- 13 Ekim 2022
- 4.626
- 6.271
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #25.421
tekrar test verdinmi canımDoktora gidip öyle imzalayayım diye düşünmüştüm.
Bende 4 gibi yapıyorum elimde az test var günde bir yapıyorum o yüzdenHala pik yok dimi benimkiler hala çok silik bugün yapmadım doktor ne dicek bakalım
senin nasıl durumun canım yumuşlar ne durumda çatladımı digeri bu ay seni hamile olarak görüyorumEn güzeli bende öyle düşünüyorum inşallah
Belki hamilesin canımSağlıkla kucağına al afracımm. Hamile olanlara sormak istiyorum adetimden önce böyle olmazdı göğüslerim yanıyor. 1 hafta önce başladı dokunamıyorum sudyeni çıkardığımda bile sızlardı şimdide davul gibi. Daha bata 3 gün var erken adet olmam ki ben
Benim hiç yok pik görüntüsü bekleyecek ya. O kadar silik ki kurudukça çıkıyor hiç öyle olmazdı sebebini merak ediyorum bir gitseydim doktora umarım ters bir şey yoktur kasıklarımda da bir gariplik hissediyorumBende 4 gibi yapıyorum elimde az test var günde bir yapıyorum o yüzdenBugün 14.gün bugün-yarın pik bekliyorum
Verdim canım, sonucu bekliyorum.tekrar test verdinmi canım
güzel sonuclar alırsın inşallahVerdim canım, sonucu bekliyorum.
İkna ol artık hamilesinKızlar günaydın ilk idrarla yaptım prodoctor ve fortune kaset test..bu fortunemarka testi kullanan bilen var mı acaba
Geliyor çünkü düşüşe gececek sonra çaglamaya hazırlanacak. Ayyy ölçtüm sonunda o kadar acıya çatladı olduda bitti maşallah oldum yani
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallahKızlar günaydın ilk idrarla yaptım prodoctor ve fortune kaset test..bu fortunemarka testi kullanan bilen var mı acaba
Amin canım. İnşallah sende en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın. Nickin hep aklımda duamdasıngüzel sonuclar alırsın inşallah
Ayyy amin kuzum amin inşallah. 5 gün ara ile çatladı sonundasenin nasıl durumun canım yumuşlar ne durumda çatladımı digeri bu ay seni hamile olarak görüyorum
Amin aşkım amin güzel haberlerle dön inşallahBen bu gece hiç uyuyamadım heyecandan şimdi eşimi bekliyorum gelecek beni alacak gideceğiz o da yoğun umarım bir sıkıntı olmadan gelir
İnşallah hamilelik belirtisidir kuzum. Ben göğüsle ilgili yorum yapamıyorum. Benim göğüslerim hep ağrıyor. Adet olduğumda ağrısı gider yumurtlamada yine başlardı ağrımaya. Bu kadar sıkıntının üstüne sana ilaç gibi gelir inşallah. Güzel bir hediye olur kısmetiyle, bereketiyle gelsinSağlıkla kucağına al afracımm. Hamile olanlara sormak istiyorum adetimden önce böyle olmazdı göğüslerim yanıyor. 1 hafta önce başladı dokunamıyorum sudyeni çıkardığımda bile sızlardı şimdide davul gibi. Daha bata 3 gün var erken adet olmam ki ben
şimdi gördüm tablonu gayet güzel sonunda catladı bugunu de degerlendirip dinlenmeye gecebilirsin artıkAyyy amin kuzum amin inşallah. 5 gün ara ile çatladı sonundasen başladın mı test yapmaya geliyor mu bebiş
teşekkür ederim canım inşaallahAmin canım. İnşallah sende en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın. Nickin hep aklımda duamdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?