- 1 Nisan 2022
- 13.074
- 15.746
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #20.481
Benim 6. Denemede göbekten yaptığım tuttusen ne zaman yaptın canım tuttu mu peki? hamile imzalarını kapattığım için bilmiyorum kim hamile
önemli olan stressiz olmak canım inşAllah aşılama vesile olur :)Haklısın canım ama bana yol göründü aşılamaya gideceğim sanırım
Keske o doktoru hafizandan silip atsan gebeliğin tadını çıkarsan. Tüm stresin bebeğine yansıyor. Herkeste aynı belirtiler olmuyor sen okudukça araştırdıkça daha çok stres sıkıntı yaparsın. İçin rahat edecekse doktora erkenden git ama iyi haberleri aldiktan sonra tekrar bunu yapma kendine. İnşallah sorun yoktur ve hiç olmayacakAy kızlar Allah benim bu tüp bebek doktorumu bildiği gibi yapsın hiç böyle sözler ağzıma alan insan diğilim mecbur etdi beni resmen..annem bile diyor o doktor sözleriyle seni mahv etdi..sen hiç iyi düşünemiyorsun diyor..Hamile kalsam bile resmen belirtiler bir anda yok oldu aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor ayın ortası doktora gidicektim ama sanırım duramam randevu bulursam yarın gidicem.Hatda diyorum bebişi sağ salim görürsem şaşırıb ağlıcam o derecede şimdi umutsuzum.Her gün kocaman iğneler vuruyorum kendime göbek ve kalçam morlar içinde belirtilerde olmayınca sanıyorumki boşuna yapıyorum iğneleri.Ben her kese dua etmekten aslında ben her kesten dua bekliyorum.Ne güzel hamile kalmak ve tadını çıkarmak o duyğuları yaşamak çok isterdim çok.Kızlar Allah sizi güzel doktorlarla karşılaştırsın.Banada bu mucizemi kucağıma almak nasip etsin Allah.
İnsallah kusum hepimize nasip olsunAy çok güldüm kız. İnşallah gerçek çıkar
Canım benim dua et bol bol sağlıkla kucağına alcaksın inşallah.endişelerin gayet normal kendi kendini telkin et sürekli. Herkes aynı belirtilerle ilerlemiyo hiç yorum okuyup da kendini kıyaslama benceAy kızlar Allah benim bu tüp bebek doktorumu bildiği gibi yapsın hiç böyle sözler ağzıma alan insan diğilim mecbur etdi beni resmen..annem bile diyor o doktor sözleriyle seni mahv etdi..sen hiç iyi düşünemiyorsun diyor..Hamile kalsam bile resmen belirtiler bir anda yok oldu aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor ayın ortası doktora gidicektim ama sanırım duramam randevu bulursam yarın gidicem.Hatda diyorum bebişi sağ salim görürsem şaşırıb ağlıcam o derecede şimdi umutsuzum.Her gün kocaman iğneler vuruyorum kendime göbek ve kalçam morlar içinde belirtilerde olmayınca sanıyorumki boşuna yapıyorum iğneleri.Ben her kese dua etmekten aslında ben her kesten dua bekliyorum.Ne güzel hamile kalmak ve tadını çıkarmak o duyğuları yaşamak çok isterdim çok.Kızlar Allah sizi güzel doktorlarla karşılaştırsın.Banada bu mucizemi kucağıma almak nasip etsin Allah.
İnşallah canım hic yapmak istemiyorum ama eşim diyor bı sefer daha deneyelim olmazsa başka yollar düşünürüz tüp bebek gibiönemli olan stressiz olmak canım inşAllah aşılama vesile olur :)
Çıkartamıyorum malesef belkide arada mesafe çok olsaydı unuturdum Nisan'da bana dedi bunları.Randevu bulursam gidicem kesin iyi görürsem İn şa Allah anlıcamki ben böyle geçiriyorum hamileliği..çünkü bundan önce giderken hep bulantılar vardırKeske o doktoru hafizandan silip atsan gebeliğin tadını çıkarsan. Tüm stresin bebeğine yansıyor. Herkeste aynı belirtiler olmuyor sen okudukça araştırdıkça daha çok stres sıkıntı yaparsın. İçin rahat edecekse doktora erkenden git ama iyi haberleri aldiktan sonra tekrar bunu yapma kendine. İnşallah sorun yoktur ve hiç olmayacak
Kız ben de bilmiyorum öyle bir şeyler okudum sadeceGöbek deliği içi mi?bana bişiler oluyurrr. Kocam yapsın öyle bişi de artık napim. Valla hayranım hepinize şu anda.
