- 26 Aralık 2015
- 11.600
- 18.653
- 34
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #21.841
Aynen ben şimdi biraz Nisan ayı anne grubunu gezdim dolaştım okudum çok mis ortam beeee biz de transfer olalım inşallah perşembeyi cumaya bağlayan gecede çok amin AllahımmmmmmmmAynı andadua etmişiz çok etkilendim aynı anda kabul olur inşallah duamız belli duyan belli bitanem. Benimkileri erken doguyor nisanın sonuna gelir sıpa ama olsun iki geubuda takip ederiz nolcak ki ikiz olursa ikizlere tek tek grup hakkı tanırız
Cuma günündeyiz ama yinede sen bilirsin tabi AMİNAynen ben şimdi biraz Nisan ayı anne grubunu gezdim dolaştım okudum çok mis ortam beeee biz de transfer olalım inşallah perşembeyi cumaya bağlayan gecede çok amin Allahımmmmmmmm
Aminnnn aminnnnnn hayırlısı ile saglıkla gelsin tüm bebişlerimiz inşallah alalhım duysun sesiniAynen ben şimdi biraz Nisan ayı anne grubunu gezdim dolaştım okudum çok mis ortam beeee biz de transfer olalım inşallah perşembeyi cumaya bağlayan gecede çok amin Allahımmmmmmmm
Bizim işimiz vardıda biraz uyumadıkAy 2 gecedir gece uyuyamıyorum. Akşam da öyle bir uykum vardı ki bir uyumuşum 4 saat. Şimdi de uyuyamıyorum yine, geldim biraz buralara bakim dedim. Gerçi uyumuşsunuzdur kesin hepiniz
Topik başlığını uykusuzlar kulübü olarak değiştircem.Ben uyumadım burdayım
Allahım her şeyin en hayırlısını en hayırlı vakitte versin inşallah. Takmamak biraz olsun iyi gelmiştir. Tatile de git güzelce kafanı dinle iyice dağıt. Hatta uzaklaş bu çocuk düşüncesinden. Asıl o zaman farkında olmadan hamile kalabilirsin belki de. Alnımızda yazılı zaten hepsi, ne ne zaman olacaksa vaktini bekliyor sadeceBiz gün aşırı degerlendirdik ama sıfır belirti var bende, umutlu degilim bu aydan da, hatta tatil planı yaptık uzun yol gideceğiz, hamilelik üzerine hiç dusunmedim çok rahat hareket ettim temizlik yaptim deniz havuz hiç sakinmadim (hani hiç umursamadım oldu diyenleri göz önünde bulundurdum) ama bence bu teoride tutmadıSenden umutluyum ben bu ay inşallah pozitifi göreceksin gibi geliyor ama her şeyden önce hayırlısı olsun tabi A Afratafrac
Yazamasam da sizleri takipteyim, bi de bu isteyip de olmama durumu yorucu gerçekten, mesela benim hemen modum düştü forumda sadece izleyici konumda takip ediyorum, aylardır devam edenleri tebrik ediyorum, bence hepinizin çok güzel hayırlı evlatları olacak
Ay bilmiyorum o da mı bir belirti acebaBizim işimiz vardıda biraz uyumadıksenin bu uyku sorunu bebişten olmasın
Kuzum 7. Gün yerleşme tamamlandıysa belirtiler kendini göstermeye başlayabilir olma ihtimali var yaniBu arada bu ara çok yoruldum ve belki de bir gece önce de uyku sorunum olduğu için mi bilmiyorum bugün akşam üstü hep midem bulandı hafif hafif başım döndü. Ama çok okudum, bu günlerde bu belirtilerin olmaması gerekiyor diye biliyorum.
Ateş ölçüyormusun ve ne zaman başlıcaksıj test yapmayaAy bilmiyorum o da mı bir belirti acebaAk popito kara popito Pazara belli olur nasipse bugün resmi olarak 8.dpo
Normalde ateş ölçmüyordum ama son 5 günü ölçtüm şu şekilde çıktı. Testi de Pazar tam 10. gün oluyor o gün yaparım diye düşünüyorum ilk.Ateş ölçüyormusun ve ne zaman başlıcaksıj test yapmaya
Hayırlısı canım ben de negatif büyük ihtimal regl ağrılarım cogaldıKızlar tertemiz negatif bir test. Zaten hiç belirtim yoktu o yüzden şaşırmadım.inşallah batı gelmemiş olanlardan müjdeli haberler gelir
Eki Görüntüle 3285123
İnşallah en kısa zamanda alırsın sen de güzel haberi kuzum. Hiç sık a canını, belkim senin bebiş de Eylül ayında sürpriz yapıverir sanaKızlar tertemiz negatif bir test. Zaten hiç belirtim yoktu o yüzden şaşırmadım.inşallah batı gelmemiş olanlardan müjdeli haberler gelir
Eki Görüntüle 3285123
GünaydııınNormalde ateş ölçmüyordum ama son 5 günü ölçtüm şu şekilde çıktı. Testi de Pazar tam 10. gün oluyor o gün yaparım diye düşünüyorum ilk.
Eki Görüntüle 3285119
Bende mervenurun kafasındayım meloşummmm
Sağol canım bende öyle biliyorum yine de sizlere sorayım dedim. Ben de kan vermeye gidiyorum şimdiBunların hepsi normal diye okudum hep buradaki kızlardan. adetten 1-2-3 gün önce falan yaşadı yerleşme kanamasını yaşayanlar. Ama bilen birileri cevaplar sanırım yine
Devam ediyor mu canım kanaman. Yerleşme kanaması da birkaç gün sürebiliyormuş yinede doktora gidip tutunmasını destekleyici ilaç alabilirsinSağol canım bende öyle biliyorum yine de sizlere sorayım dedim. Ben de kan vermeye gidiyorum şimdi