- 25 Eylül 2022
- 9.251
- 13.381
- 36
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.121
Kullan canım kist olmasın hemde tutunmasına yardımcı oluyor bebegin bu ay senin ayın olacak inşalllah agustos ayının önemi olan çok galiba allah hepinizin gönlüne göre nasip etsin inşallah saglıklaGeçen ay içtim canım ama doktorum duphaston vermemişti bu ay kendim kullanıcam
Reçetesiz mi veriyorlar onu da canım?Geçen ay içtim canım ama doktorum duphaston vermemişti bu ay kendim kullanıcam
Ben güneş Yengeç yükselen kova ay burcum Terazi. . Gezegen olarak Venüs aslan ama ev olarak Venüs yengeçte 6.evimdeBen de Venüs ten geliyorum memnun oldum
Sanırım ben de kullanacağımKullan canım kist olmasın hemde tutunmasına yardımcı oluyor bebegin bu ay senin ayın olacak inşalllah agustos ayının önemi olan çok galiba allah hepinizin gönlüne göre nasip etsin inşallah saglıkla
İnşAllah bebeğim normalde boşvermiştim ama bugün bir heveslendimKullan canım kist olmasın hemde tutunmasına yardımcı oluyor bebegin bu ay senin ayın olacak inşalllah agustos ayının önemi olan çok galiba allah hepinizin gönlüne göre nasip etsin inşallah saglıkla
Bilmiyorumki vermiyorsa da aile hekimine yazdırırımReçetesiz mi veriyorlar onu da canım?
Canım bende de pcos var denemeler ve tadavilerle 1. yılımdayım. Üstelik her ay yumurtlayamıyorum. Bende bu ay ilk kez inofolic kullandım mavi kutu. Sorunlu olan yumurtalığımdan yumurtlama yaşadım. Baya etkili. yan etkisi hiç olmadı bende.Kızlar merhaba bende pcos var 1 yıldır gebelik olusmadı doktoeum folik asit olarak folbiol vermisti ama inofolic combi isimli folik asiti cok duydum onu kullanıp gebe kalanda cok olmus burada gebe kalan varmı ve inofolic combi hakkında bilgi verir misiniz yan etkisi vs oluyor mu
Bu kadar şeyi nasıl aklınızda tutuyorsunuz okurken başını unuttumBen güneş Yengeç yükselen kova ay burcum Terazi. . Gezegen olarak Venüs aslan ama ev olarak Venüs yengeçte 6.evimde
Siz ne diyor ben anlamıyorBen güneş Yengeç yükselen kova ay burcum Terazi. . Gezegen olarak Venüs aslan ama ev olarak Venüs yengeçte 6.evimde
ay burcum terazi venüs şu an aslan burcunda retro yapıyorBen güneş Yengeç yükselen kova ay burcum Terazi. . Gezegen olarak Venüs aslan ama ev olarak Venüs yengeçte 6.evimde
Kız benim de Venüs 6.evimdeBen güneş Yengeç yükselen kova ay burcum Terazi. . Gezegen olarak Venüs aslan ama ev olarak Venüs yengeçte 6.evimde
Ben gidip eczaneden alıp içtim. Veriyolar reçetesiz ama pahalı. Doktor yazınca ucuzluyor mu bilmiyorum onu.Bilmiyorumki vermiyorsa da aile hekimine yazdırırım
Benimde astrolojiye ilgim çok ve ben de MS. Astro var uygulama onu kullanıyorun ve mine ölmez ablamı takip ediyorum ben küçüklüğümden beri hep ilgimi çekerdi öyle böyle öğrendim falan ama harita okuyamıyorum halaBu kadar şeyi nasıl aklınızda tutuyorsunuz okurken başını unuttum
İnşAllahKız benim de Venüs 6.evimdeYükselen kovalar hem sempatik hem karizmatik oluyor. Bizim de olur inşallah
Ben gidip eczaneden alıp içtim. Veriyolar reçetesiz ama pahalı. Doktor yazınca ucuzluyor mu bilmiyorum onu.
170tl gibi fiyat ödedim en son benmelegim can doktor yazınca fiyat değişiyor mu canım sen biliyor musun
Kullan canım en azından adetide düzene koyuyor benek olursa tutunuyor olmazsa zamanında adet oluyorsun en azından döngüyü düzenliyorSanırım ben de kullanacağım