- 23 Aralık 2020
- 691
- 1.050
- 63
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #21.421
Normal adet kanaması değil bu arada, peçeteye geliyor orda görüyorumBir de benim bat 18 ağustos. Az önce kahverengimsi kırmızımsı çok az bir kanama gördüm bu neden olur acaba daha 9 gün var adet ağrım da yok
Yerleşme kanaması dır inşallah güzel haberler alırsın
İnşallah öyledirYerleşme kanaması dır inşallah güzel haberler alırsın
Çok şükür canım çok sevindim
Kuzum senin Bat 18 Ağustos gözüküyor ama?yine negatif ve gölgeli testler , bata 5 kala.. sanırım bu ayda yokherkese iyiakşamlar canlar
Oyyy mis gibi kokuyorlar miiiisssKızlarrrr yeni geldim eve. Üstüm başım bebek kokuyorArkadaşım direkt çocuğ kucğaıma verdi al götür dedi
Ayağımda salladım 1 saat, kucağımda sevdim.Ancak biraz gözüm korktu. Çok zor gerçekten, annelerimizin hakkı asla ödenmez aslaaa.
İyi tatlım 22+6 olduk bakalım sizin güzel haberlerinizi bekliyorumBalım beklemedeyiz hala olacak inşallah senin bebiş nasıl nasış gidiyor
Akşam tekrar test yaptım ama hala silikOlabilir belkide 3 güne olabilir canım takipde kal
Kokusu buraya gelse keşkeKızlarrrr yeni geldim eve. Üstüm başım bebek kokuyorArkadaşım direkt çocuğ kucğaıma verdi al götür dedi
Ayağımda salladım 1 saat, kucağımda sevdim.Ancak biraz gözüm korktu. Çok zor gerçekten, annelerimizin hakkı asla ödenmez aslaaa.
Olur canım merak etme akıntı gelmeye başladıktan tam 4 gün sonra çatlamıştı benim yumurtam ben geldigi gün çatlıyor sanıyordum önce ateşle takip ettim tam 4 gün sonra çatladıAkşam tekrar test yaptım ama hala silikinşallah bir kaç güne pik olur
Silik olması biraz üzdü ama bir anda pik olanlar da oluyor burada o yüzden belki öyle olur diye umudum var. Yarından itibaren 2 güne bir şeklinde düzene geçelim şu ara inşallah pik görürümOlur canım merak etme akıntı gelmeye başladıktan tam 4 gün sonra çatlamıştı benim yumurtam ben geldigi gün çatlıyor sanıyordum önce ateşle takip ettim tam 4 gün sonra çatladı
İlk sayfada kuzumKizlar tabloya nasil bakılıyorr ? Hamislere
İyiyim çok şükür buralardayım
Seni profil fotonu yirimİyiyim çok şükür buralardayımara ara katılıyorum aranıza beni unutmadığınız için teşekkür ederim iyi ki varsınız
Seni rahatsız eden her şey beni umutlandırıyorGünaydınnnnnnnnnnnnMuhteşem bir gün diliyorum hepimiz için. Umarım bugün de bol pozitifli bir gün yaşarız.
Benim Bat'a 6 gün kaldı Dpo ise 7. gün.
Gece hiç uyuyamadım desem yeridir. Öyle sıcak basması yaşadım ki döndüm de döndüm. Ayaklarımın altı yanıyordu resmen. Hala alev gibiyim.Bir belirti de olabilir olmayada bilir.
Bat'larımız aynı olan kızlar sizlerde var mı bir belirti.
monimoni gunes050 HilKlk Karusel destinesiaa Gul220 S Sevimli_35
Canım sizler ne durumdasınız?
B Bqm0Bright-1619
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?