- 26 Aralık 2015
- 11.601
- 18.655
- 34
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.701
Hamilelikte bana miras kaldı migren. Önceden migrenim yoktu hamilelikte çıktı doğumdan sonra da yoklar zalimmmmmm migren. Geçmiyor yani ama ben 3 yıldır düzenli egzersiz yapıyorum ve temiz besleniyorum o yüzden azaldı eskiye nazaranÇok şükür canım. Bende alayım o banttan. Doğumdan sonra migren geçiyor, hafifliyor diye bir söylenti var ama ne kadar doğru bilmiyorum.
A Afratafrac merhaba ben adet olmadım henüz bimkaç gün daha bekleyip bildiricem sizeGüzel kızlar neler yapıyorsunuz? Regl olan var mı? Hamilelik testi yapıcak olan ya da kan verecek olan?
@Renklibiri00 @cans16 @tekgeldiktekgidicez @gunaygul @zuzu3838 @sev9 @ozuge @TurnaBulut @RhieraN @Pkolu_anneadayi @anne adayim @BERNA TURCAN @simomays @gunesligun2727 @melikebyhn12 R Rabiskooo @UstaOzlemgenc-anne IADK @ozgeeeee1 @pempbepsikolog @Medala @raziyesmsk @Kevssooo @Seker kiz candy1 @aynurland @hamileyimmmm @Nurrkaya @gulseliinn @nesomu monimoni
Ayy geriden okuyorum mesajları bende miğren için nane yağını kullanıyorum bana da iyi geliyorCanım bir migreni olan bir tanıdık nane yağını alnına ve özellkle şakaklarına sürüp sonra masaj yapıyodu. Dediğine göre nane yağı iyi geliyormuş
Bunu da hiç duymamıştım canım. İnşallah bu hamileliğinde migren seni terk ederHamilelikte bana miras kaldı migren. Önceden migrenim yoktu hamilelikte çıktı doğumdan sonra da yoklar zalimmmmmm migren. Geçmiyor yani ama ben 3 yıldır düzenli egzersiz yapıyorum ve temiz besleniyorum o yüzden azaldı eskiye nazaran
Bu yorumunu hiç görmemiş olayım. Ben bu ay çalışmayan yumurtalığımdan yumurtladıysam umut hep vardır. Sadece hayırlı vakit ne ise onu bekliyoruzCanım beni biliyorsun zaten ben umutsuz vakayım
Yaaaa bu ne guzel haber boyleKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
Etiketleyemediğimiz kızlar kusura bakmayın elimden geldiğince fazla etiket yapmaya çalıştımBir aile gibi olduk, sizlere paylaşmadan olmazdı. Şimdide benden dualarınızı esirgemeyin, sağlıkla büyüsün bebişim
Eşime de süpriz yapıcam bugün
@melisaa93 @NiquTikabasa @sundy94 @tweeetyyy @cnlrm @edahandro @Conqueror123 IADK @ozgeeeee1 @aynurland @hamileyimmmm monimoni @destinesiaa @Gul220 @maaaavi @Perlitik @Sunshine1 @beyons @bitkin96 melegim can @imagination forever fnd_50 @bebekheyecani @Psikolog2426 @Belisimm S simurgggg @savascii @Kristialia @Papatyamaviss @golden-snitch
İnşallah canımBunu da hiç duymamıştım canım. İnşallah bu hamileliğinde migren seni terk eder
Çok sağol birtanem. Darısı isteyen herkesin başına en kısa zamanda inşallahYaaaa bu ne guzel haber boylevalla bugun beni en mutlu eden haber olabilir. Cok sevindim canımmm.. bu surecte herkesle ilgilendin destek oldun. Rabbim de boyle guzelce nasip etti sana tabiki.. cok cok mutlu oldum. Hayirli ugurlu olsun. Saglikla almak nasip olsun kucagina. Testin de super cikmis pembe pembe harika gorunuyor masallah
Canim sen neler yapiyorsun? Nasil durumlar bebis saglikla buyuyordur insallahA Afratafrac cnm bn her yazılanı okuyamadım, kaçırmış olabılırım ama merak ettım seni
Bugun döllenmenin kaçıncı gunü
Koyulaşmayı bnım gbi gün aşırımı takip edecksın
Ne yapmayı düşünüyorsun
Nasıl ilerleyecksın
Bebeğim bugün döllenmenin daha 9. günü.2 ve 3 Ağustos pik gördüm. 3 Ağustos gece çatladı.A Afratafrac cnm bn her yazılanı okuyamadım, kaçırmış olabılırım ama merak ettım seni
Bugun döllenmenin kaçıncı gunü
Koyulaşmayı bnım gbi gün aşırımı takip edecksın
Ne yapmayı düşünüyorsun
Nasıl ilerleyecksın
Canım bata 7 gün kaldı bugün itibari ileEvetttt güzel kızlar, gündemimize dönelim. sizin Bat tarihleriniz de yaklaştı bebekler. Ne alemdesiniz bakalımİçinizde zaten yazanlar var biliyorum ama yine de ekledim sırayı bozmamak için
@Minnos28 D dyvs @maaaavi @Eternal_8 @uzumrv @Nurse9535
Ayyy amin inşallah kuzumBebeğim çatladığı gün buraya gelip bence ben hamileyim yazmıştımhissettirdi Allahım şükürler olsun. Belki sana da hissettiriyordur
Ben hala anneler grubuna gitmedim
Canım sana göre çalışmayan yumurtalığından yumurtlamana etki eden bal çörek otu mu oldu ? Ben şu yaşıma kadar adet ağrısı da dahil hiç bir zaman sağ yumurtalığımda ağrı sızı hareketlilik tarzı vs şeyler yaşamadım. Acaba benim de çalışmıyor olabilir mi nasıl anladın senBu yorumunu hiç görmemiş olayım. Ben bu ay çalışmayan yumurtalığımdan yumurtladıysam umut hep vardır. Sadece hayırlı vakit ne ise onu bekliyoruz
İnşallah hislerimiz bizi yanıltmaz kuzum benim bugün bu seferde solda hoplatacak agrım oldu onunda çatladıgını düşünüyorum balımOyun değil bu değil inan yemin ederim aynı hissiyat bende de var hatta ben oğluma da ağustos atında hamile kalmıştım ağustosta yani son adetimi olmuştum uzun süredir içimde su var acaba bu da mı bu ay gelecekanneler grubuna transfer olacağımızın hissiyatı bende de var yaaaaa topik başkanımızı yalnız göndermeyelim
Doktorum söylemişti. Bu yumurtalıktan yumurtlaman çok zor diye şeklini göstermişti polikistik halini. Ayrıca o yumurtalıktayken sıra ovulasyon tetsleri hep negatifti hiç pik göremiyırdum.Canım sana göre çalışmayan yumurtalığından yumurtlamana etki eden bal çörek otu mu oldu ? Ben şu yaşıma kadar adet ağrısı da dahil hiç bir zaman sağ yumurtalığımda ağrı sızı hareketlilik tarzı vs şeyler yaşamadım. Acaba benim de çalışmıyor olabilir mi nasıl anladın sen
İnsallah kusum ama sahte buCanım inşallah sahte değildir inşallah arkamızdan sende pozitif olarak gelirsin
Tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin inşallah kucağınıza almayı nasip etsinaaa bu arada çok önemli bir notu paylaşmak istiyorum. Ovulasyon testim vardı 1 tane yaptım ve 2. çizgi aşırı silik çıktı, yani hamişsen pik olayı herkeste olmuyor.