- 26 Aralık 2015
- 12.296
- 20.223
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #20.461
Göbek deliğinin içine mi yapılıyor ay nasıl bir şey buben kendim yapmıştım canım sende kendin yapabilirsin. iğneyi buz aküsüyle veriyorlar soğuk kalması önemli sende buna dikkat edersin :)
normal iğneyi asla yapamam ama bu insülin iğnesi gibi 1 cm bile değil ve incecik hissetmiyorsun bile :)Valla bravo, büyük cesaret. Benim minnak iğne bile olsa ellerim titrerdi.
Göbek deliği içi mi?Göbek deliğinin içine mi yapılıyor ay nasıl bir şey bupeki bir tane mi oluyor bu iğne canım.
Kızz yokk ne göbeği ne deliğiGöbek deliği içi mi?bana bişiler oluyurrr. Kocam yapsın öyle bişi de artık napim. Valla hayranım hepinize şu anda.
Hımmmm, o kadar minik diyorsun anladım. E yapılırmış o zaman.normal iğneyi asla yapamam ama bu insülin iğnesi gibi 1 cm bile değil ve incecik hissetmiyorsun bile :)
hayır canım benim yumurta sağ taraftaydı oradan bir parçayı makas alır gibi hafif tuttum oradan yaptım.göbek deliğinin sağ tarafından herhangi bir yer :) iğne bir tane oluyor yaptıktan 36 saat sonrasında çatlar deniyor ama belli olmaz sık ilişki önemli. iğnenin içinde hcg olduğu için 12 güne kadar gebelik testi yaparsan pozitif çıkabilir onu dikkate alma canım.iğneniin etkisinin geçmesi kişiden kişiye değişiyorGöbek deliğinin içine mi yapılıyor ay nasıl bir şey bupeki bir tane mi oluyor bu iğne canım.
Canım benki kan verirken bayılacak gibi olurum, tüplerimin kapalı oldugunu bilmeden iki ay ben de doktor kontrolünde ilerlemistim, kendim vurmustum evde igneyi inan bi sey yok sinek ısırıgı gibiHımmmm, o kadar minik diyorsun anladım. E yapılırmış o zaman.
Canoo sen naptın, kız böyle ne zaman yumurtladıgını bilmemekte kötü, bata kac gün var onu bile bilmiyorumKızz yokk ne göbeği ne deliği
Negatif testler. Valla umudum kalmadı canimCanoo sen naptın, kız böyle ne zaman yumurtladıgını bilmemekte kötü, bata kac gün var onu bile bilmiyorum
acımıyor bile canım gözün korkmasın :)Hımmmm, o kadar minik diyorsun anladım. E yapılırmış o zaman.
canım nasılsa geleceği vakit belli, belkide biz boşvermeliyizNegatif testler. Valla umudum kalmadı canim
Aynen bende göbek deliğinden dört parmak aşağı da yapmıştımacımıyor bile canım gözün korkmasın :)
Dur bakalım agrın oldugu gün yumurtladın sayma, bilmiyoruz ne zaman oldugunu bizim bata cok var belki ben de yaptım negatif ama benim akıntılar ve agrı cuma günü kesildi belki de gec yumurtladık akıntım taa adet biter bitmez baslamıstı öyle olsa cok erken olmus olur icini karartmaNegatif testler. Valla umudum kalmadı canim
Nabtn canisiii umarım hayırlı haberlerdirHiç umudum yok ama bakalım yapayım haber veririm hiç belirtim yok sadece yoğun akintim oluyor o kadar
Haklısın canım ama bana yol göründü aşılamaya gideceğim sanırımcanım nasılsa geleceği vakit belli, belkide biz boşvermeliyiz
Oy oy oy çok sevindim canım, çok şükür herşey yolundaKızlar kalp atışını duydukgayet güzel kese dedi boyutu da güzel dedi. 6+5 günlükmüş minnoşum Allah ım şu topicteki tüm kozlarıma nasip et isteyen kimsenin kucağını boş bırakma hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavruşlarımıza A Afratafrac fnd_50 @Perlitik @TASUU @Tikabasa @Psikolog2426 @Niqu edahandro melisaa93 @Papatyamaviss @golden-snitch etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım
Ay çok güldüm kız. İnşallah gerçek çıkarBenim suana kadar tek belirtim arkadasımın rüyasında hamile ve kızım oldugunu görmesi
sen ne zaman yaptın canım tuttu mu peki? hamile imzalarını kapattığım için bilmiyorum kim hamileAynen bende göbek deliğinden dört parmak aşağı da yapmıştım
Dediğin gibi canim adete daha var. İnşallah bi mucize olurDur bakalım agrın oldugu gün yumurtladın sayma, bilmiyoruz ne zaman oldugunu bizim bata cok var belki ben de yaptım negatif ama benim akıntılar ve agrı cuma günü kesildi belki de gec yumurtladık akıntım taa adet biter bitmez baslamıstı öyle olsa cok erken olmus olur icini karartma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?