- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.101
İnşallah canımm hepimiz sevinelimAh kuzum inşallah pespembe çizgiye de sevineceksinyarın sabah yine yap testini
Amin canım benim sende inşallah hemencecikBebeğim en kısa zamanda sen de al inşallah güzel haberi. Canı gönülden diliyorum
Senin gökyüzüne/uzaya ilgili bir Ankaralı olduğun tek bakışta anlaşılıyornerede izliceksiniz ben ankara da izlicem orda oturuyoruz
Kuzum 16.gün başlanıyormelegim can canım duphastona çatlama olduktan hemen sonra mı başlamak gerekiyor yoksa reglden sonra belli bir günde mi
Yaaa ne güzel sürpriz buBen sok bırakmıştım geçen ay bir kere oldu on gün geçince dedimki çikolata kisti vardı ya o yaptı heralde simdi netlik için hastaneye geldim aklımdaydıniz hep ama merak ettim sizi özledim de
Canım cevap vermek istediğin mesajların sağ altında "yorumla" butonuna basıp, mesaj yazarsan hem kime yazdığın belli olur, hem de cevap yazdığın kişiye bildirim gider ve cevabını kaçırmadan görebilirevet çok merak ediyorum çok meraklıyım astrolji ile de ilgileniyorum yay burcuyum gökyüzü yıldızlar gezegenler bana çok gizemli büyüleyici geliyor küçükken hep gökyüzü ile ilgiliydim yıldızlar gezegenler yay burcunun yönetici gezegeni jüpiter yükselen burcum aslan aslan burcunu yöneten güneş
Ben ovülasyom kullanmıyorum canım ateş ölçüyorum onunla anlıyorum yarın sabah çagırdı galiba igne vuracak ilk defa igne vuracak genelde hep kendi çatlıyor yapmıyorsun igne ama arkadan gelen yumurtanda var dedi ondan çagırdı ne dicek bilmiyorum. Daha önce klomen kullandım kist oldu 2 ay onunla ugraştık canımYoo değil. Sperm kalitesi düşmesin diye üst üste olamasın diye demiştir muhtemelen canım. Kasıkta ağrı ben de çatlama demek oluyor. Sen iğne oldun mu? Olacak mısın? İğneden önce mi çatlıyor acaba? Ovuslayon testin yok mu canım
Çatladıgı sabah başlatıyor canım doktorum 7 gün günde 1 defa veriyor bana ama kimisine günde 2 defa 10 gün veriyorlarmış galiba rahim kalınlıgına göre degişiyor sende mi klomen içiyorsun bu aymelegim can canım duphastona çatlama olduktan hemen sonra mı başlamak gerekiyor yoksa reglden sonra belli bir günde mi
Ben ovülasyom kullanmıyorum canım ateş ölçüyorum onunla anlıyorum yarın sabah çagırdı galiba igne vuracak ilk defa igne vuracak genelde hep kendi çatlıyor yapmıyorsun igne ama arkadan gelen yumurtanda var dedi ondan çagırdı ne dicek bilmiyorum. Daha önce kl
Canım bence yine sabahı değerlendirebilirsin veya doktordan geldikten hemen sonra(doktorun da yönlendirir zaten) Çünkü zaten iğne yapılacaksa da 36 saat sonra çatlayacak. Yani yarın öğlen 12de iğne yapsan pazar gecesi 12yi değerlendireceksin... Bence sabah 6 çok makul gibi..hem gece çatlayacak olan yumurtayı yakalarsın hem pazarı pazartesiye bağlayan geceye de süre geçmiş olur, kalite pazar gecesine normale dönerBen ovülasyom kullanmıyorum canım ateş ölçüyorum onunla anlıyorum yarın sabah çagırdı galiba igne vuracak ilk defa igne vuracak genelde hep kendi çatlıyor yapmıyorsun igne ama arkadan gelen yumurtanda var dedi ondan çagırdı ne dicek bilmiyorum. Daha önce klomen kullandım kist oldu 2 ay onunla ugraştık canım
Bana da dua eder misin ismim Dilan canım. TeşekkürlerAmiiin amin yürekten aminaz önce namaz kılıp tek tek adınızı saydım sana da Eda dedim İnşAllah kabul olur
Benim hem burcum hem yükselenim Başak hangi gezegen oluyor kievet çok merak ediyorum çok meraklıyım astrolji ile de ilgileniyorum yay burcuyum gökyüzü yıldızlar gezegenler bana çok gizemli büyüleyici geliyor küçükken hep gökyüzü ile ilgiliydim yıldızlar gezegenler yay burcunun yönetici gezegeni jüpiter yükselen burcum aslan aslan burcunu yöneten güneş
Tamam bebeğim çatlama olmasa bile başlayacağım yaniKuzum 16.gün başlanıyor
Geçen ay içtim canım ama doktorum duphaston vermemişti bu ay kendim kullanıcamÇatladıgı sabah başlatıyor canım doktorum 7 gün günde 1 defa veriyor bana ama kimisine günde 2 defa 10 gün veriyorlarmış galiba rahim kalınlıgına göre degişiyor sende mi klomen içiyorsun bu ay
Tabiki ederimBana da dua eder misin ismim Dilan canım. Teşekkürler
Ben de Venüs ten geliyorum memnun oldumevet çok merak ediyorum çok meraklıyım astrolji ile de ilgileniyorum yay burcuyum gökyüzü yıldızlar gezegenler bana çok gizemli büyüleyici geliyor küçükken hep gökyüzü ile ilgiliydim yıldızlar gezegenler yay burcunun yönetici gezegeni jüpiter yükselen burcum aslan aslan burcunu yöneten güneş
Teşekkür ederim canım çok sagol. Ben pazar sabahı çatlat diye düşünüyorum ama yani igneden 24 saat sonra igne süreyi uzatırsa bilemem ama. Tahminim yarın 11 de vuracak igneyiCanım bence yine sabahı değerlendirebilirsin veya doktordan geldikten hemen sonra(doktorun da yönlendirir zaten) Çünkü zaten iğne yapılacaksa da 36 saat sonra çatlayacak. Yani yarın öğlen 12de iğne yapsan pazar gecesi 12yi değerlendireceksin... Bence sabah 6 çok makul gibi..hem gece çatlayacak olan yumurtayı yakalarsın hem pazarı pazartesiye bağlayan geceye de süre geçmiş olur, kalite pazar gecesine normale döneriçine hangisi sinerse artık