2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

A Afratafrac bugün belirtilerin var mı kuzum nasılsın ? 😊
Bebeğim valla ara ara dünden beri belime fena ağrı gidiyor. bir de kasığım ağrıyor ara ara o kadar. Başka bir belirtim yok ekstra çok şükür iyi gidiyor şimdilik 🥰 Senin şu freely ler hele bir gelsin de bakalım nasıl çıkacaklar çok merak ediyorum seni 🥰
 
Bu arada sabah kalktım gördüm sesim batmış hiç soğuk su içmiyorum ben nasıl oldu anlamadım..boğazım ağrımaya devam etse bir şeyde edemem çok ağır geçiriyorum bide🤦🏻‍♀️
Geçmiş olsun canım. Ihlamur iç sıcak, arkadaşım hamile ve doktoru ıhlamur önermiş. İçne biraz limon da sıkarsın birazcık bal da yumuşatır.
 
Benim de öyle kuzum bi kaç gündür kalkıyorum sesim de çıkmıyor. Öksürük de var. Ama hiçbi şey yapmıyorum vallahi
Çok geçmiş olsun. Bu sıcakalr mahvetti. Aşırı terletiyor insanı, klimalı ortama girince ya da vantilatör bile açıksa çarpıyo.
 
Kızlar 🥰 döllenmeden sonra bugün 12. gün. Nasıl değer sizce

Eki Görüntüle 3287015
🧿🧿🧿 Maşallah çok güzel çıkmış değeri minik sıpanın:emir_bebek:
Ana olmuş gidiyorsun bize veda etmiyorsun neyse ki. Ekledin mi beni🤣
Benim pozitifimi keseyi kalp atışını sancılarımı görelim en son göbeğini kessinler öyle sal beni😅
 
Öyle vallahi. Bir de çok üşüyorum ben. Hamileler üşür diyor annem. Hep çorap falan giyiyorum kışlık eşofman giyiyorum 😂
Kız dün banyodan çıktım sabah bildiğin sıtma geçiriyorum sandım. O belirtimiymiş 😂 eşim geldi sarıldı hemen 3 havluyla sardı. Dişlerim birbirine vurdu zangır zangır.
 
Çok sağolun kızlar, iyi varsınız 🥰 Şİmdi kanda da çıktı ya bir tuhaf oldum. Hamileyim ya ben 😂dxcfghvjbklş Eşime attım. Hiç bişi anlamadım ne demekmiş diyo. Yav dedim sizin algınız nası çalışıyo. Orada referans değerleri yazıyo işte. Kıyamam sesi titredi kanda da çıkınca 🥰

Daha ailelerimize falan söylemedik. Bir eşim biliyor bir de topikteki 200 küsur kız 😂
Aşkım ya heyecanını yerim senin ❤️ çok güzel heyecanlar bunlar doya doya yaşa çok hakettin ❤️
 
Kızlar bak o kadar buradayım uğraşıyorum. Önümüzdeki günlerde vay efendim ben değerlendiremedim, vay efendim ben pik günü ve çatlama günü yapıp hemen bıraktım, vay efendim cart curt duymak istemiyorum. Herkes iyi çalışıyor bu ay. topluca anneler grubuna gidiyoruz.

Anlık topik kızları

1692097011887.png
 
O şiddetli kasık bel ağrısı ara ara giriyor değil mi bebeğim ? Bana da öyle oluyor .. affedersin kalkıp pet koyuyorum geldi gelecek diye , bakıyorum 2/3 saat sonra geçmiş .
Evet bebeğim ara ara oluyor sürekli yok. Ayy hadi inşallah senin de güzel haberini alalım 🙏
 
X