- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.597
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #21.681
Al canım testin pozitifKılavuzdaki açıklamaya göre şimdi ben bu silik çizgiyi dikkate alıyım mı almıyım mı bir daha ne zaman test yapıyım bu belirsizlik beni öldürür nerden bulaştım keşke almasaydım
devlet hastanesindemi kan verdiniz ?Kızlar selam bat’a 4 gün var ama ben bekleyemedim kan testi verdim sonucu bekliyorum ama sizce erken mi oldudayamadım valla idrar testiyle silik çizgilerle uğraşacağıma kesin sonuç olur diye düşündüm sizce yeterli bir süre mi bu
Biz mfk yı aldık 1 hafta sonra ben zaten gebe olduğumu öğrendimKizlar bu ay Mfk kullanmaya karar verdik esim icin yaninda ek olarak bal karisimlari falan mfk kullananiniz oldumu bir degisim oldumu tavsiye edermisiniz
Ya evet daha 8 gün var benim regl olmama. Dün kahverengi azıcık bi lekelenme gördüm bugün dayanamadım gittm aldım hemen. Testte ilişkiden 7 ila 10 gün sonra yapılabilir diyor görselini ekleyeyim. Belki de yanlış sonuçtur ben hiç emin olamadım. Reglme daha 8 gün var kaset testte çıkar mı daEternal_8 Bu arada tabloya göre senin bat’ın da ileride bize göre nasıl çıktı testinde ya bu hangi marka erken gebelik testi böyle
Benim de ilişkiden 7 gün geçti sabah bi uyanışla test yaptım tabii daha çok erken çıkmadı yine niye yaptım dedim ama bu sonduKız daha 4 gün olmuş nasıl çıksın6-7 günden önce hamile bile sayılmıyoruz neredeyse. Yumurta tüplerden rahme doğru ilerliyor. Sonra daha rahme gelecek ve orada yavaş yavaş yerleşmeye başlayacak sonra da beta hormonu salacak.
Amin kuzum inşallah gelsin bebişler sizlerinde duası ileYaaa eğer ilk defaysa o zaman şansın çok canımtakviyelerle birlikte bebiş gelsin İn şa Allah
bende dün 13 bugun 14. günğüm 2 gündğr negatif bugunde adet olacagkmısım hissi var . bende tüp bebek düşünüorum. hangi şehirdesinizNegatif kizlar tüp bebekte görüşürüz
Valla bilemedim aynı markayı bir daha test et bulabilirsen.Ya evet daha 8 gün var benim regl olmama. Dün kahverengi azıcık bi lekelenme gördüm bugün dayanamadım gittm aldım hemen. Testte ilişkiden 7 ila 10 gün sonra yapılabilir diyor görselini ekleyeyim. Belki de yanlış sonuçtur ben hiç emin olamadım. Reglme daha 8 gün var kaset testte çıkar mı da
İlişkinin üstünden 13 gün geçti demişsin ve 8 gün mü var adetine yanlışın var o zaman canımYa evet daha 8 gün var benim regl olmama. Dün kahverengi azıcık bi lekelenme gördüm bugün dayanamadım gittm aldım hemen. Testte ilişkiden 7 ila 10 gün sonra yapılabilir diyor görselini ekleyeyim. Belki de yanlış sonuçtur ben hiç emin olamadım. Reglme daha 8 gün var kaset testte çıkar mı da
Yok beybi uygulamada doğurganlık orta seviye gösterdiği gün ilişkiye girmiştik bu ay misafir gelme gitme kalmalı işler vs olunca sadece o gün bir araya gelebilmiştik o günü not almıştım o yüzden net biliyorum bugün ilişkiden sonraki 13. Günüm. Uygulamada da reglme 8 gün var gösteriyor. Günler doğru yani ama nerde yanlışım olabilirİlişkinin üstünden 13 gün geçti demişsin ve 8 gün mü var adetine yanlışın var o zaman canım
O zaman tesadüf birkaç gün erken yumurtlamış olabilirsin anormal değil tabii kiYok beybi uygulamada doğurganlık orta seviye gösterdiği gün ilişkiye girmiştik bu ay misafir gelme gitme kalmalı işler vs olunca sadece o gün bir araya gelebilmiştik o günü not almıştım o yüzden net biliyorum bugün ilişkiden sonraki 13. Günüm. Uygulamada da reglme 8 gün var gösteriyor. Günler doğru yani ama nerde yanlışım olabilirbu ay ilk kez böyle bir şeye adım attık o yüzden aslında benim bu konuda çok bir bilgim de yok sizleri okuyup bir de araştırıp yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum ama günler dediğim gibi. Anormal bir durum mu
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin herhangi bir sorun varmıydı ve ne kadardır istiyordınuzBirde eşinize pozitif olduğunu nasıl söylediniz sürpriz yapmayı düşünüyorum da benkendide bekliyor ama olsun bu kadar belirtiye hamile olmazsan yuhh derim diyor
Benim halen ilk denemede ve tesadüfi şekilde hamile kalabilecek kadar şanslı bir insan olmadığımı bildiğim için inancım yok pekO zaman tesadüf birkaç gün erken yumurtlamış olabilirsin anormal değil tabii ki
Yarın bi daha yap hatta arada kaldıysan akşam yap ben de merak ettim çünkü
Canım daha bat a 5 gün var benim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama sağ kasığımda bıçak saplanması var normalde reglimde ağrılı geçer benim olmadan öncede kramp girer ama bu öyle bi ağrı değil ben oradan şüpheleniyorum kaset test yapsam mı dedim.. biz uygulamaya göre yumurtlama günümde karar verdik pik günüydü yani hamileysem çok şaşıeıcam bende çünkü hemen tutmuş olacakCanım öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin herhangi bir sorun varmıydı ve ne kadardır istiyordınuz
İlişki sakıncalı mı bilgim yok araştırsanız daha iyi bu konuyu inşallah güzel haberler alırsınızİnşallah öyledirAma dediğim gibi normal kanama değil peçeteye geliyor sildiğimde.. çok yeniyim bu süreçte o yüzden detaylı soruyorum çok teşekkür ederim desteğiniz için eğer yerleşme ise bugün ilişkiye girmem sakıncalı mı olur
Teşekkür ederim bir süre ara vereceğim gebelik var mı yok mu netleşene kadarİlişki sakıncalı mı bilgim yok araştırsanız daha iyi bu konuyu inşallah güzel haberler alırsınız