- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #21.581
AYNEN oyle yani birde kaybettıkten sonra. konusmak ıcın can atmaları yok mu. ben tamamen ıcıme kapanıyorum bır yyengec olarak. destegı de kostegı de ıstemyorum bir sure. kendı kendıme kalmam bana hepsından daha ıyı gelir. bır de arıyorlar esımı . yıne benımmle konusmak ıstıyotlar. bok var konus tovbe tovbe. kımsenın kaybı olmamıs onlardan aılesınden. ondan bu tavırları ona yoruyorum ben. herkes kolay atlatamıyor.Ben de senin gibi düşünüyorum canım, ben sadece yakın çevreme söylemiştim. söylediğin zaman yayılıyor senin söylemediğin kişilere kadar gidiyor hoşlanmıyorum ben de bu tarz şeylerden. Sadece kendi anneme söylerim kalp atışını duyunca diye düşündüm çünkü bazı şeylerin iyi gitmediğini ilk öğrendiğimde hastaneden çıkar cikmaz anneme gidip ağlamıştım. Düşük yaptıktan sonra da insanlara açıklama yapmak zor gelmişti zaten psikolojim bozuk ama sağolsun annem haberi olanlara bilgiyi verip benimle de bu konuda konusmamalarini söylemişti, korktuğum gibi herkese laf anlatmak zorunda kalmamıştım. Şimdi de sadece anneme söylerim belki dedim, eşim de bu konuda saygı duydu
ay ben yanlış anlamışımTestleri kendi kategorilerinde kıyaslıyorum canım
Birşey göremedim ben canım adetini bekle istersen ondan sonra tekrarlarsın yada elinde test çoksa hergun bir tane yapabilirsin takip edersinCanım erken çatlama oldu bu ayda 31 temmuz-1 Ağustos arası çatladı , o yüzden üstüne 14 gün sayıyorum , bugün test yapmadım dünkü testi ekleyeyim , hep gölge var çok çok hafif, sabahta akşamda
ver canım kanla kesinleştirip haftaya da doktora görünürsün sürekli kanda verme elinde test varsa onlarla takip etO zaman yarın vereyim bugün çıkamam
Tamam canım öyle yapayım. Kız dua etmez miyim valla çok dua ediyorum ve çok inanıyorum kabul olacağına,en kısa zamanda pozitif göreceksinizver canım kanla kesinleştirip haftaya da doktora görünürsün sürekli kanda verme elinde test varsa onlarla takip etbizede dua et
Adet gününde ver o zaman betanda daha artmış olur hem epey koyu zaten maşallahYarın olmam gerekiyordu.
Hepsini bir anda almak zor birkaç ayda tamamlarsınız maddi açıdan daha kolay olurAynen öyle ederim.Hele annem dün bize diyorki doğuma giderken her şey alınıcak bizim kavgalar irelde
Tamam canım, bende öyle düşünmüştüm.Adet gününde ver o zaman betanda daha artmış olur hem epey koyu zaten maşallah
Yemin ettir kimseye söylemeyeceklerinebenim annemle kocam da bir araya gelince cok güzelde dedikodu yapıyorlar şaşırıp kalıyorum ikiside dilini tutmaz huyları cok benziyorkeşke ikisinede söyleyemesem ama cin gibiler hemende anlarlar ne saklasam cıkarıyorlar
Bunu annem anlasa eşime diyor ben ilk torunda öyle etmişdim..ama gerçekten öyle olmuştu o zaman bu kadar hazırlıklar yapılmıyordu amaHepsini bir anda almak zor birkaç ayda tamamlarsınız maddi açıdan daha kolay olur
İntertte okumuştum 1 hafta sonra yaparsan sonuç alabilirsin ama tecrübeli arkadaşlar varsa onlar daha iyi yardımcı olabilirlerKızlar son adet tarıhım 15 temmuz yumurtlmayı pazar günü gordum nezmn test ypsam
Tabi canım şimdi çok erkenBunu annem anlasa eşime diyor ben ilk torunda öyle etmişdim..ama gerçekten öyle olmuştu o zaman bu kadar hazırlıklar yapılmıyordu amazamanla mecbur öyle edicem şimdi çok erken
iyi fikirYemin ettir kimseye söylemeyeceklerine
Ay birde çok pahalı ilk gebelikte baktığımız mobilya şimdi çok pahalı fiyatlar çok uçmuşTabi canım şimdi çok erkenAma şu anda her şey aşırı pahalı hepsi bir anda alınacak gibi değil
herşeyi bi anda alamazsın canım her ay bişeyler al koy kenara yavaş yavaş çok kıyafette alma ilk yıl cabuk büyüyorlar giydiremezsin hepsini kız cinsiyeti hangi haftada belli oluyorBunu annem anlasa eşime diyor ben ilk torunda öyle etmişdim..ama gerçekten öyle olmuştu o zaman bu kadar hazırlıklar yapılmıyordu amazamanla mecbur öyle edicem şimdi çok erken
En korktuğum kısım buydu ben de kürtaj sonrasi dönerken annemle telefonda konuştum millete gruptan mesaj atarak haber veririm dedim. Senin bişey demene gerek yok ben söyledim seninle de bu konuda konusmamalarini söyledim dedi. Ertesi gün aile buluşmamız vardı hoşgeldiniz derken sadece sarılırken çok geçmiş olsun üzülmeyin dedi herkes sonrasında da konusu hiç açılmadı. Eşimin ailesi uzakta olunca aramışlardi biraz zaman geçtikten sonra olayı sindirdigim zaman. Nazara da çok inanıyorum bu yüzden gerek yok ya söylemeye. Eşimle keseyi bekledik söylemedik kese görünene kadar. 4-5 ay söylemeden duranlar olmuş ilginç gelmişti şu an çok iyi anlıyorum herkesin bilmesine gerek yok bence acıyı tekrar tekrar yaşamış oluyosun bı de hiç alakası olmayan insanlar bu bilgiye sahip oluyor hiç hoş değilAYNEN oyle yani birde kaybettıkten sonra. konusmak ıcın can atmaları yok mu. ben tamamen ıcıme kapanıyorum bır yyengec olarak. destegı de kostegı de ıstemyorum bir sure. kendı kendıme kalmam bana hepsından daha ıyı gelir. bır de arıyorlar esımı . yıne benımmle konusmak ıstıyotlar. bok var konus tovbe tovbe. kımsenın kaybı olmamıs onlardan aılesınden. ondan bu tavırları ona yoruyorum ben. herkes kolay atlatamıyor.
benım anamda ne desın. sankı sen gokten zembılle ındın herkes yasıyr bu durumu. aha destek
herşeyi bi anda alamazsın canım her ay bişeyler al koy kenara yavaş yavaş çok kıyafette alma ilk yıl cabuk büyüyorlar giydiremezsin hepsini kız cinsiyeti hangi haftada belli oluyor