- 13 Ekim 2022
- 4.474
- 6.077
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #21.621
benimde olursa ilk olacagı için kız erkek farketmiyor sağlıklı olsun yeterli bizeAmin canımaslında burda Haziran ayına kızlar dedi kız olucak ama rüyamdada görüyorum doktorum diyorki oğlun olucak amaaan yeterki gelsinler
Kız gelir diye düşünüyorum her ay hayal kırıklığı umudumda yok ondan sanırımTest yapsana kızVahiy bekliyorsun
Aynen teldekiler hareketsizTelefondakiler hareket etmiyor benim ya
bol ilişki olsunda takipte etme canım gelecek inanıyorum beraber cıkacaaz burdanBugün 7. Günüm dün bitti reglimAma takip yapmıyorum bu ayı gözden çıkardım stressiz yaşamak istiyorum
Geciktiyse test yapmalısın benceKız gelir diye düşünüyorum her ay hayal kırıklığı umudumda yok ondan sanırım
İnşAllah canımbol ilişki olsunda takipte etme canım gelecek inanıyorum beraber cıkacaaz burdan
gecikmiş ama test yap en azından yoksa da kafanda rahat eder şu sabırdan bende yokKız gelir diye düşünüyorum her ay hayal kırıklığı umudumda yok ondan sanırım
çok boşluk olmasında canında istesin tabiİnşAllah canımİlişki de artık ne zaman canımız isterse sık olsun diye çabalamıycam yoruluyorum ben ya gına geliyor libidom düşük benim
Kan testi verdim yarım saat önce bekliyoruumGünaydın kızlar kasiklarimin ağrısıyla uyandım galiba regl olacak gibiyim
Katılıyorum canım. Çok yıpratıcı bir süreç oluyor bence.Canlar şimdi eğer yeniden nasip olduysa bu sefer yakın çevreme aileme de geç söylemeyi düşünüyorum. yaşadıklarından ötürü. En az 11-12 hafta düşünüyorum biraz daha riski kalkınca.sizlerib düşünceleri nedir bu konuda merak ediyorum.
Kendin test uygulamışmıydınKan testi verdim yarım saat önce bekliyoruum
19 olan çok güzel kuzum. Bana o boyutlarda iğne yapıyordu doktor değerlendirin mutlakaNeyse kızlar buraya yazım tekrardan doktor kontrolüm vardı güzel haberllerle geldim sagda 19 sokda 13mm iki yumurtam var. Cumartesi tekrar çagırdı galiba çatlamamış olursa igne verecek
Günde bir klomen kullandım canım kendisi çatladıgı için igne vermeme gerek diyordu genelde. Bugün ilişki olsun cumartesi sabah gel başka ilişki yok cumartesiye kadar dedi büyük ihtimal igne verecek19 olan çok güzel kuzum. Bana o boyutlarda iğne yapıyordu doktor değerlendirin mutlaka
ben bir farkettimde ses etmedim herhalde ordaki grubada yazıyor arada dedim :)Kız ben ocak ayı gebelik olanlayanlara etiket yapmışım siz nasış girmişim oraya yeni farkettim
Aminbenimde olursa ilk olacagı için kız erkek farketmiyor sağlıklı olsun yeterli bize
Bence o güne kadar sağdaki çatlamış olur. Zaten catlarsa güzel bir boyutta catlamis olacak. İnşallah tutar yaGünde bir klomen kullandım canım kendisi çatladıgı için igne vermeme gerek diyordu genelde. Bugün ilişki olsun cumartesi sabah gel başka ilişki yok cumartesiye kadar dedi büyük ihtimal igne verecek
Ben de geçen gün bir derdim varda bi konuya bu başlığa yazar gibi yazmışım. Hemen fark ettim AllahtanKız ben ocak ayı gebelik olanlayanlara etiket yapmışım siz nasış girmişim oraya yeni farkettim
Normalde bende tutamazdim canım da insanda demekki heves umut klamayinca umursamıyorgecikmiş ama test yap en azından yoksa da kafanda rahat eder şu sabırdan bende yok