- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #23.921
Canımm öncelikle bu hissettiğin her şey o kadar normal ve insalcıl ki. Robot değiliz. Bence bir süre kendini toparlamaya odaklan. 10 yıl deneyip hamile kalamayıp durduk yerde hamile kalanalr var. Allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez.Merhaba canım öncelikle tebrik ederim inşallah Sağlıkla kucağına aldırsın.Ben 3 Yıldır gebelik beklediğim için ve aşılama da tutmadığı için bu ay tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittim. Tabi hiç ümidim olmadığı için bu ay bir belirti gözlemedim ve test de yapmadım. Önümüzdeki regl de tekrar muayene olacağım regl bitimi histereskopi çekileceğim ve uygun görülürse tedaviye başlayacağım. Bu gruba da katıldım ama psikolojik olarak girip okumak beni daha çok üzüyor gibi ,hatta biraz garip gelebilir kendimi eksik, kadın bile değilmişim gibi hissediyorum bazen. O yüzden istersen beni silebilirsin canım.Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim ,sağlıkla kucağınıza aldın inşallah bekleyen arkadaşlar da en kısa zamanda hayırlı haberlerini alsın.
Dilerim tüp bebek tedaviniz başarıyla sonuçlanır
Ancak ufak bir not belirtmek istiyorum. Burada aşılama ve tüp bebek deneyip tutmayıp ardından hemen doğal yolla hamile kalanlar oldu. Yani umudunu hiç bir zaman kaybetme