşallah güzel sonuç alırsın sendeGunaydın kızlar
Sonuçların İnşAllah iyi gelir canım merak ediyorum bendeGunaydın kızlar
Hayırlı olsun canım baya belirgin masallahKızlar günaydın ilk idrarla yaptım prodoctor ve fortune kaset test..bu fortunemarka testi kullanan bilen var mı acaba
Ben bu gece hiç uyuyamadım heyecandan şimdi eşimi bekliyorum gelecek beni alacak gideceğiz o da yoğun umarım bir sıkıntı olmadan gelirBu saat oldu uyuyamıyorum yaaauyuyor mu herkes
Hala pik yok dimi benimkiler hala çok silik bugün yapmadım doktor ne dicek bakalımSonuçların İnşAllah iyi gelir canım merak ediyorum bendeSen bu hafta kontrole gidecek miydin canım?
Ben iyiyim canım pik bekliyorum
Sağlıkla kucağına al afracımm. Hamile olanlara sormak istiyorum adetimden önce böyle olmazdı göğüslerim yanıyor. 1 hafta önce başladı dokunamıyorum sudyeni çıkardığımda bile sızlardı şimdide davul gibi. Daha bata 3 gün var erken adet olmam ki benÇok şükür birtanem. Birazdan 2. kanı vermeye gideceğim. Sonra artık test falan yapmam. Koyulaşması iyi gitti. İnşallah güzel sonuç alırsın sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?