- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.621
Bebeğim bana da 25 Nisan diyorA Afratafrac her gün test yapacakmısın kuzum ? Ben regli günü yapayım diyorum eşimi eczaneye gönderdim artımed vermiş eczacıbirtane daha erken gebeliğim var onuda denerim olmadı birde doğum tarihi ne görünüyor senin canım bebim 22 nisan dr banu çiftçi diye uygulama indirdim baya detaylı şeyler var istersen bir bak nisan anneleri grubunada dahil oldum sen açacakmısın bir grup
BEnim de öyle. Bugün şiddetli baş ağrım oldu birtek. Arada kasığıma ağrı giriyoro çok hafif. Bir de akıntım falan yok 2 gündür kuruyum.Bendede var midemde bulanıyor ama kusma yok bi de halsizlik varama kasık kramplarım bugün yok denecek kadar az sanırım tutundu
günlük 1 küük fincan hakkın var diye biliyorum.Kızlar birşey dicem türk kahveside mi içemiyorlar gebeler noluurr içiyor deyin
Aynen,bende 2 defa kan verim ıolmadı. Sonra aynı anda hem kese hem kalp atışı.Aile hekimim de şimdi kadın doğuma da gitsen bişey yapmaz dedi. Aslında o öyle söyleyince hemen gitmekten vazgeçtim. Beslenmeme dikkat ederim zaten öyle zararlı alışkanlıklarım yok. Salı günü bir daha kan vermek istiyorum. Ondan sonra senin dediğin gibi direk kalp atışı için gidebilirim.
İnşallah birtanemCanım çok sevindim çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Artık darısı diğer arkadaşlara
İnşallah öyledir iki üç gün daha bekleyip yeniden yapacağım ya da doktoru bekleyeceğim bakalım canımÇıkmayabilir kuzum.
Bizim kafalar basmaz böyle şeylereBunlar nasıl kafalar ya böyle.
günde bir fincanı aşmamak gerekiyormuş tabi sen kendi doktoruna sormalısın belki senin değerlerine göre hiç içmemen de gerekebilirKızlar birşey dicem türk kahveside mi içemiyorlar gebeler noluurr içiyor deyin
AmiiiiinCanım çok sevindim çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Artık darısı diğer arkadaşlara
Evet canım biraz daha bekleyeceğim çok teşekkür ederimDaha erken canım 14. Gün test yap
Aynen. Bence de bu şekilde iyi olur gibi. İnşallah sağlıkla devam eder süreçAynen,bende 2 defa kan verim ıolmadı. Sonra aynı anda hem kese hem kalp atışı.
Canım inşallah sahte değildir inşallah arkamızdan sende pozitif olarak gelirsinKızlar ilk dkda cıktı ama bu sahte artımed sanırım cok can yaktı pek inanmadım
Canım daha bat'ına var. Biraz daha bekle karalar bağlama. İnşallah sende en kısa zamanda pozitifi göreceksinCanım biraz yürüdüm bugün dışarda adet ağrım gibi kasıklarım ağrımaya başladı bide labaquik test 3 saat sonra dün akşamki gibi çizgi çıkardı acaba var mı ki , yoksa adete yakınım diye mi ağrıyor karnım , hemen silik çıkmadı sabah yaptığım halde sonradan çıktı
Farklı duygular içerisindeyim. Belkide rızk bebektir. Allah bir kapıyı kapar birini açar kuzum.Rızkıyla gelir derler ya. Emin ol bebeğin gelirse eğer mucizesiyle gelecektir hem manevi ham maddi olarak
Ya ben görmemişim kaçırmışımKızlar bu arada siz sormadan ben anlatayım.
- İlişki takvimimiz: Pikten 2 gün önce, pikle birlikte aralıksız 4 gün değerlendirme.
- Dikkat Ettiğim Hususlar: İlişki hep ben altta o üstteyken oldu. İlişkiden sonra hemen kalkmadım yarım saat hepsinde de kalçamı yukarı tutup bekledim. Duşa 3 saat sonra girdim ve sıcak değildi buna dikkat ettim.
- Takviyeler: Inofolic (mavi kutu), çörek otu kürü, ve çakşır kökü suyu kullandım. Inofolic her gün içtim. Çakşır kökünü adetin ilk gününden 10. güne kadar her akşam 1 bardak tükettim. Çörek otu kürünü adetin ilk gününden 10. gününe kadar 1 gün arayla tükettim. Ayrıca eşim sabah akşam çakşır kökü suyu tüketti.
Yaaaa evetttt 9. Gün bugünSende mi 9.gündesin bendeeee
İnşallah kardeşim inşallah dualarımız kabul olur aminAmin canım amin inşallah. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin beraber takip edelim süreci
Girerken hesap mı açtın onun şifresini girmen gerekiyor kuzum onaylanınca mail adresinden aktifleşir aslındaDaha oraya gelemedim bile. Ah bi gelsemBak daha burdayım İlk gelen kayıt yerini doldurduktan sonra sürekli bu çıkıyor.
Hayali çizgi için bile erken canım sana, 2 ya da 3 gün sonra belki silik çıkarÖyledir değil miaslında erken olduğunu biliyorum ama en azından belki hayali çizgi çıkar diye düşündüm o bile Çıkmadı biraz daha bekliyim çok teşekkürler