- 25 Eylül 2022
- 9.255
- 13.383
- 36
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #21.641
Bende çatlamış olur diye düşünüyorum canım zaten bugün gece 2 gibi olacal ilişki eşim geç geliyor tutarsa her şekilde yakalarız. Ateşle çatladıgını anlarım zaten o zaman ilişkiye devam ederim inşallah kalitelidir tutar dualarınızı eksik etmeyinBence o güne kadar sağdaki çatlamış olur. Zaten catlarsa güzel bir boyutta catlamis olacak. İnşallah tutar ya
Tutacak inşallah canım benim.Bende çatlamış olur diye düşünüyorum canım zaten bugün gece 2 gibi olacal ilişki eşim geç geliyor tutarsa her şekilde yakalarız. Ateşle çatladıgını anlarım zaten o zaman ilişkiye devam ederim inşallah kalitelidir tutar dualarınızı eksik etmeyin
Bu ateşle yumurta ve gebelik takip nasıl oluyor ?Bende çatlamış olur diye düşünüyorum canım zaten bugün gece 2 gibi olacal ilişki eşim geç geliyor tutarsa her şekilde yakalarız. Ateşle çatladıgını anlarım zaten o zaman ilişkiye devam ederim inşallah kalitelidir tutar dualarınızı eksik etmeyin
Bebeğim 1 Ağustos'u baz alırsak 2 Ağustos 1. gün dememiz gerekiyor. Aslında bugün 9. günün. Sen bence yarın sabah testini tekrarlaCanım erken çatlama oldu bu ayda 31 temmuz-1 Ağustos arası çatladı , o yüzden üstüne 14 gün sayıyorum , bugün test yapmadım dünkü testi ekleyeyim , hep gölge var çok çok hafif, sabahta akşamda
Haftaya Cuma test yapabilirsin canım.Kızlar son adet tarıhım 15 temmuz yumurtlmayı pazar günü gordum nezmn test ypsam
Yarın ver canım. Haftasonu girecek. MaşallahYaptım canım, hemen hemen dünkü gibi çıktı.
Soldaki bugün sağdaki dündü.
Sizce ne zaman kan versem daha iyi olur?
Tablodan baktım da regline var daha hemen umutsuzluğa kapılma hep de aklın acaba hamilemiyim diye orda olmasın rahat bırak kendini biraz oyalanacağın aktiviteler bul kendineBenim bugün de negatif. Regl bekliyorum artık. Dün o kadar şiddetli belim ağrıdı ki size anlatamam benim regl döneminde hiçbir zaman belim ağrımaz ne oturabildim ne kalkabildim hiçbir şey yapamadım sol kasık ağrım da devam ediyordu çok umutlanmıştım bu ay çok pozitiftim elimden gelen her şeyi yaptım ama olmayınca olmuyor.
Adet günü ölçmeye başlıyorsun canım genelde düşük seyreder yumurta çatladıgı sabah ateşin her zamankinden 3 4 derece yüksek çıkar böylece anlamış olursun çatladıgı günüBu ateşle yumurta ve gebelik takip nasıl oluyor ?
Kuzum bugün döngümün 12. Günü ve 19mm yumoşum olmuşAminTabi canım birde tak diye hamile kalmayınca hiç farketmiyor
Ay baya ikizler bebesi gelecek gibiKuzum bugün döngümün 12. Günü ve 19mm yumoşum olmuşhamileymişim gibi seviniyorum valla
Bende bu ay geçti o zaman takip konusu. Artık inşallah gerek kalmaz o ayrıAdet günü ölçmeye başlıyorsun canım genelde düşük seyreder yumurta çatladıgı sabah ateşin her zamankinden 3 4 derece yüksek çıkar böylece anlamış olursun çatladıgı günü
İlk defamı bu ölçüde oluyor iğneylemi oldu yoksa nasıl anlat?Kuzum bugün döngümün 12. Günü ve 19mm yumoşum olmuşhamileymişim gibi seviniyorum valla
Acaba bugun yapsam cıkmz dmiHaftaya Cuma test yapabilirsin canım.
ben de dedim burda yogun yazışma var heralde konu dagılmasın diye oraya yazdınKız ben ocak ayı gebelik olanlayanlara etiket yapmışım siz nasış girmişim oraya yeni farkettim
Kız sana gel bi sımsıkı sarılamAy baya ikizler bebesi gelecek gibi
umursamadıgında hamile kalıyorsun sen bence bi test yap daha beklemeNormalde bende tutamazdim canım da insanda demekki heves umut klamayinca umursamıyor
Kız daha 4 gün olmuş nasıl çıksınAcaba bugun yapsam cıkmz dmi