Amin Allah canım Amin çok yoruldumCanım benim dua et bol bol sağlıkla kucağına alcaksın inşallah.endişelerin gayet normal kendi kendini telkin et sürekli. Herkes aynı belirtilerle ilerlemiyo hiç yorum okuyup da kendini kıyaslama bence
Bunu öğrendiğim iyi oldu her gün test yapayım sırf şu yalandan da olsa pozitif hcg testini göreyim diyehayır canım benim yumurta sağ taraftaydı oradan bir parçayı makas alır gibi hafif tuttum oradan yaptım.göbek deliğinin sağ tarafından herhangi bir yer :) iğne bir tane oluyor yaptıktan 36 saat sonrasında çatlar deniyor ama belli olmaz sık ilişki önemli. iğnenin içinde hcg olduğu için 12 güne kadar gebelik testi yaparsan pozitif çıkabilir onu dikkate alma canım.iğneniin etkisinin geçmesi kişiden kişiye değişiyor
Ah kuzum ya mahvetmişler psikolojini. Kadın doğumcu olmak için belli psikolojik testlerden geçmeleri lazım bence. Empati becerisi sıfır bazılarının ve ne yaralar açtıklarını farkında bile değiller. Git de bi gör canım bebişini. Bize de haber ver mutlakaAy kızlar Allah benim bu tüp bebek doktorumu bildiği gibi yapsın hiç böyle sözler ağzıma alan insan diğilim mecbur etdi beni resmen..annem bile diyor o doktor sözleriyle seni mahv etdi..sen hiç iyi düşünemiyorsun diyor..Hamile kalsam bile resmen belirtiler bir anda yok oldu aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor ayın ortası doktora gidicektim ama sanırım duramam randevu bulursam yarın gidicem.Hatda diyorum bebişi sağ salim görürsem şaşırıb ağlıcam o derecede şimdi umutsuzum.Her gün kocaman iğneler vuruyorum kendime göbek ve kalçam morlar içinde belirtilerde olmayınca sanıyorumki boşuna yapıyorum iğneleri.Ben her kese dua etmekten aslında ben her kesten dua bekliyorum.Ne güzel hamile kalmak ve tadını çıkarmak o duyğuları yaşamak çok isterdim çok.Kızlar Allah sizi güzel doktorlarla karşılaştırsın.Banada bu mucizemi kucağıma almak nasip etsin Allah.
Allah'ın izniyle sağsalim göreceksin bebeğini canım sen niye böyle kötüyü düşünüyorsun boşver doktorun dediklerini.Allah ol dedikten sonra ne engel olabilir. bu psikolojiyi sana yaşattığı için rabbim adaletiyle muamele edecek sen hiç merak etme. için rahat değil belliki bugün-yarın doktora gidip iyi olduğunu görünce rahatlarsın inşAllah canım.Ay kızlar Allah benim bu tüp bebek doktorumu bildiği gibi yapsın hiç böyle sözler ağzıma alan insan diğilim mecbur etdi beni resmen..annem bile diyor o doktor sözleriyle seni mahv etdi..sen hiç iyi düşünemiyorsun diyor..Hamile kalsam bile resmen belirtiler bir anda yok oldu aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor ayın ortası doktora gidicektim ama sanırım duramam randevu bulursam yarın gidicem.Hatda diyorum bebişi sağ salim görürsem şaşırıb ağlıcam o derecede şimdi umutsuzum.Her gün kocaman iğneler vuruyorum kendime göbek ve kalçam morlar içinde belirtilerde olmayınca sanıyorumki boşuna yapıyorum iğneleri.Ben her kese dua etmekten aslında ben her kesten dua bekliyorum.Ne güzel hamile kalmak ve tadını çıkarmak o duyğuları yaşamak çok isterdim çok.Kızlar Allah sizi güzel doktorlarla karşılaştırsın.Banada bu mucizemi kucağıma almak nasip etsin Allah.
Aslında her gün test yapıp o çizgi silinmeye başlamış mı onu takip ediyor çoğu kişi. Silinip tekrar koyulaşmaya başlarsa hamile çıkıyolar.Bunu öğrendiğim iyi oldu her gün test yapayım sırf şu yalandan da olsa pozitif hcg testini göreyim diye
Kız ben safff öyle sanıyordum göbek deliğinin içine yapılıyor sanıyorum hahahhahah öyle bir şeyler okumuştumKızz yokk ne göbeği ne deliği
Ben inanıyorum sen buraya geldiğinde diyeceksin ki, boşuna stres yapmışım bebegim iyi kızlarÇıkartamıyorum malesef belkide arada mesafe çok olsaydı unuturdum Nisan'da bana dedi bunları.Randevu bulursam gidicem kesin iyi görürsem İn şa Allah anlıcamki ben böyle geçiriyorum hamileliği..çünkü bundan önce giderken hep bulantılar vardır
İğne yapcaz dedimi doktor kankamBu bir tane mi iğne oluyor canım birden fazla mı peki? Bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum çok acıyor mugöbekten oluyor sanırım
yaa çok iyi maşaAllah :) kaç hafta olduBenim 6. Denemede göbekten yaptığım tuttu3 klomen 3 femara femaranin sonund tutturdum
Yok yokKız ben safff öyle sanıyordum göbek deliğinin içine yapılıyor sanıyorum hahahhahah öyle bir şeyler okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?